Mesečni horoskop za jul 2023

Mesečni horoskop za jul 2023

Za preciznije tumačenje i za posebna pitanja obratite se našim astrolozima putem SMS-a. Potražite savet na www.astrosavet.net . Pročitajte svoj mesečni horoskop za jul 2023

Ovan

Posao

Juli će za vas poslovne Ovnove biti vrlo dinamičan mesec, jer sam početak meseca će donoti tržišna pomeranja i iznenađenja, kada ćete morati da se angažujete oko savladavanja prepreka i upotrebite sve svoje veštine i poslovnu pronicljivost. Očekujte i odeređena razočarenja i neprijatnosti, tipa odlaganja potpisivanja ugovora sa inostranom kompanijom, problemi sa poslovnim partnerima, ili će vas iznenaditi inspekcija.

Situacija će se stišati u drugoj dekadi jula, uz srećne okolnosti i kraj problema, jer vas planeta Jupiter, svo vreme štiti iz polja rada i pomaže da pozitivno razrešite poslovne prepreke. Vrlo ste borbeni i spremni da se suočite sa svim izazovima uz pomoć vama kompatibilne škorpijske energije i vaše lične planete Mars, koja je promenila pravac i krenula direktno. Poslednjih desetak dana jula, ćete uspeti da ponovo uhvatite poslovne konce u svoje ruke i normalizujete poslovne tokove, što će izbalansirati finansije i završiti mesec, sa uspehom.

Okolnosti za zaposlene Ovnove su nešto manje stresne, jer ćete na vreme shvatiti da sve zavisiti od odluka predpostavljenih. Tokom meseca ćete se uglavnom baviti tekućim poslovina i u prvoj dekadi jula, potrebno je da obratite veću pažnju na detalje i da budete oprezniji sa dokumenticijom i u komunikaciji, jer planeta vašeg posla i svakodnevnice Merkur, je u lošoj poziciji i u napregnutim aspektima. Kritični datumi su , 1., 2., 7., 10 i 11. juli, kada treba da se uzdržite od naglih reakcija i potrebe da sve kontrolišete i komandujete. Preostali deo jula će vam proteći opuštenije i ostaviće vam prostora da se odlučite za odgovarajuće stručno usavršavanje, koje bi vam u budućnosti koristilo da napredujete u karijeri.

Ljubav

Za porodične Ovnove i one koji su u dugim i stabilnim vezama, ovaj mesec će proteći u znaku porodice i rešavanju familijarnih i kućnih pitanja. Vaša četvrta kuća doma je pod pozitivnim uticajem planete ljubavi, Venere, planete komunikacije, Merkura i moćnog Sunca, te očekujte izuzetno harmničan period i tople odnose sa parnerom i ostalim članovima porodice. Uzajamno ćete se podržavati i mnogi parovi će u ovom periodu započeti zajedničke dogovore oko kupovine nekretnine. Oni koji je poseduju, odlučiće se za renoviranje, uređenje i dekorisanje doma i potrudiće se da zajedničkim snagama stvore prijatan i lep kutak za boravak i uživanje.

U prvoj polovini jula slobodni Ovnovi će uglavnom provoditi slobodno vreme u kući, sami ili sa malim brojem  intimnih prijatelja. Imaćete potrebu da iz sebe izbacite negativna iskustva iz prošlosti i zato ćete često vrteti stari film i analizirati događaje, koji su na vas ostavili dubok emotivni trag. Tuga i bezvoljnost, nije deo vašeg karaktera, pa ćete potražiti način da se iz toga brzo isčupate. Već od 12. jula, kada Venera uđe u znak Lava i vašu kuću ljubavi, pokrenućete se i društveno aktivirati. Na  jednoj zabavi, sasvim neočekivano upoznaćete osobu iz grupe Lavova, Blizanaca, Vodolija ili Strelčeva, koja će vas zadiviti i očarati. Biće to ono pravo, ono što ste samo u maštanjima priželjkivali.

Zdravlje

Tokom jula, vaše opšte zdravstveno stanje će biti u vezi sa vašim emocijama i mnogi predstavnici vašeg znaka, koji su emotivno nezadovoljni, boriće se sa nesanicom, glavoboljom i blažim oblikom depresije. Poželjno bi bilo da porazgovarate sa homeopatom ili psihologom, a mogu vas umiriti i razgovori sa bliskim prijateljima, koji vam mogu vam pomoći da lakše izađete iz ovog stanja.

Takođe, potrebno je da u ovom periodu povodete računa o ishrani, čistoći i kvalitetu hrane, da ne bi došlo do stomačnih infekcija i problema sa varenjem. Ne izlažite se jakom suncu bez korišćenja zaštitnih sredtava.

Savet za ovaj mesec je da se naoružate optimizmom i posvetite sebi, porodici i ljubavi !

 Bik

 Posao

Planetarna zbivanja, počev od eklipse 1. i 2. jula, vaša planete Merkur, vladaoca vaših finansija, a zatim negativni uplivi Urana i Plutona 7., 10. i 11. jula, prouzrokovaće stresan poslovni period i uzdrmaće vaše finansije. Ova situacija će poslovnim Bikovima podstaći preduzimljivost i opreznost, kako bi zaštitili lične intrese i u odnosu na spoljne okolnosti sprečili veće finansijske gubitke.

Nakon prebrođenog burnog perioda, druga polovina meseca će doneti olakšanje i poslovi će polako vraćati normalnim tokovima. Čak i mali biznisi i zanati vezani vezani za domaću radinost, kao što je proizvodnja suvenira, nakita i dekorativnih predmeta, će u drugoj polovini jula prosperirati.

Predstavnici znaka Bika, koji su u radnom odnosu, takođe, mogu da se suoče sa neprijatnim događajima u firmi početkom meseca. Možete doživeti kadrovska pomeranja, kašnjenje plate, ili vas može iznenaditi drugačija preraspodela novca i zarada. Sačuvate hladnu glavu i ne reagujete žustro posebno oko 7. jula, kada vaša planeta komunikacije i finansija Merkur, bude u izazovnom aspektu sa Uranom, planetom vaše karijere. Kako mesec odmiče situacija će se u firmi smirivati i stabilizovati, a vi ćete počećti da tražite načine i nova povoljnija rešenja za vas.

