MESECNI HOROSKOP ZA APRIL 2020.

za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

OVAN:

Trigon Venera-Saturn 4. aprila donosi stabilnu energiju u vašem ljubavnom životu i finansijskim stvarima. Sve što započnete sada biće fokusirano na dugoročno. Kao vatreni znak, još uvek vam paznju skrecu zanimljive situcije sa strane, ali, generalno, posvećeni ste raditi ono što je potrebno da bi stvari funkcionisale.

Želite da se oslobodite svojih trenutnih ograničenja tokom kvadrata između vladara Marsa i ekscentričnog Urana sedmog i spremni ste da učinite sve što je potrebno da biste prevazišli sve prepreke na putu. Postoje neka područja u vašem životu koja mogu da podlegnu kršenju pravila više od drugih. Držite ih odvojeno ako znate šta je dobro za vas.

Pricljivi Merkur ulazi u vaš impulsivan znak 10. aprila, tako da ste definitivno skloni reći sve što vam pada na pamet. Vaša blesavost će biti osvežavajuća za neke i uvredljiva za druge. Vaša mala tajna je da zapravo možete kontrolisati sve što vam izlazi iz usta, ali ponekad volite da sokirate.

Konjunkcija Sunca-Urana dvadeset šestog završava mesec uzbudljivo, posebno jer ne znate šta se može dogoditi iz jedne u drugu minutu. Volite spontanost, a ovaj tranzit vam donosi onoliko koliko možete da podnesete.

BIK:

Vaša matična planeta Venera, 3. aprila, udružuje snage sa inteligentnim Blizancima, pomažući vam da logično pristupite ljubavi i novcu. U obe kategorije naicicete na probleme kada se previše emocionalno uključite, a ovo uparivanje pomaže vam da napravite korak unazad i sagledate stvari iz nešto drugačije (i složenije) perspektive.

Stručnjak za informacije Merkur ulazi u moćnog Ovna desetog, čineći vas asertivnim u načinu na koji komunicirate i koristite tehnologiju. Spremni ste da odmah pređete na stvar. Postoji način da dobijete ono što želite bez da ste nepristojni.

Sunce ulazi u vaš konzervativni znak 19. aprila, tako da bi vaša taktika trebalo da se znatno smiri. Sada volite luksuz i sigurno ćete se ugraditi u lepše stvari u životu. Neverovatni gurmanski obrok, ekstravagantni spa vikend daleko i / ili skupo sportsko vozilo bi se možda našli na vašoj listi za kupovinu u zavisnosti od nivoa vašeg prihoda!

Tu je i vaš mesec u znaku , koji vas navodi da nađete nove načine da zaradite dodatni novac. I dalje ste u režimu potrošnje, ali jedan ste od poslednjih znakova da se zadužite da biste dobili ono što želite. Iznenadna inspiracija i ideja i način na koji možete poboljšati novčani tok pre nego što posegnete za kreditnom karticom.

BLIZANCI:

Venera planeta ljubavi ulazi u vaš fleksibilni znak 3. aprila, pružajući vam puno mogućnosti u vezi sa tim kako živite svoj život. Lepo je imati izbore, ali da li vas sprečava da se potpuno posvećujete samo jednoj stvari? Dugoročno planiranje zaista nije u vašoj snazi, ali budućnost će biti ovde pre nego što to znate.

Spoj između vašeg vladara Merkura i sanjivog Neptuna, takođe trećeg, poboljšava vaše psihičke sposobnosti i povećava vašu intuiciju, a ove dodatne opažačke moći možete koristiti u svoju korist. Da li vam se čini da završavate rečenice prijatelja ili ljubavnika? Kao da ste povezani sa tudjom psihom, vaša veza je neraskidiva.

Merkur ulazi u moćnog Ovana 10. aprila, podstičući vas da budete uporniji i zahtevniji. Kažete tačno ono što sada mislite, što vas neće učiniti najpopularnijom osobom u sobi. Da, vaše mišljenje je snažno, ali vaše poverenje je privlačno pravim ljudima. Sada je važnije nego ikad pronaći pojedince istomišljenike koji dele vašu viziju.

