MESECNI HOROSKOP ZA MAJ 2020.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Dobre vesti su da je Maj lišen rastućih i teških aspekata koji izazivaju krizu između Marsa, Saturna, Urana i Plutona koji su eksplodirali u martu i aprilu! Sa druge strane ne baš dobre vesti, kolektivno i lično, naš osećaj ukupnog napretka verovatno će zastati. Sa zatvaranjem granica, proširenim merama distanciranja i toliko mnogo nepoznanica o novonastaloj koronskoj krizi, vreme je da nađemo obrazac zadržavanja i prilagodimo se za sada potrebnim ograničenjima.

Svako žurenje prema rezoluciji je rizično, jer Maj ima trostruku planetarnu retrogradnost i kosmički deluje protiv užurbanih napora. To je upozorenje da se ovo malo verovatno može održati … još uvek. Ako je Merkur u stabilnom Biku veći deo meseca, a mesečeva osovina se premešta u Blizance / Strelca ostatak godine, sve pobede koje postignemo u ovom mesecu treba da se nađu u carstvu introspekcije, komunikacije i prilagođavanja.

OVAN:

Vaša koncentracija je dobra tokom sunčeve veze sa Merkurom 4. maja. Mentalno ste živi i budni, a komunikacija je vaša snaga. Ako imate cime da se bavite, budite sigurni da ćete to obaviti tokom ovog tranzita. Memorisanje je sada posebno lako.

Pun mesec u vodenoj Škorpiji 7.og uravnotežuje sa zemaljskim suncem Bika i pomaže vam da definišete šta je zaista potrebno u vašem životu. Otpuštanje nikada nije lako, ali osvjetljavanjem problema olakšava prihvatanje važnih novih stvari kasnije u ovoj lunaciji.

Vaša planeta moći Mars ulazi u nežne Ribe 12. maja, zbog čega se osećate puno manje samopouzdano i pokretno. Sada ste mnogo više u konceptima nego u akciji, što je ekstremni odmak od onoga što obično jeste. Više od ičega, ovaj tranzit se odnosi na prilagođavanje vašeg izgleda. Kada to učinite, videćete stvari iz nežnije, saosećajnije perspektive.

Vaš um je upozoren za mogućnosti kada sunce dvadesetog uđe u znatiželjne Blizance, a raznolikost je ključ života. Nećete dugo želeti da ostanete ni sa jednom osobom ili razgovarate o bilo kojoj temi. Svet je veliko, veliko mesto, i morate mnogo da istražite!

BIK:

Mesec započinje nesigurnom notom koju je 3. maja doneo mutni kvadrat Venera-Neptun. Donošenje odluka o ljubavi i / ili novcu je teško, pogotovo ako se uzme u obzir konačnost svega. Jedna od najgorih stvari koju sada možete učiniti je da u sekundi donesete odluku. Bolje je da ostavite malo vremena nego da se predomislite nakon činjenice.

Postavljate puno pitanja kada komunikativni Merkur jedanaestog uđe u znatiželjne Blizance, a univerzum vas očara svojim prostranstvom. Ima toliko toga za naučiti – odakle treba započeti? Zanimljiv razgovor sa strancem mogao bi se pretvoriti u mnogo više ako to dozvolite.

Sunce putuje u svestrane Blizance 20. maja, dodajući raznolikost vašoj ponekad dosadnoj rutini. Kako se vaša radoznalost i dalje širi, vaš svet raste. Sad kad su nove perspektive i mogućnosti iza svakog ugla, lako je se izgubiti u neverovatnom potencijalu života.

Dvadeset sekunde pojavljuje se mlad mesec u Blizancima da bi dovršio prozračnu tranzitnu trilogiju, samo što bi ovaj put izbori mogli biti neodoljivi. Kada postoji pritisak da se pomerate, možda biste mogli da se krenete u pogrešnom smeru. Pokušajte se fokusirati na samo jednu stvar, a zatim uložite svu energiju u to. Nešto dobro dolazi iz izbora jednog pravca i pridržavanja istog.

BLIZANCI:

Živahna veza sunca i Merkura 4. maja dodaje uzbuđenje u svakodnevnu komunikaciju. Neočekivani poziv ili poruka šalje vas preko meseca i razmišljate o tome šta bi se moglo dogoditi sledeće. Vašu koncentraciju nije lako poremetiti, i sjajno je vreme da se ponovo povežete sa ljudima sa kojima ste izgubili kontakt.