Ljubav

U julu, održava se planetarna ravnoteža između južne i severne hemisfere, koja vam pomaže da uskladite obaveze oko posla i porodičnog života. Više harmonije u bračnim i partnerskim odnosima će stvoriti vaše češće prisustvo i vaše ljubaznije i pomirljivije ponašanje. Sredinom meseca, kada planeta Venera, uđe u vaše polje doma, ljubav će ponovo zakucati na vaša vrata i odnos sa partnerom će postepeno postajati sve bolji i bliži. Vaš partner, koji je izašao iz lošeg perioda će biti spremniji da vam ugodi. Obnovićete romantične trenutke i uživati u ljubavi i pažnji. Ako planirate zajednički godišnji odmor, poslednja dekada jula je najpovoljnija za to.

Prvih desetak dana jula, slobodni Bikovi treba da se klone neprijatnih situacija u kojima mogu da neočekivano postanu učesnici. Merkur, planeta koja je takođe i planeta vaših ljubavnih odnosa će u par navrata biti u nezgodnim odnosu sa Uranom i Plutonom i komplikovati vam odnose sa prijateljima i simpatijom. Ljubomora može biti razlog raskida nedavno započetih veza, ili će kvariti prijateljske odnose. Srećom, ove neprijatnosti će se zaustaviti i rešiti do sredine jula. Povlačenje u kuću doneće vam novu ljubav iz komšiluka. Doživećete uzbudljivo ljubavno iskustvo sa jedanim Rakom, Vagom, Lavom ili Jaracem.

Zdravlje

Vaše zdravlje je solidno tokom jula, jedino nađite rešenje da otklonite umor i brige, jer one mogu biti uzrok pada vaše energije i kondicije. Potreban vam je odmor, više spavanja i ustaljen rekreativni i relaksacioni program, da bi se osećali bolje i održali pozitivno zdravstveno stanje.

Do 12. jula, osetljiviji je predeo stomaka i zato kontrolišite ispravnost hrane koju konzumirate. Letnja dijeta, sa svežim voćem i povrćem bila bi pogodna za vas u ovom periodu.

Savet za juli mesec je, da sa pažnjom izanalizirate poslovne prilike i materijalnu situaciju, a da se u slobodno vreme iskreno posvetite partneru, ljubavi i užitku!

Blizanci

 Posao

Pred vama je poslovno uspešan mesec, u kome će naročito prosperitati biznisi vezani za ugostiteljstvo, trgovinu, transport, visoku tehnologinu i izdavaštvo. Samopouzdano sledite vašu poslovnu intuiciju, jer u vašem polju finansija se nalaze tri moćne planete Sunce, Venera i Merkur, koje će pozitivno uticati i osigurati vam za ovaj mesec najveću godišnju zaradu. Sve je u znaku novca i novčanih transakcija, tako na datum Mladog Meseca, 4. jula, se oslobađate svih pređašnjih dugovanja i stvarate nove veze i puteve novca. Isto tako, ovaj datum je najbolji za započinjanje novih poslova i otvaranje agencija i preduzeća.

Zaposleni Blizanci su svesni da se nisu stekli uslovi za velike korake i napredak u karijeri. Međutim, vi bez obzira na to, radite sa elenom i efikasni ste u poslu, jer vas stimuliše energija planete Mars, koja je krenula direktno, a nalazi se u vašem polju rada. Vaše sposobnosti, mogu zasmetati pojedincima i vrlo je važno da sačuvate nerve u prvoj dekadi jula i uzdržite se od komentara i diskusija sa mlađim kolegama. Sve u svemu, to možda i nije vaš put, jer pred sam kraj meseca, jedno poslovno putovanje, doneće vam važne nove kontakate, kada ćete početi da  razmišljte o mogućnostima za promenu branše i posla. Finansijska situacija je odlična, jer mnogim blizancima je stigao honorar od dopunskog posla.

Ljubav

Bračna i partnerska situacija vas još uvek opterećuje i zaokupljeni sa krpljenjem odnosa sa stalnim partnerom. Teška i hladna planeta Saturn deluje iz polja vaših bračnih odnosa i svojom enrgijom donosi ogranićenja i ne dozvoljava vam da razrastete u vezi i brzo rešite zajedničke probleme. Bićete primorani da pretresete vaš odnos i postavite konkretne ciljeve. Nezgodno je što će se sve odvijati sporo i zahtevaće od vas veliki napor. Sredinom meseca, kada Venera uđe u vašu treću kuću, uspećete da u razgovoru objasnite svoja gledišta i osećanja. Pomak u vašem odnosu osetiče se u poslednjoj dekadi juna, kada i Sunce uđe u znak Lava i kada i partner prihvati vaše objašnjenje i igru. To je ujedno i odličan period za odmor i zajedničko putovanje.

Vaša lična planeta Merkur je u više navrata u prvoj dekadi jula u nepovoljnoj poziciji i pogođena negativnim uticajem Plutona i Urana, što znači da u ovom periodu izbegavajte nepromišljene aktivnosti, brzu vožnju i neprimereno ponašanje. Većom obazrivošću izbeći ćete stres i zaštititi svoje telo i ličnost. Situacija se u potpunosti menja od 12. jula, kada planeta Venera uđe u vaše treće polje i u kompatibilni znak Lava. Izlazićete i zabavljati se, a iz jednog spontanog druženja privući će vas lepota, stav i razmišljanja jednog Lava, Vage, Ovna i Vodolije. Nakon intezivnog druženja, obostrane simpatije i dopadanje će izaći na videlo, tako da se već krajem meseca možete naći u jednoj zanimljivoj vezi.

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje zahteva pažnju u prvoj dekadi jula. Mogući su problemi psihičke prirode, tipa anksioznosti, nervoze i nesanice. Potrudite se da sebi olakšate ovaj period i relaksirajte se uz meditaciju, jogu ili rekreativan sport.