Merkur se kreće u stabilan, pouzdan znak Bika dvadeset sedmog, tražeći od vas da stvorite snažne temelje na kojima ćete kasnije moći da se nadogradite. Nova prijateljstva stižu polako, ali sigurno. Ključ najuspešnije veze je razumevanje i praštanje, a ne nestrpljiv i tvrdoglavost.

RAK:

Možete da ojačate svoje lične odnose tokom trigona Venera-Saturn 4. aprila. Ovaj tranzit vam pruža mogućnost da prolazite kroz poteškoće koje biste mogli da imate sa prijateljem, partnerom ili proširenim članom porodice i da iziđete sa jačom vezom nego što ste imali pre .

Pun mesec u Vagi sedmog daje vam još više jasnoće kada je u pitanju veza. Sada možete da gledate stvari sa obe strane, pa ste izvrstan sudija, advokat ili posrednik. Pomaganje drugima da rade na zajedničkom cilju je izuzetno zadovoljavajuće.

Kvadrat Sunca-Jupitera 15. aprila traži od vas da se ne preforsirate, posebno prema nečimu što bi vas ucinilo zavisnim. Obično imate mogućnost da kažete ne kada dostignete svoj lični limit, ali ovaj tranzit vas može učiniti samopouzdanim pa necete znati da kazete kada je dosta.

Mlad Mesec u Biku stize 22., tačno na vreme da mesec završite sa sigurnom bileškom. Ali šta za vas znači sigurno ? Ako želite stvari koje nemate, kao što je više novca na vašem bankovnom računu ili predani partner pored vas, onda se pokrenite. Danas možete preduzeti neke korake koji mogu dovesti do stabilnije budućnosti.

LAV:

Kvadrat Mars-Uran 7. aprila daje snažan nagon da se oslobodite svih ograničenja. Međutim, pun Mesec u Vagi istovremeno vam pomaže da ostanete uravnoteženi i sprečava vas da uradite nešto sto bi preslo granicu!

Merkur spaja se s odvažnim Ovnom desetog, što vas čini još otvorenijim nego inače. Ne možete predvideti šta ćete reci iz jedne minute u minut, što znači da bi verovatno trebalo odložiti važne poslovne razgovore, lične diskusije i telekonferencije ako je to uopšte moguće.

Kvadrat između vašeg vladara Sunca i magnetnog Plutona 14. aprila povećava vašu želju da budete pod kontrolom, ali pazite sa kim odlučujete da se borite. Sada su u vašoj sredini neki vrlo vredni protivnici i oni vam neće dozvoliti da pobedite bez da se borite veoma teško.

Sunce se upušta u strpljivog Bika devetnaestog i vi ste odjednom spremni za stabilnost u vašem životu. Da li ste spremni da se zakopčate i učinite sve što je potrebno da biste dobili ono što želite? Iskoristite Zemljine energije Bika da vas prizemlji i pomognete da ostanete koncentrisani na ono što će vam doneti naporan rad.

DEVICA:

Vaš vođa Merkur pridružuje se maštovitom Neptunu 3. aprila, dopuštajući vašim mislima da isplivaju van stvarnosti. U najgorem slučaju, ovaj tranzit izvrce vaše reči, rezultirajući puno nesporazuma.

Merkur ulazi u vatrenog Ovna desetog, međutim,tada neće biti zabune u onome što mislite! Sada imate mnogo toga na umu i nemate vremena za one koji vam žele stati na put. Vasa nabusitost bi mogla biti preokret za neke, ali izvlačenje vašeg mišljenja moze biti korisno.

Sunce se udružuje sa tragačem zadovoljstva Bikom 19. aprila, tako da ćete narednih mesec dana biti usredsredjeni na to da svoj život učinite što ugodnijim. Ako se okružite najfinijim stvarima koje možete sebi priuštiti, osećacete se dobro, ali duboko u sebi možda želite više. Počnite preduzimati korake sada kako biste mogli živeti bogat život u budućnosti.

Mladi mesec dvadeset i drugog, takođe u zemljanom Biku, odličan je podsetnik za vas da nastavite raditi na tim ciljevima. Ova lunacija vam daje nov početak, a Bik vas ohrabruje da iskoristite svaku priliku koja vam dođe kako bi vam pomogla da poboljšate svoju situaciju.