Komunikativni Merkur, vaš vladar, ulazi u vaš perceptivni znak 11.tog, otvarajući vrata svemira i pomažući vam da komunicirate sa drugim ljudima na sasvim drugom nivou. Mogli biste satima sedeti razgovarajući o vanzemaljcima, politici ili slučajnim životnim događajima.

Sunce se udružuje s vašim znatiželjnim znakom 20. maja, čineći da se želite otvoriti svim mogućnostima koje život može da ponudi. Volite da postavljate pitanja i jedva čekate da saznate više o temama koje vas zanimaju. Neko koga sretnete sada ima dugoročni potencijal ili kao prijatelj, ljubavnik ili oboje.

U vašem znaku mlad mesec vas moli da uzmete neke svoje ideje i pretvorite ih u nešto stvarno. Da li ste radili na romanu ili novoj aplikaciji? Ovo je vreme da nešto krene. Razgovor sa pravom osobom mogao bi vam doneti razvojni dogovor.

RAK:

Možda se u vašoj prirodi vodi borba protiv moćnih sila misterioznog Škorpiona punog meseca 7. maja, ali zaista je u vašem najboljem interesu da se predate. Znate kako kažu da se sve dešava s razlogom? Ovo je naročito tačno tokom ove lunacije. Verujte procesu!

Snažni Mars dvanaestog ulazi u Ribe, još jedan srodni vodeni znak, odajući mnogo manje snažnu energiju nego što je doživljavate u poslednje vreme. Mars je borac, a Ribe su mirotvorci, pa kako se ove dve energije mogu slagati? Pažljivo. Nastavite sa oprezom.

Kada 20. maja sjajno sunce sretne znatiželjne Blizance, ponovo ste zainteresovani za svet i sve to sto nosi sa sobom. Razgovor sa strancima je jedno od vaših najdražih zabavnih trenutaka, a to je veliki pomak za većinu Rakova. Dobijanje nove perspektive sada je neprocjenjivo.

Mlad mesec dvadeset i drugog, takođe u prozračnim Blizancima, na kraju ima za cilj da vam pomogne da suzite svoje mogućnosti. Imate puno vrtloga u glavi, ali ako odaberete jednu konkretnu ideju i pokrenete se s njom, možete pronaći veliki uspeh. Najveća prepreka sa kojom se suočite je pronalaženje prave osobe na koju ćete se usmeriti.

LAV:

Postoji snažna konjunkcija Sunca i Merkura 4. maja koja čuva vaš budni oprez. Iako vam sada puno prolazi kroz glavu, možete se usredsrediti na prave stvari koje treba reći pravim ljudima. Nikad nije bilo boljeg vremena da jasno i dobro razmislite.

Puni mesec Škorpije je intenzivno na nebu sedmog i izgleda da privlači nove i zanimljive ljude na vas. Ako neko odluči da ostane misterija, razmisli o svojoj motivaciji za to.

Sunce se udružuje sa znatiželjnim Blizancima 20. maja, zbog čega želite da postavljate pitanja i saznate sve što možete o ljudima, mestima i stvarima oko vas. Mesec koji dolazi je odlično vreme za putovanje ili upis na predavanje. Uranjanje u novu kulturu olakšava učenje novog jezika. Brzo će teći!

Prethodno postignuće ili dostignuće trebalo bi da se prepoznate tokom trigona sunca-Saturna dvadeset i drugog, što vas čini još odlučnijim da nastavite sa svojim drugim ciljevima. Volite da primite aplauz kakav zaslužujete, pa bi vam ovo trebalo pomoći da na kraju meseca budete na visokoj nozi!

DEVICA:

Brzo možete preskočiti zaključke ili napraviti određene ideje, dok se vaš um brzo kreće od jedne misli ka drugoj tokom sunčeve veze sa Merkurom 4. maja. Želite odmah reagovati na postove putem društvenih mreža, ali najbolje je da određene vesti pustite da potonu pre nego što odgovorite. Iako možete da izbrišete svoje komentare, ne možete garantovati da ih niko neće videti dok su još uvek u toku.

Vaša planeta moći Merkur , 11tog., spaja se sa brzonamernim Blizancima, drugi znak kojim upravljaju, tako da će narednih par nedelja biti vaš prilika za razgovor sa ljudima koje trebate ili želite da razgovarate. Pitajte svog šefa o toj novoj poziciji koja se otvara ili razgovarajte sa strepnjom kojoj ste se previše sramežljivo približili. Ne gubite reči sada!