Hroničnim bolesnicima se u prvih desetak dana mogu vratiti stari problemi i biće potrebno da se obrate lekaru. Nemate razloga za preteranu brigu, jer kondicija i energija vam se postepeno vraća u normalu od polovine meseca.

Blizanci su osetljivi na toplotu i jake sunćeve zrake i zato je potrebno da koristite zaštitne kreme i da se čuvate od podnevnog sunca.

Savet za ovaj mesec je, da napravite konstruktivne planove za budučnost, što se posla i emocija tiče i da pronađete vreme za češće opuštanje i odmor!

Rak

Posao

Želim vam srećan rođendan!

Sunce je u vašem znaku i ušli ste u novu solarnu poslovnu godinu, sa pozitivnim rezultatima i solidnom finansijskom podlogom. Sve čestitke za napor, koji ste uložili da održite i poboljšate vaš biznis.

Tokom jula, čeka vas dosta posla, da osvrite svoj cilj i postignete finansijsku stabilnost. Situacija početkom meseca vam ne ide na ruku, usled izazovnih planetarnih prilika, koje će vas navesti, da se nepredviđeno pozabavite promenom strukture všeg preduzeća, kalkulacijama i troškovima, kao i prilagođavanjem na nove zakonske odredbe. Ovo nije  pogodno vreme za inovacije, već je potrebno da promenite stari način poslovanja i da usavršite postojeće proizvode. Od 12. jula, kada planta Venera uđe u vašu drugu kuću materijalnih dobara, očekujte veći priliv novca na vašem bankovnom računu. Posao i finansije će nastaviti da rastu, sve do kraja meseca, kada ćete dostići najbolje rezultate za ovu godinu.

Zaposleni Rakovi, mogu da očekuju vrlo komplikovan i stresan period na poslu, stvoren negativnom uticajem energije retrogradnog Saturna, koji je već duže vreme, unosi težinu u vaše polje rada. Zamara vas neizvesnost, jer ste vi fiksni znak, kao i odugovlačenja u proces rada, jer često gubite vreme na otklanjanje tuđih ili starih grešaka i propusta. Negativna atmosfera u kolektivu vlada i zbog neredovnih plata i stalnog kašnjenja oko isplate novca.

Ne brinite previše, jer ovoga puta, svi zaostali lični dohodci će biti isplaćeni u poslednjoj dekadi meseca. Počećete da razmišljate o promeni radnog mesta i angažovaćete se oko traženja drugih radnih opcija.

Ljubav

Postali ste svesni da ste već duže vreme u ćorsokaku sa vašim stalnim partnerom. Situacija se ponavlja i vaš bračni život ili partnerski odnos, često upada u iste stare probleme, a vi imate utisak da se vrtite u krug. Planeta Pluton je je u retrogradnom hodu i deluje iz vašeg polja braka, traži transformaciju odnosa i radikalne promene. Prva polovina jula i vaši pokušaji da okupite porodicu, će privremeno sanirati odnose, ali suštinski ćete ostati nezadovoljni. Moguće je da ćete razmišljati da prekinete vezu, ali vaša osetljivost će preovladati i vratićete se starim obrazacima. Opraštaj partneru nije lak, ali je najdelotvorniji lek za vas i vaš odnos.

Mladi i slobodni Rakovi su se još u prošlom periodu potrudili da doteraju svoju liniju i fizički izgled, a u julu će još obnoviti svoju garderobu i nadograditi svoj imiđ, pa će zaista zablistati i izgledati fantastično. Tako zanosni,  privućićete pažnju suprotnog pola, što će vam dodatno podići samopouzdanje i raspoloženje. Očekuje vas puno druženja, izlazaka i flerta i po koja avantura i novo seksualno iskustvo. Dopadaćete se jednoj Škorpiji, Biku, Ribi ili Jarcu. Rodiće se uzajamne simpatije i veliki su izgledi da ovo poznantvo, preraste u nešto vrednije i dublje. Bićete uzbuđeni, zadovoljni i zaljubljeni.

Zdravlje

Može se reći da zraćite i da ste u velikoj meri postigli optimalno zdravstveno stanje. Ipak, prva dekada jula je kritična za sve znake horoskopa, te zato i vi pojačajte oprez. Pričuvajte se neuobičajenih plućnih i stomačnih infekcija i obratite pažnju na ispravnost hrane i vode za piće.

Takođe, vaše preosetljivo emotivno biće je pod pritiskom i godila bi vam primena meditacije i češći boravak pored vode i u prirodi. Budite pojačano oprezni u saobraćaju 1., 2., 7. , 10. i 11. jula.

Savet za ovaj mesec je, da zaštitite sebe i svoje intrese i da pokušate da se snađete u nametnutoj nestabilnoj situaciji, donošenjem novih, čvrstih i jasnih odluka, uz opraštanje sebi i drugima na nesavršenosti!

Lav

Posao

Ovaj mesec će za Lavove, koji su u privatnom biznisu, doneti povoljne poslovne i finansijske rezultate. Planetarne prilike vam pomažu, da produžite da ređate poslovne uspehe i jačate finansijsku moć. Prva dekada jula je nestabilna i prouzrokovaće pomeranja na tržištu, što će vas navesti da osmotrite i proanalizirate tokove, kako bi na vreme promenili strategiju i prošli mesec, bez gubitaka. Ne prihvatajte sumnjive ponude nelegalnih poslova, jer vas samo mogu uvući u probleme.

Već od 12. jula, kada planeta Venera, uđe u vaš znak, poslovna situacija će se stabilizovati i otvoriće vam se putevi za dalji napredak u biznisu. To će vas ojčati, tako da kada Sunce uđe u vaš znak, 21. jula, pobraćete uspeh i i prigrabiti uticaj i moć u okviru vaše delatnosti.