VAGA:

Dvojac poželjne Venere i raznolikog Blizanca 3. aprila nudi vam svet mogućnosti. Kada su u pitanju ljubav i finansije sada, očekujte da ćete imati više opcija nego što ste ih imali nedavno. Tokom ovog tranzita biste se mogli lako odvući, ali raznolikost može dovesti do sreće.

Pun mesec u vašem izbalansiranom znaku sedmog naglašava vašu urođenu pravičnost i može vam pomoći da se pomirite sa krajem, bez obzira da li se očekivao ili ne. Čvrsti ste vernik da kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, tako da ako se suočite sa razočaranjem, možete računati na jasnoću koja će vas voditi do srećnijeg mesta.

Sunce 15. aprila formira kvadrat sa Jupiterom, zbog čega se osećate samouvereno i optimistično, ali čak i najmanja stvar može vas baciti, baš tako menjajući raspoloženje. Držite se optimizma dok se stvari ne vrate u normalu.

Konjunkcija sunca-Urana dvadeset šestog stvara veću sliku samosvesti i može vam pomoći da transformišete deo svog života sa kojim niste zadovoljni. Priznavanje ličnih grešaka ili problema u vezama ili izborima nije lako, ali pristupanje istini stvari je prvi korak ka popravljanju stvari. Ne sakrivajte se od svojih problema. Izlaganje svetlosti je sada neophodno.

SKORPIJA:

Trigon Venera-Saturn 4. aprila idealna je za dugoročne obaveze i na poslu i u ličnom životu. Ovo je dobar trenutak za potpisivanje ugovora i papirologiju, ali pročitajte ono sto je pri dnu sitno pisano veoma pažljivo. Poslednja stvar koju želite da uradite je da stavite svoje ime na nešto na šta niste hteli da pristanete.

Kvadrat između vašeg vladara Marsa i čudnog Urana sedmog vam daje neke zanimljive ideje, ali vaš napredak može usporiti neko ko ne deli vašu viziju. Da li je moguće nekoga uveriti da je vaš put tačan ili bi trebalo da prekinete misiju? Vaša odlučnost kaže da ne odustajte.

Kvadrat između sunca i Plutona, vašeg drugog vladara, 14. aprila donosi duboko ukopana iskustva na površinu, otkrivajući, što bi moglo biti vrlo neprijatno ili bolno vezano za misli i sećanja. I, nažalost, jedini način da se prođe kroz to je suočavanje sa tim. Izbegavanje pitanja koja se pojave tokom tranzita samo će produžiti neizbežno.

Komunikativni Merkur ulazi u zemljani Bik dvadeset sedmog , pozivajući vas da zadržite kurs. Svoja mišljenja i ideje možete da prenesete na jasan i precizan način, koji vam mogu neizmerno pomoći u vašem naumu.

STRELAC:

Mesec započinje srecnom vezom Jupiter-Pluton 4. aprila i daje vam potreban nagon da biste uspeli u svojim trenutnim ciljevima. Kombinacija intenzivnog napora i sreće sada vam ide u prilog i daje vam osećaj da možete osvojiti gotovo sve što se postavi ispred vas.

Kvadrat sunca-Jupitera petnaestog izaziva turbulenciju emocija, a teško je izvršavati svakodnevne zadatke kada ste u jednom momentu na visini zadatka a vec u drugom demoralisani. Ni sada nemate puno snage i volje, što bi moglo povuci niz koji vodi u opasne ili razočaravajuće situacije. Srećom, to će takođe proći.

Mladi mesec u Biku koji traži bezbednost 22. aprila daje vam vreme da razmislite o svom sledećem potezu dok tražite ugodniji, prizemljeni način života. Ako se stvari u poslednje vreme kreću prebrzo, ovo je savršeno vreme da se odmorite i dobro razmislite o svom sledećem koraku.

Stabilnost u mislima donosi Merkur u Biku dvadeset sedmog, usporavajući komunikacije, misaone procese i protok informacija uopšte. Ako imate posao pod visokim pritiskom ili partnera koji voli stalno biti u pokretu, ovo bi moglo biti frustrirajuće vreme. Međutim, nikad nije greška da se napravi pauza ako se osećate uzurbano.