Sunce ulazi u Blizance 20. maja, dočekajući mesec radoznalosti i svestranosti. Ovo je vreme da stvari sagledate iz nove perspektive i proširite svoje znanje. Steći novo razumevanje sveta je neprocenjivo.

Merkur ulazi u osetljivog Raka dvadeset i osmog, a za blisku budućnost možda biste vrlo lično uzimali skrivene komentare. Iako možete biti veoma kritični prema sebi, drugačije je i kada drugi iznesu slična mišljenja.

VAGA:

Nesigurnost oko kvadrata Venera-Neptun 3. maja može biti zastrašujuća, ali ne morate dozvoliti da vam to nadživi život. Pokušajte da se fokusirate na pozitivno stanje i držite se dalje od razmišljanja “šta ako”, Vage. ?

Komunikativni Merkur lebdi u prozračnim Blizancima jedanaestog, pomažući vam da vidite ogromne mogućnosti koje svemir može da pruži. Ne možete čekati da upoznate nove ljude, učite o novim stvarima i odlazite na nova mesta. Studirati svet oko sebe tokom narednih par nedelja otvorice vam oči!

Sunce ulazi u Blizance 20. maja, povećavajući želju da se smestite vani i upijete što više informacija. Sledeći mesec je savršeno vreme da se odvojite od emocija dok imate logičniji pogled na život. Opširnije. Pocnite da vodite dnevnik. Razgovor sa strancima. !

Još jedan kvadrat Venere-Neptuna na dvadesetog može stvoriti osećaj kao da su vas iskoristili, što se igra sa vašom nesigurnošću drugi put ovog meseca. Poverenje između vas i prijatelja ili ljubavnika sada može biti glavni problem. Čak i ako je to njihov problem, to je i vaš. Možda je vreme da se izvučete iz toksične veze.

SKORPIJA:

Pun mesec u vašem intenzivnom znaku 7. maja dinamičan je događaj. Teret borbe koje ćete sada osećati između meseca u svom emocionalnom znaku nasuprot praktičnom suncu Bika je neizbežno. Koristite tu dvostruku energiju da se oslobodite nečeg značajnog što vam više nije potrebno u životu.

Vaš suparnik Mars ulazi dvanaestog u znak Riba, stvarajući neuravnoteženu energiju. Možda ćete se teže fokusirati na ono što želite i još teže dobiti ono što vam treba. Kako vaša uobičajena odlučnost ustupi mesto pasivnijoj vibraciji, možda je došlo vreme da se malo pozabavite stvarima iz proslosti.

Sunce 20. maja ulazi u vazdušni znak Blizanca, odajući manje intenzivan, fleksibilniji osećaj. Spajate se sa radoznalošću Blizanaca, ali oni imaju mnogo manje lični pristup stvarima. Šta se dogodi kad malo popustite stisak? Gledanje na svet iz manje intenzivne perspektive ima svoje prednosti.

Kad komunikativni Merkur uđe Raka dvadeset osmog, spremite se da vozite onaj poznati emotivni tobogan. Očigledno je da biste želeli da vam se skinu stvari sa grudi, ali započinjući svaku rečenicu sa „Osećam“ mogli bi ste ostariti tako. Sada vas razumeju samo vaši najbliži prijatelji.

STRELAC:

Intenzivni Škorpionski pun mesec 7. maja želi da vam pomogne da očistite svoj život od stvari koje vam zaista više nisu potrebne. Da li je prijateljstvo krenulo svojim tokom? Da li je konačno vreme da očistite ormar ili reciklirate kolekciju od koje ste se umorili? Nije bespoštedno želeti čistu pauzu i zauzeti se za novi početak.

Dvojac moćnog Marsa i plašljivih Riba 12tog stvara zbunjujuću energiju koja bi vas mogla zaustaviti na vašem tragu. Pitanja sumnje nastaju u vezi stvari u koje ste ranije bili izuzetno sigurni. Da li je to drugo nagađanje sebi znak ili ste samo preterano oprezni? Slušajte pažljivo svoju intuiciju.

Sunce se udružuje sa prozračnim Blizancima 20. maja, stvarajući prirodan osećaj radoznalosti. Budući da su vaše komunikacijske veštine takođe važne sada, razgovor sa drugim ljudima jedna je od vaših najdražih stvari. Postavljanje puno pitanja dovodi do iznenađujućih odgovora. Ako sada možete sebi da priuštite putovanje ili bilo kakvu promenu mesta , bilo bi dobro ,zar ne?