Većina zaposlenih predstavnika vašeg znaka, u prvoj dekadi jula će raditi pod pritiskom i u stresnoj atmosferi kadrovskih promena. Gužva i preraspodele poslova, otežavaće i ometati normalne tokove rada. Vi ćete se u svemu tome dobro snaći, jer od momenta kada tranzitna Venera uđe u vas znak, 12. jula, stvoriće se za vas nove poslovne mogućnosti, koje će značiti pomak i uspon u vašoj karijeri. Biće to iznenađenje za vas, jer se niste posebno nametali, ali uspeh su vam stvorile predhodne zasluge. Imate puno razloga da budete zadovoljni, jer sa novom pozicijom, povećaće vam se i mesečna zarada.

Ljubav

Vaš stil, izgled i držanje, kao i često odsustvo od kuće, zabrinulo je vašeg stalnog partnera. Bračni partner ili vaša ljubav, sa kojom ste dugo u vezi, će pridikovati i zahtevati od vas da se prihvatite zajedničkih obaveza. Moguće su prepirke i ljubomorne scene, jer zbog vaše odsutnosti se uvukla sumnja u vaš odnos. Povućićete se jedno vreme u sebe, da bi shvatili, da vam je sloboda ipak ograničena i da vaše opiranje, stvara probleme i vodi vas na pogrešan put. Smoćićete snage da otvoreno porazgovarate sa partnerom i od polovine jula, kada tranzitna Venera bude prisurna u vašoj prvoj kući, pokrenuće vam se emocije prema partneru i naćićete ponovo ljubav i kompromisna rešenja.

Slobodnim Lavovima, juli će doneti mnogo prilika za romansu i ljubav. Izgledate veličanstveno, jer planeta lepote Venera je od 12. jula u vašem znaku i utiče na vaše izbore, eleganciju, manire i stil. Privlačiće vas luksuzna mesta, gde se kreću ugledni, zaslužni i dobro sitirani ljudi. Bićete probirljivi i nećete lako ulaziti u bliže odnose. Međutim, na jednoj zabavi, upoznaćete zanosnu osobu iz grupe znaka, Lava, Blizanca, Vage, Ovna ili Ribe. Izbor će biti pravi, jer imate podršku planeta, da ostvarite snažnu emotivnu vezu i doživite pravu letnju ljubav i strast.

 Zdravlje

Sve dok je Sunce u vašoj dvanaestom polju tajni, spiritualnih senzacija, imaginacije, snova i strahova, biće potrebno da povedete računa o svom zdravlju. Vaše polje zdravlja je u znaku Riba i planeta Neptun je u svom sazvežđu, ali se kreće retrogradno i može delovati negativno.

Infekcije, trovanje tečnostima i alkoholom, kao i psihičke smetnje i strahovi, mogu poljuljti vaše zdravlje. Ovoga puta potrebna vam je dnevna izolacija, mir i osama, da meditativno saberete i iskristališete misli. Duhovni i telesni balans, obezbediće vam nužni imunitet na infekcije i bolesti i od momenta kada Sunce uđe u vaš znak, 21. jula, bićete u punoj kondiciji i vitalnosti.

Savet za ovaj mesec je, da sakupite svoje duševne snage i pipremite se za uzvišeno osećanje ljubavi,koje vas čeka krajem meseca!

 Devica

Posao

Vrlo izazovan početak meseca stvoriće poslovnim Devicama neprilike, koje će uticati na dalji kontinuitet u radu. Puno iznenađenja i borba sa tržišnim tokovima i pravdom, prilično će vas iscrpeti. Za sve to je u velikoj meri odgovorna planetarna situacija i napregnuti aspekti sa vašom ličnom planetom Merkur, kao i retrogradno kretanje suvladara vašeg posla, planete Saturn. Pomoć poslovnih partnera, prijatelja i društvenih grupa, čiji ste član, će vam dobro doći, da izvučete mesec i okončate ga pozitivno. Polovinom meseca poslovna situacijaće se stabilizovati i vi možete da očekujte da ćete dobiti neočekivana finansijka sredstava od jednog suđenja, koje će se okončati u vašu korist. Konačni mesećni finansijski bilans će biti zadovoljavajući.

Tokom jula, Device koje su u radnom odnosu i u državnim preduzećima, naćiće se u vrtlogu previranja kadrovske politike i strukturalnih promena, gde je moguć svaki scenario. Bićete uznemiravani, napadani i u isto vreme hvaljeni. Jedno je sigurno, a to je da ste zašlužili napredak u karijeri i da se za vas bore napredne struje, autoriteti i prijatelji. U ovom mesecu naslutiće se pozitivne promene i bolja pozicija za vas, ali se još ništa konkretno neće promeniti. Sačuvajte nerve i ostanite pribrani, bavite se svojim poslom i situacija će se spontano pomeriti u vašu korist u sledećem mesecu.

Sličan scenario, ali u drugom obliku uzdrmaće i Device, koje rade za privatnike. Naoružajte se taktom i diplomatijom.

Ljubav

Mala neslaganja sa stalnim partnerom zahtevaju kompromisna rešenja. Očekujte da će se vaš parner pobuniti, jer će mu zasmetati vaša preokupiranost brigama na poslu i okrenutost ka spoljnom svetu, društvu i prijateljima.  Takođe, možete satima sedeti za komjuterom i beskonačno telefonirati, što će partnera iritirati i na jedan period udaljiti od vas. Oboje se nalazite u nezavidnom položaju, ali od vas se očekuje da popravite odnose. Prave reči i  dobra komunikacija, će izgladiti stvar i vi ćete se u poslednjoj dekadi jula, povući u kuću i vratiti porodici i partneru. Zahuktali ste se i niste ni slutili koliko vam je nedostajala partnerova ljubav i toplina doma.

Mnoge slobodne Device u julu, neće biti zaintresovane za traganje za partnerom i ljubavi. Još uvek ste ogorčeni na bivšu ljubav i vrte vam se stare slike i sećanja po glavi.

Ipak, letnje vreme će vas izmamiti iz kuće i bićete raspoloženi da se družite i izlazite. Staro društvo se proširilo i u njemu, neko vama do sada nepoznat, vas može privući svojim izgledom i rečitošću. Ali taj neko je zauzet i bićeti stavljeni na muke i u moralnu dilemu, šta da radite. Najverovatnije je, da ćete se uzdržati i da se neće desiti ništa više od naklonosti i prijateljstva, ali vi ćete biti zaljubljeni i pokrenuće vam se leptirići u stomaku. U poslednjoj dekadi jula povućićete  se u kuću da o svemu dobro razmislite.

