GODISNJI HOROSKOP ZA RIBE 2020.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Gde se završava situacija i drugi ljudi, a gde počinjete Vi? Sa Neptunom koji zamućuje granice kao vašom vladajućom planetom – i prelazi u vaš znak od daleke 2011. godine – to nije uvek lako prepoznati. Ali ako vam se čini da ste izgubili smisao, 2020. vreme je da ga vratite natrag! Kao vodeni znak, treba vam neka vrsta “posude” ​​da biste dali svoj životni oblik. A sa Jupiterom iz znaka Jarca u sekstilu sa Neptunom (20. februara, 27. jula i 12. oktobra), imaćete prilike da ga pronađete kroz učešće u grupama. Bez obzira da li vas je spojila politika, vera ili neki drugi zajednički interes, ohrabrićete se da izađete i pronađete svoje pleme. Tačno, već imate porodicu – a sa Venerom u Blizancima (vašoj četvrtoj kući) od 3. aprila do 7. avgusta, uživaćete sa njima puno kvalitetnijeg vremena. Ipak, Ribe, što više vremena provodite sa njima, lakše vam se čini da gubite kontakt sa sobom. Kvadrat između Venere i Neptuna (3. maja, 20. maja i 27. jula) izaziva vas da malo olabavite porodične veze i istražite ko ste van porodične dinamike. Srećom, Mars u vašem znaku (12. maja – 27. juna) daje vam samopouzdanje i hrabrost da se smestite u svom okruzenju. Dobijate jasniji osećaj ko ste – i podjednako važno, ko niste. Granična pitanja mogla bi se pojaviti konjukcijom Mars / Neptun 13. juna, ali zapamtite: Ako vam se nešto ne dopada, imate pravo da kažete ne. I ne bojte se da posedujete to „ne“ – omogućiće vam da kažete odlučnije „da“ onome što želite! Kasnije tokom godine, sunce, Merkur i Venera u Škorpionu prave dobar aspekt ka vasem vladaru Neptunu (9. novembra, 23. novembra i 5. decembra). Podržani ste u dubokom i realnom upoznavanju sebe i drugih sa svojim verovanjima, težnjama i načinima na koje se osećate pozvanim da se razvijate i proširite. Napokon, Ribe, biti empatija – osećati tuđa osećanja – je lep deo onoga što jeste. Ali ima u vama toliko više od toga.

KARIJERA:

Svoj na svome, Ribe! Sa Marsom u Strelcu početkom godine (3. januara – 16. februara), dobijate ogromnu energiju da napravite svoj poslednji skok ka glavnom dugoročnom cilju. Ipak, koliko god to slatko postigli, ne možete a da se ne osećate kao da je vaš posao tek počeo. Ulazak južnog čvora u Strelca 5. maja može vas učiniti toliko željnim sledeće velike stvari da zaboravite da proslavite svoj uspeh. Obavezno odvojite malo vremena – možda tokom pomracenja Meseca u Strelcu 5. juna – da izrazite zahvalnost i za sve što ste postigli do sada. Jupiter zajedno sa Plutonom u Jarcu, vašoj kući budućih planova i projekata (4. aprila, 29. juna, 12. novembra), rast ove godine nije samo moguć; nego je praktično neizbežan! Sekstil između Jupitera i Neptuna u vašem znaku (20. februara, 27. jula, 12. oktobra) pruža obilje mogućnosti za povezivanje sa drugima koji vam mogu pomoći da vašu karijeru podignete na novi nivo. Nastavite da se prikazujete kao svoje autentično ja i sigurno će vas naći. Možda se plašite da sami sebi niste dovoljni – posebno u kasnijem delu godine kada Mars u Ovnu gubi glavu sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom u Jarcu. Ovi kvadrati (Jupiter: 4. i 18. avgusta; Pluton: 13. avgusta, 9. oktobra i 23. decembra; Saturn: 24. i 29. septembra) izazivaju bojazan da je uspeh igra na sve ili nista. Ali, nemojte to tako gledati, – ima mnogo prostora da svi zasjaju. U avgustu i septembru sunce, Merkur i Venera u Lavu (vaša šesta kuća posla i usluge) će pokrenuti Mars. Ostanite na žaru, radeći sve najbolje i najsvečanije, i sigurno ćete se naći u suncu!

EMOCIJE:

Istupite napred! Sa Venerom u vašem znaku od 13. januara do 7. februara i vezom sa Neptunom 27. januara, ostavljate utisak početkom 2020. Tokom ovog tranzita svi koji se susretnete verovatno ćete se zaljubiti barem malo. Ipak, koliko god laskavo bilo staviti vas na pijedestal, ne možete zauvek ostati gore. Do 8. marta Venera se sastaje sa Uranom kako bi služila nekoj radikalnoj stvarnosti u prizemnom Biku. Sa spojnicom sunca / Neptuna u vašem znaku istog dana, željni ste da se pojavite u najboljem mogućem svetlu, ali ne možete da otkrijete svoje prave boje. Ako ste sa pravom osobom, to će vam samo postati dražesnije! Venera se naseljava u Blizance od 3. aprila do 7. avgusta, pružajući vam malo dodatnog vremena za obrađivanje svog ljubavnog gnezda. I to je dobra stvar, jer uz Merkur u domaćem Raku od 28. maja do 4. avgusta, vi i vaš sastanak možda provedete puno vremena! Pozelecete da smislite nešto kreativnije ideje od vaše osnovne „ hladnoće“. Uostalom, šta smatrate ugodnim i ležernim, može se pogrešno tumačiti kao da niste brižni – naročito dok je Merkur retrogradan (17. juna – 12. jula). Odvojite malo vremena da raspoloženje i trenutak ucinite posebnim, bez obzira koliko jednostavan. Pažljivost je neophodna od sredine avgusta do oktobra, pošto Merkur, sunce i Venera prolaze kroz vaš suprotni znak Device. Kada se ove planete suprotstavljaju Neptunu u vašem znaku, voljene osobe mogu brinuti da se odvajate i odlazite. Ovo nije vreme za telefoniranje, trigon planeta iz Devica sa Uranom u Biku i Jupiterom / Pluton / Saturn u Jarcu podržavaju vas da ostanete prizemljeni i prisutni. Iako to nije vas nacin, očekujte da ćete biti izazvani tokom tranzita Merkur u Vagi (5. do 27. septembra, 27. oktobra i 10. novembra). Istina, udobnost je jedan od glavnih poteškoća biti u posvećenom odnosu – ali postoji mogucnost da bude previše ugodno. Bez obzira koliko dugo bili zajedno, romantiku nikada ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Zithromax for sale