Razdragani Merkur ulazi u stidljivog Raka dvadeset osmog, odričući se mogućnosti da razgovarate sa bilo kime ili sa svima oko vas. Otvarate se onima kojima verujete, ali to je vrlo mali krug. Vaša osećanja se sada lako povređuju jer stvari tako shvatate lično. Ako biste mogli sebi da pomognete, pomogli biste, ali ne možete.

JARAC:

Pricljivi Merkur započinje mesec u stabilnom Biku, a zatim prelazi u fleksibilnijeg Blizanca11. maja, dok se prvi deo meseca troši na logičnu, detaljno orijentisanu komunikaciju, sredinom meseca i kasnije je manje strukturiran. Postavljanje otvorenih pitanja dovodi do zanimljivih razgovora.

Trigon Merkur-Saturn dvanaestog je dobro za postizanje teškog mentalnog rada koji odlažete. Normalne rutinske stvari ne izgledaju dosadno koliko sada težite savršenstvu. Stavljanje svega na vašu listu obaveza trenutno vas inspiriše i uzbuđuje.

Kad sunce 20. maja uđe u radoznale Blizance, radoznali ste o svemu. Sada pristupate mnogo otvorenije istraživačkom radu, kao da stvari gledate iz perspektive treće osobe, a ne prve. Slika se čini krajnje drugačijom što ste dalje od nje dobijete.

Dvadeset i drugog donosi trigon sa saturnom i Suncem koje vam pomažu da preusmerite fokus na dugoročne ciljeve i odgovornosti. U mogućnosti ste da preuzmete veće radno opterećenje bez dodatnog stresa, što vas čini izuzetno produktivnim. Nisi baš mašina, ali nisi ni daleko od nje.

VODOLIJA:

Eksperimentiranje za osećaj više svesti je zabavno tokom konjunkcije sunca-Merkura 4. maja. Vrlo ste svesni da funkcionišete na vrhuncu mentalnih kapaciteta, zbog čega želite da komunicirate sa drugima što je više moguće.

Komunikativni Merkur prvi deo meseca provodi u sporo kretajućem Biku, a zatim ce jedanaestog uci u Blizance. Ovo je naporno vreme pitanja sa brzom vatrom i brzo pribavljenim informacijama. Očekujte da će vas preplaviti poruke na telefonu i putem društvenih medija. Neposredni odgovori su lepi, ali možda nisu uvek mogući.

Sunce 20. maja ulazi u brzo misleće Blizance pozdravljajući mesec lagane energije iz vašeg vazdušnog znaka. Komunikacija i tehnologija su na vrhu liste vaših obaveza, posebno u zabavnom kapacitetu. Većinu svog vremena provodite isprobavajući nove igre i aplikacije.

Mladi mesec Blizanca dvadeset i drugog donosi novu perspektivu i potpuno novi pogled na život. Imate toliko različitih prilika, Vodolije. Koliko je teško odabrati jedan i ići ka njemu? Ideja trenutno ne postoji, a nešto veliko možete ostvariti koristeći svoje brojne društvene veze.

RIBE:

Moguće je formirati iskrivljeni pogled na sebe, nekog drugog ili određene situacije tokom mutnog kvadrata Venera-Neptun 3. maja. Iz tog razloga, Ribe, najbolje je odložiti donošenje bilo kakvih većih odluka dok se magla ne rasprši i ne vidite stvari jasnije!!!

Intenzivni puni mesec u znaku vode Skorpije sedmog stvara iluziju strasti i misterije i u potpunosti vas podstiče da sledite svoje srce. Postoje velike stvari koje sada vrebaju pod površinom, ali plašite se zaviriti i videti šta su tačno. Sa svetlošću punog meseca nad glavom, nema razloga da se bojite mraka.

Agresivni Mars spaja se sa svojim sopstvenim saosećajnim znakom 12. maja, pretvarajući vaš nagon za uspeh u kreativniju potragu. I dalje ste zainteresovani za uspeh, ali na umanjeniji način. Srećni ste što stabilno radite u pozadini, puštajući druge ljude da stupe na pozornicu.

Komunikativni Merkur se udružuje s nežnim Rakom dvadeset osmog, omogućavajući vam da se približite ljudima do kojih vam je stalo. Nazovite i proverite starijeg rođaka, javite se prijatelju s kojim niste dugo razgovarali ili potražite bivšeg sa kojim ste izgubili vezu. Vaš svet je mnogo potpuniji znajući da su ljudi do kojih vam je stalo bezbedni.

Zithromax for sale