Zdravlje

Juli će obeležiti prolazne nervoze, koje mogu izazvati stomačne probleme i razne vrste alergija. Device su poznate po tome da su veoma brižne, oko svoga zdravlja, tako da ćete blagovremeno odreagovati i otvoriti vašu malu kućnu apoteku i izabrati prave lekove za samostalno lečenje.

Takođe, Device u ovom periodu treba da se klone preterivanja u alkoholu, dugog boravka na Suncu, bez zaštite, preterivanja u hrani i bilo kakvog drugog ekstremnog ponašanja.

Vozačima je potreban dodatni oprez u vožnji,1., 2., 7., 10. i 11. jula.

Savet za ovaj mesec je, da prestanete da kritikujete druge, jer diplomatija u komunikaciji vam je sad neophodna  da bi ostvarili svoje ciljeve i zadovoljite sebe i druge!

 

Vaga

 Posao

Juli će se pokazati kao vrlo prosperitetan mesec za Vage, koje plivaju u privatnim vodama. Imate podršku planeta u polju vaše karijere, gde deluju energije Sunca, Venere i Merkura i pogodno je vreme za masovniju afirmaciju vašeg biznisa, odnosno krajnje je vreme da se oglasite na veb stranicama, reklamirate i prigrabite nove klijente. Još pojedine faze u procesu rada i poslovanju, zahtevaju detaljnu analizu, gde je naročito važno da obratite pažnju na smanjenje troškova i gubitak vremena u procesu rada. Racionalizacijom ove dve stavke, znatno bi poboljšalili finansijsku situaciju i time osigurali veću stabilnost firme. Finansije još kaskaju za obimom posla, ali su na dijagramu u usponu.

Vage koje su u radnom odnosu, zbog uticaja retrogradnog kretanja planete Neptun, koji je u polju vašeg posla i poslovnih odnosa, imaju utisak da tapkaju u mestu i da se za njih ništa značajno ne dešava. Pojedinim Vagama rođenim oko sedamnajstog stepena i između druge i treće dekade, zbog lošeg uticaja Plutona, na polje karijere, izmaćiće se planirana pozicija i moraće da sačekaju kraj godine da bi se ponovo razmatrao njihov slučaj. Ostali predtavnici znaka, mogu da se nadaju većem upehu i boljem radnom mestu, jer će imati podršku autoriteta i prijateljskih veza.

Ljubav

Vage koje su u braku ili dugogodišnjoj vezi, tokom jula očekuje vrlo lep i harmoničan period. Vaš partner se umirio, sredio lične probleme i manje je svadljiv i naporan. Mars, vaša planeta partnerskih odnosa je krenula direktno i u znaku je Škorpije, što znači da ćete imati dinamičan period sa partnerom, gde će vas ponovo povezati strast i emocija. Ovo je vrlo važno za vašu ličnu stabilnost i sigurnost, tako da ćete se osećati ispunjeno i sretno. U poslednjoj dekadi jula, privlačiće vas druženja i rado ćete provoditi vreme sa partnerom i prijateljima van kuće.  Oni parovi koji imaju dece, u ovom periodu treba da sprovedu ozbiljniju kontrolu i postave norme i uslove kućnog reda i ponašanja.

Slobodne Vage koje traže ljubav i partnera, biće vrlo aktivne u realnom životu i na društvenim mrežama. Divno izgledate, šarmanti ste i privućićete brojne obožavaoce i obožavateljke, ali ovi kontakti će se u najvećoj meri svesti na obogaćivanje seksualnih iskustva. Još od 12. jula, kada tranzitna Venera promeni znak i uđe u znak Lava, iz grupe prijatelja i poznanika, privućiće vas jedan ugledni Lav, Ovan, Bik, Jarac ili Vodolija. Ovo poznanstvo može prerasti u ono, za čim ste tragali, a to je zanos i ljubav.

Zdravlje

Tokom jula, usled pada energije i smanjene vitalnosti, možete biti podložni virusnim i bakterijskim infekcijama. Najoserljiviji delovi su vam stomak, mokraćna bešika i stopala. Trudite se da se u letnje vreme uzimate dovoljno tečnosti, pazite na ishranu i  preduzmite mere predostrožnosti, da se ne prehladite ili povredite stopala. Preporučljivo je da pojačajte imunitet organizma, origanovim uljem ili većim dozama C, i E vitamina.

Takođe, ne zaboravite da je vaša koža delikatna i sačuvajte je se od opekotina i Sunca.

Savet za ovaj mesec je, da se društveno aktivirate, jer tu vam leže šanse, da napredujete u karijeri, pronađete posao i ljubav !

Škorpija

Posao

Poslovne Škorpije očekuje vrlo aktivan i uspešan mesec. Vaš vladar poslova, planeta Mars je krenula direktno i vaše akcije su prodorne i inicijativne, tako da posle 12. jula, kada Venera uđe u vašu kuće karijere, otvoriće se spontano mogućnosti za nove poslove i ugovore, koji će vas brzo izdići u branši i doneti vam finasijsku i profitabilnu korist. Od tog momenta, vaš biznis će početi da raste i afirmiše se, a vaš ugled će postati vrlo uticajan među poslovnim partnerima. U poslednjoj dekadi i od 21. jula, Sunce ulazi u polje vaše karijere i svi su izgledi da ćete dobitii priznanje i pohvale, jer uspeh će dostići svoj maksimum za ovu godinu. Finansijska situacija se popravlja, što će još više biti vidljivo u narednom mesecu.

Većina zaposlenih Škorpija se hrabro ispetljala iz poslovnih komlikacija i muka i sada punom snagom gura, preuzima poslove i odgovornot. Planete su seu ovom periodu, za vas savršeno namestile, tako da imate podršku, muškog i ženskog dela kolektiva i autoriteta i vaše amibicije mogu da se ostvare. Za mnoge predstavnike znaka ovo će  značiti pomak u karijeri, a poneko od vas će zauzeti i upravljačke pozicije. Sve ovo događaje, očekujte u drugoj polovini meseca.