JARAC:

Mnogo toga je moguće ako Venera planeta ljubavi dočekuje vašu motivisanu planetu moći Saturn 4. aprila. Odličan je trenutak da napravite dugoročne investicije i po pitanju novaca kao i romantike, kao i da ponovo resite bilo koje trenutne zadatke ili stavke na svojoj listi obaveza. Odlučni ste da završite stvari, i to daje rezultate.

Komunikativni Merkur ulazi u moćnog Ovna desetog, pružajući vam priliku da neke stvari konačno skinete sa ledja. Ne oklijevate razgovarati o onome što želite i trebate sada, što bi moglo iznenaditi neke ljude. Ali pogodite šta? Ova nova samouverena verzija vas nece vas napustiti bar nekoliko nedelja!

Kvadrat sunca-Saturna 21. aprila dovodi u vas u fokus i može vam pokvariti malo zabave, ali, iskreno, navikli ste na to. Niste srećni zbog otkazivanja planova koje ste se radovali, tako da možete pomoći prijatelju ili rođaku nečim, ali ispravno je to i učinite.

Merkur ulazi u Bika dvadeset sedmog, tako da ćete imati dovoljno vremena da razmislite o stvarima pre nego što konačno kažete svoje. Ovo je sporo kretanje energija, posvećena tačnosti i logici više od brzopletosti i dramatičnosti. Ovo je vreme da iskoristite svoje lude snove i daleke ideje i pretvorite ih u nešto stvarno.

VODOLIJA:

Ljubav i novac su samo apstraktne ideje kada se Venera 3. aprila preseli u svestrane Blizance ili bar želite da to budu. Vaša razmišljanja o ovim temama svuda su, pa vam je teško da se fokusirate na samo jednu perspektivu. Ako neko očekuje da se pojavite na nekom događaju, unapred ih upozorite da možda kasnite!

Stresan kvadrat između moćnog Marsa i vaše matične planete Urana sedmog donosi nagon da se oslobodite svih ograničenja. Pravila ćete moći da tu i tamo savijate, ali moraćete većinu vremena pasti u red.

Sunce ulazi u tradicionalnog Bika 19. aprila, tako da ćete za naredni mesec možda istraživati još neke staromodne ili „convencionalne“ načine vršenja stvari. Bik obično želi udobnost i sigurnost, što su dve stvari na kojima se ne zadržavate često. Iskoristite ovu priliku i naučite nešto o obilnom životu.

Konjunkcija sunca-Urana dvadeset šestog osvetljava nepravde u svetu i stavlja vas u raspoloženje da učinite nešto u vezi s njima. Ne možete da podnesete da nekoga zlostavljaju ili progone, a ako vidite nešto, reći ćete!. Sada možete napraviti neke veoma pozitivne promene, i to sve sami.

RIBE:

Počinjete s glavom visoko u oblacima dok Merkur formira vezu sa vašom planetom moći Neptunom 3. aprila. Iskreno, vaši snovi, vizije i mašte kreću se od ćudljivih do tamnih i intenzivnih , ali to je u redu jer ne morate reći bilo kome o čemu razmišljate ako to ne želite.

Merkur ulazi u Ovna desetog, stvarajući mnogo hrabriju, agresivniju energiju u kojoj se možete izraziti. Obično želite da ostanete u pozadini većinu vremena, ali ovaj duo vas podstiče da ustanete na pozornici i kažete šta vam smeta. Uključite mikrofon kako bi vas ljudi u zadnjim redovima mogli čuti.

Kvadrat sunca-Jupitera 15. aprila dovodi u pitanje vašu sreću, jer kako stvari izgledaju kao da idu vašim putem, odjednom se pretvaraju u blato. Jeste li gledali tablu svojih zelja i radili vežbe za vizuelizaciju, Ribe? Jer zapravo možete pokazati svoju sreću ako sada razmišljate pozitivno.

Merkur je malo prigušen kada se dvadeset sedmog susreće sa konzervativnim Bikom, ali samo zato što želite da iskoristite svoje vreme i razmislite o stvarima pre nego što izrazite svoje misli i ideje. Dobijate dar strpljenja tokom ovog tranzita, zato ga ne gubite. Znaćete kada je pravo vreme.

Zithromax for sale