Juli će takođe biti blagonaklon za mlade i nezaposlene Škorpije, koji u ovom periodu mogu da nađu i dobiju posao.

Ljubav

U prvoj dekadi meseca, dok Venera boravi u znaku Raka, zauzete Škorpije će biti posebno senzibilne i naklonjene partneru. Vaš zajednički  bračni i partnerski život će proticati mirno i biće prožet toplinom i  emocijama. Ipak, obratite pažnju na seksualni deo vaše veze, koji manjka u vašem odnosu i zbog koga možete doći u sukob sa parnerom u više navrata početkom meseca. Od 12. jula, kada Venera dotakne vrh vaše karijere i vi dobijete još više na značaju u društvu, kod partnera možete probuditi sumnju i ljubomoru. Ako ovo ne shvatite na vreme, vaš odnos će postati hladan, a stanje u kući i porodici se može pogoršati. Poželjno bi bilo da umirite partnera i pronađete kompromisna rešenja.

Slobodne Škorpije, koje traže ljubav i seksualne izazove, vrlo će postati aktivnei u tom smislu. Budite oprezniji, u prvoj dekadi jula, posebno u noćnim izlascima i pričuvajte se incidentnih situacija i skandala. Od polovine jula privlačićete veću pažnju suprotnog pola i tu su za vas otvaraju mogućnosti za prolazne vezice i površna poznanstva. Ljubav ćete naći na poslu ili na mestu polja vašeg intresovanja. Nakon dugog merkanja, udvaranja i sms porukica, upustićete se u zanosnu i romantičnu vezu sa jednim predstavnikom znaka Raka, Bika, Ribe, Ovna ili Lava.

Zdravlje

U julu, bićete u kondiciji i odličnog zdravstvenog stanja. U top ste formi, jer energiju i vitalnost vam daje vaša planeta Mars, koja sada još i boravi u vašem znaku.

Poželjno je, da nastavite da održiavate kondiciju, kroz rekreaciju i time regulišete veliki priliv energije i hiperaktivnost. Magnezijum je odličan saplement i za pozitivan stres, u kome ćete često imati prilike da budete u ovom mesecu.

Mlađe generacije Škorpija, treba da budu oprezne u vožnji i da smanje konzumaciju žestokih alkoholnih pića prilikom noćnih izlazaka.

Savet za ovaj mesec je, kroz aktivnosti otpuštate višak energije i okrenete se užitku u ljubavi i poslovnom uspehu! 

Strelac

Posao

Pred vama je uspešan mesec poslovni Strelčevi, jer uz nešto muke i truda do kraja meseca uspećete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Tokom jula, dok su Sunce i Venera u znaku Raka i u vašoj osmoj kući, imaćete planetarnu podršku, koja će vam omogućiti sigurne novčane izvore, tuđeg ili pozajmljenog novca. Ova situacija će podstaći dalja ulaganja i unapređenje vašeg biznisa, a takođe, rešće vas problematike dugovanja. Ne treba da vas brine, što će priliv vašeg zarađenog novca biti neredovan, jer vaša planeta materijalnih dobara Saturn, se još kreće retrogradno i onemogućava vam fluentne protoke novca. Situacija će se promeniti sledećeg meseca.

U poslednjoj dekadi jula, kada Sunce promeni znak i uđe u znak Lava i vašu devetu kuću inostranstva i putovanja, imaćete šansu da još jedom promenite direkciju i povežete se sa uticajnim inostranim kompanijama. Ovo će biti prvi signal da se vaš biznis oporavio.

Strelčevi koji su u radnom odnosu u ovom periodu će imati pojačanu potrebu za ličnom afirmacijom i promenom statusa i uvažavanja u firmi i kolektivu. Ovde se ne radi o materijalnom momentu, nego je to pitanje morala, pravde i vrlo je lično. Nažalost, vaše poslovne ambicije mogu ostati nerešene i odložene, što ne treba da vas obeshrabri. Potrudite se zato da sami i izađite iz okvira firme, pogotovo ukoliko se bavite poslovima u kojima ste nezavisni i napravite svoju samoreklamu na društvenim mrežama, portfoliju ili profesionalnim sajtovima. Ovo će imati pozitivan efekat, a vi ćete zadovoljiti svoju taštinu i profesionalnu ambiciju. Budite samo oprezni da ne izađete iz okvira ugovora i zakonskih regulativa.

Tokom jula mnogi nezaposleni Strelčevi mogu dobiti posao.

Ljubav

U prvoj dekadi jula, vaš bračni ili partnerski odnos je još uvek nesređen i moguće su rasprave oko kućnog budžeta, potrošnje novca i neslaganja oko planova za budućnost. Vi ovu situaciju nećete shvatati ozbiljno i sve probleme ćete pokušati da rešite u krevetu, podstaknuti pojačanim libidom i opojnom energijama Sunca i Venere, koji iz osme kuće seksa, snažno deluju na vas. Zategnuta situacija će se spontano stišavati, jer uspećete da omekšate i odobrovoljite partnera. Još jedan vaš predlog, o odlasku na zajednički odmor, na neku daleku destinaciji, u poslednjoj dekadi jula, će upotpunosti smiriti parnera i oporaviti vaš odnos.

Razuzdani, mladi i slobodni Strelćevi će tokom čitavog jula, biti raspoloženi za osvajanje, flert i avanturu. Nošeni pojačanom seksualnom energijom, ludo ćete se zabavljati i hraniti svoju sujetu podvizima i uspesima kod suprotnog pola. Sredinom jula, kada Venera uđe u znak Lava, velike su šanse da se smirite, jer i vi ćete biti osvojeni i očarani lepotom jedne Vage, zanimljivošću jednog Blizanca, dostojanstvenošću jednog Lava i  seksepilnošću jedne nedokučive Škorpije. Ućićete zaljubljeni do ušiju u vezu i prepustiti se ljubavi i romantici.

Zdravlje

Mnogi Strelćevi su bili primorani da povedu računa o svom zdravlju i sada su dostigli balans i optimalno  zdravstveno stanje. Važno je da nastavite tako i ne zapostavite svoje rekreativne i relaksacione programe.

Ukoliko ste još uvek sa viškom kilograma, letnje vreme je pogodno za dijete, jer na pijacama je bogat izbor voća i povrća, koji su najefikasniji sastavi deo svakog detoks i dijetetskog programa.

Takođe, treba da znate da je i vaša koža delikatna i da prilikom sunčanja budete oprezni i obavezno koristite adekvatne, zaštitne kreme, mleka ili ulja.

Savet za ovaj mesec je, da racionalnije trošite novac i da se prepustite dobrim osećajima, radosti, optimizma i ljubavi!

Jarac

Posao

Početak jula, kao i za većinu privatnika i predstavnika drugih horoskopskih znaka će i poslovnim Jarčevima doneti određena iznenađenja i turbulencije, gde će morati dodatno da se angažuju i izvrše korekcije u načinu poslovanja.  Potrebno je da dovedite u red dokumentaciju, regulišite zakonske obaveze prema državi, proverite saradnike i pripremite se za predstojeći rast poslovnih obaveza, jer se planetarna energija pomera prema polju vaše karijere i stvaraju se uslovi za brži razvoj vašeg biznisa. Druga polovina jula doneće vam nove ugovore i poslovne saradnike i to će označiti poček proširenja i rasta vašeg biznisa. Što se finansija tiće, još uvek se nisu ostvarili vaši planovi, ali se ukupna situacija pomera u vašu korist i veća finansijska sredstva i zaradu ostvarićete u poslednjoj dekadi jula. Vaća materijalna sredstva, iz raznih izvora prikupite do 29. jula, dok je vaša planeta finansija Uran u direktnom hodu.

Predstavnici vašeg znaka, koji su u radnom odnosu, imaće buran sam početak meseca, gde mogu pasti odluke oko promene posla i direkcije u karijeri. Ukoliko za sada nemate mnogo izbora, sačuvajte hladnu glavu i uzdržite se komentara na datume 1., 2., 7., 9, i 10. jula. Većina Jarćeva je vrlo ambiziozna, sposobna i uspešna u poslu i zato je uvek spremna za drugu opciju na koju lako može da se preorjentiše u situacijama, zlu netrebalo. Iz ovih razloga, vreme je da započinete da radite na dopunskom ili svom privatnom poslu za koji je najpovoljniji datum 4. juli, u periodu Mladog Meseca u Blizancima, i polju vašeg rada i svakodnevnice.

Ljubav

Vaš porodični i partnerski život je i dalje u prvom planu. Energije Sunca, Venere i Merkura, deluju pozitivno na vaše polje bračnog i partnerskog odnosa i naglašavaju uzjamnu povezanost, sklad i razumevanje. Vrlo ste srećni i zadovoljni u porodičnom miljeu i sa partnerom. Tokom jula, često ćete okupljati familiju i pozivati ih na porodične ručkove i večere. Povoljni su planetarni uslovi, da započnete razgovore o zakonskom regulisanju, imovinsko pravnih pitanja.

U ovom mesecu, mnogi mladi parovi, koji su dugo u vezi, će se odlučiti da uđu u bračne vode i počeće da biraju datum venčanja.

Vrlo zanimljiv i uzbudljiv period čeka mlade i slobodne Jarćeve tokom jula. U potrazi za partnerom i ljubavi, inteziviraćete druženja i noćni život u kojima ćete se divno provoditi i zabavljati. Na jednoj zabavi, sredinom meseca, upoznate jednog zgodnog Bika, elegantnu Vagu, šarmantnog Raka ili neobičnu Ribu, koja će vam se na prvi pogled veoma svideti. Nakon toga, vrlo brzo ćete preduzeti sve, da osvojite srce osebe, koja vam se dopala i   krajem meseca ćete se već naći u jednoj romantičnoj i strasnoj vezi.

Zdravlje

Jarćevi su uglavnom vrlo dobrog zdravlja i imuni su na prolazne infekcije, ali ovoga puta su osetljiviji  i lako ih mogu zakačiti plućne i stomačne bakterije i virusi. Budite oprezni pri izboru hrane i čuvajte se klima uređaja i naglih temperaturnih razlika.

Hronični bolesnici, takođe u prvoj polovini jula, treba da se strogo prdržavaju lekarskih saveta i recepata, jer im se mogu povratitii stare tegobe.

Savet za ovaj mesec je, da izvršite promene koje su potrebne, za vaš lični uspeh i poslovni i napredak i da se prepustite ljubavi koja vas je iznenada zadesila !

Vodolija

Posao

Vodolije, koje se bave privatnim poslovima, očekuje poslovno uspešan mesec, jer na ruku vam ide planetarni raspored i pozicija Sunca, Venere i Merkura, koji se sada nalaze i deluju iz vašeg polja posla. Početak meseca će biti težak, ali brzo ćete pohvatati konce i udružiti se sa uticajnim kompanijama i biznismenima. To će vam omogućiti da napredujete u poslu i da stabilizujete finansije, koje su u poslednje vreme počele da škripe, zbog neredovnog plaćanja dužnika. Ovaj period je dobar za strukturne pomene preduzeća, oglašavanje, nove kontakte i ugovore. Veći uspeh će pobrati delatnosti vezane za ugostiteljstvo, proizvodnju hrane i bezalkoholnih pića, turizam, transport i visoke tehnologije.

Vodolije koje su zaposlene i rade za druge, očekuje dobar i uspešan mesec. Promene koje su se desile u firmi su pozitivne za vas i postali ste desna ruka šefu. Radna atmosfera je odlična i imate veliku pomoć mlađih kolega i ženskog dela kolektiva. Vaše ideje su prihvaćene i uključeni ste u timski rad i važne projekte, koje ćete sa elanom obavljati i koji će vam po završetku, obezbediti uspon u karijeri i bolje radno mesto.

Juli je povoljan i za Vodolije koje traže posao, jer su velike žanse da ga i dobiju.

 Ljubav

Stvorena ravnoteža rasporedom planeta između istočne i zapadne hemisfere horoskopa, podržava sklad u odnosima sa drugim ljudima i stalnim partnerom. Svakodnevnica vam je olakšana i zanimljiva, jer imate više slobodnog vremena za domaće poslove i zajedničko vreme. Rasterećeniji i raspoloženiji priklonićete se partneru i uživaćete u sitnim pažnjama i zajedničkim izlascima, večerama i šetnji. Partner će vam pomagati u poslu, a krajem meseca su moguća kraća zajednička putovanja na kojima ćete obnoviti strasti i učvrstiti vezu.

Mnoge slobodne Vodolije će u julu poželeti da nađu stalnog partnera. Pokušaji da se partner nađe preko društvenih mreža, će proći neuspešno i u momentu kada ste skoro odustali, pojaviće se nova koleginica ili kolega na poslu u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti. Zajedničke pauze i ručkovi će vas zbližiti i ubrzo ćete razmeniti privatne brojeve telefona. Svakodnevno ćete razgovarati o poslu, a uveče ćete razmenjivati nežne sms porukice i polako ćete početi da se zbližavate. Velike su šanse da uđete u romantičnu vezu, sredinom jula, sa jednim Jarcem, Lavom, Ovnom, ili Blizancem.

Zdravlje

Tokom jula, zdravstveno stanje vam je solidno, jer sve promene su minorne i ne zahtevaju ozbiljniju intervenciju.  Početkom jula, mogući su na dnevnoj bazi neujednačeni prilivi energije, nervoza i nesanica. Regulišite ove tegobe opuštajućim čajevima, meditacijom, jogom ili češćim boravkom u prirodi i na vazduhu.

Čuvajte se sunčanice i opekotina od sunca, jer imate osetljivu kožu sa manjim brojem pigmenata. Iz ovih razloga, dok boravite na suncu, pijte više tečnosti, sklanjajte se od jakih zraka podnevnog sunca i koristite zaštitna sredstva sa visokim faktorom.

Savet za ovaj mesec je, da proslavite sa društvom poslovni uspeh, više se odmarate i relaksirate i priklonite se partneru i ljubavi!

Ribe

Posao

Juli će doneti poslovnim Ribama dobre prilike i više uspeha u finansijskim transakcijama. Planeta vaših materijalnih dobara Mars, je posle mesec i po dana zastoja promenila direkciju i otvorila začepljene protoke novca. Naplatićete potraživanja i najzad napuni vašu kasu. Veliki Vodeni Trigon, retka konfiguracija na nebu, otvoriti će vam nove mogućnosti i najverovatnije je, da ćete nakon jednog poslovnog putovanja, ući u pregovore o saradnji sa inostranom kompanijom. Ove pozitivne promene će od vas zahtevati veliki trud i angažman, jer ćete morati da u kratkom roku pregrupišete snage, osavremenite proces rada, proširite se i pažljivo odaberete saradnike. Na dobrom ste putu, jer ovim potezima obezbedićete firmi prosperitet i sjajnu budućnost.

Ribe koje su u radnom odnosu, takođe mogu da računaju na povoljne prilike i zaštitu nebeske konfiguracije Velikog Vodenog Trigona. Pozitivne planetarne prilike će vam omogućiti da iskažete kreativne sposobnosti, da se afirmišete i ostvarite svoje ciljeve. Iskoristite ove planetarne povoljnosti, koje će trajati sve do 22. jula. Veliki uspeh u ovom periodu mogu ostvariti pojedinci, čija je profesija povezana sa umetnošću, politikom, sportom i komunikacijama.

Dobra je situacija i za nezaposlene Ribe, koje mogu da računaju da će se u ovom mesecu zaposliti.

Ljubav

Tokom jula, zauzete Ribe će biti pojačano emotovne, sažaljive i spremne da se žrtvuju za partnera i članove porodice. Partner će to umeti da ceni, mada početkom jula, doćiće do manjih nesuglasica, oko najmlađeg člana porodice, kome vi povlađujete, a partner se buni i predlaže druge metode vaspitanja. Vrlo brzo situacija će se stišati i vi ćete naći kompromisna rešenja. Ljubav i harmonija će obeležiće ovaj mesec, tako da će se mnogi mladi parovi, koji su u dugim vezama, odlućiti da uplove u bračnu luku i počeće da biraju datum venčanja.

Slobodne Ribe, nakon jednog kraha i kratke patnje, na samom početku meseca, zbog neuspelog pokušaja da ostvare vezu, brzo će se sabrati i vratiti normalnim tokovima života. Povuće vas društvo, uživaćete u letnjim večerima, izlascima i zabavama. Biće tu puno flerta i udvaranja, ali vas će zaintresovati jedan Rak, Devicia, Jarac ili Škorpija. Iz krakotrajnog druženja, počeće direktnija udvaranja i vi ćete se ubrzo naći u zagrljaju jednog od predstavnika ili predstvanice, nabrojanih znakova. Vrlo romantični momenti ispuniće vam život i svakodnevnicu, tako da će se prepustiti ushićenju i ljubavi.

Zdravlje

Visoke temperature, letnje aktivnosti i boravak pored vode, vas regenerišu i podmlađuju, tako da vaše opšte zdravstveno stanje, energija i kondicija, ostaju na visokom nivou, tokom većeg dela jula.

Nešto su osetljivije srednje i starije generacije, koje teže podnose visoke temperature. Važno je da primenite mere zaštite protiv sunčanice i alergija na sunce i da na dnevnoj bazi uzimate dovoljne količine tečnosti i vode.

U poslednjoj dekadi meseca prekontrolišite krv, pritisak i srce.

Savet za ovaj mesec je, da pronađete i razvijete svoje skrivene talente, da uživate u porodičnoj harmoniji ili ljubavi koja je na pomolu!

Leave a Reply

Zithromax for sale