Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. oktobra 2017. godine

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Mars je ostao sam u znaku Device, a vi ste, čini se, postali nesigurni u pogledu budućnosti. Iako imate brojne mogućnosti za promene, ne znate u kom smeru da krenete. Od vašeg izbora zavisi da li ćete uspeti da sanirate štetu koju ste već napravili ali i da ponovo upostavite poslovnu ravnotežu. Usmerite energiju na novi posao koji bi mogao uskoro da vam se isplati.

Ljubav – Venera je ušla u Vagu, vaše sedmo polje koje upravlja partnerstvom i označava da partner postaje zahtevan u smislu kvaliteta uzajamnog odnosa. Budite pažljiviji prema njemu, posvetite mu pažnju i ne štedite ljubav. U suprotnom mogući problemi.

Zdravlje – Dobro se osećate iako vam se ponekad čini da je situacija drugačija.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Venera, vladar znaka, trenutno je u znaku svog dnevnog vladarstva, Vagi, što joj daje posebnu snagu. Moguće povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla. Jupiter u Škorpiji gledano sa aspekata posla predstavlja izazove u dogovorima koji slede.

Ljubav – Jupiter u Škorpiji, polju koje upravlja emotivnim partnerstvom, donosi nove okolnosti i nova događanja. Ovaj period posebno je naklonjen onima koji su slobodni jer će uskoro biti u prilici da nađu srodnu dušu. Ostali moraju da se potrude da usklade postojeće odnose kako bi kasnije uživali u blagodetima ljubavi.

Zdravlje – Bilo bi dobro da odete na vanredni sistematski pregled.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Vladar znaka Merkur, udaljava se od Sunca, u vama trigonskoj Vagi, što ukazuje na neka nova dešavanja koja popravljaju opšte stanje. Morate se fokusirati na prioritete inače ćete sve pomalo probati, a ništa nećete uraditi. Sa druge strane, Jupiter, vladar polja karijere je promenio znak, pa imate utisak da je situacija na poslu konfuzna. Budite oprezni.

Ljubav – Vladar polja emocija, Jupiter ulaskom u Škorpiju jeste promenio okolnosti, ali nije doneo snagu i kvalitet. Stoga je potrebno racionalno prići problemima, ako su baš izraženi ili ih još racionalnije zaobilaziti dok ne dođu neki bolji dani koji donose kvalitetna rešenja.

Zdravlje – Vodite uredniji život, posebno po pitanju ishrane.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Mars, vladar vašeg polja karijere, Venerinim odvajanjem i ulaskom u Vagu ostao je sam u kvadratu sa Saturnom. To je znak velikog i nepotrebnog sukoba, a kako aspekt kratko traje najbolje je izbegavati svaki vid konfrontacije jer će posledice biti duge i opterećujuće. Odmor ili bolovanje su najbolje rešenje.

Ljubav – Emocije su napete tokom ovog perioda, posebno sredinom nedelje kada se na nebu spajaju Mesec, vladar vašeg znaka i Mars. Potrudite se da mirno sagledate probleme sa kojima se suočavate i izbegavajte konflikte. Uzdržavanje od reagovanja je trenutno najbolje rešenje za sve emotivne probleme.

Zdravlje – Razmislite o dijeti ili promeni načina ishrane.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Venera vladar polja posla je ulaskom u znak svog dnevnog vladarstva označila prekid perioda turbulencija i ukazala na mogućnosti kako da se u nastupajućem periodu dođe do rešenja. Uz Veneru u Vagi su i Sunce i Merkur, pa su i šanse za pozitivne promene veće nego ranije.

Ljubav – Vladar polja partnerstva, Saturn, na samom je kraju znaka Strelca, bez aspekta sa dispozitorom Jupiterom, ali mora preneti informaciju o Jupiterovoj promeni znaka što će se odraziti na promenu okolnosti u kojima se dešavaju emotivne zavrzlame. Mogući problemi u emotivnim vezama. Izbegavajte impulsivne reakcije i ne tražite uvek krivca u drugima. Zavirite i u svoju dušu.

Zdravlje – Ostavite duvan i više šetajte.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Iako su Merkur i Venera u vašem polju zarade, uprkos povoljnostima koje se odnose na finansijske zahvate, sve dok je Mars u vašem prvom polju nemate dovoljno koncentracije da se pozabavite novčanim problemima. Moguće značajne promene u karijeri koje će vam obezbediti slobodu i nezavisnost. Šansa za pokretanje privatnog posla.

Ljubav – Prelaskom u Škorpiju, Jupiter vladar polja emotivnog i partnerskog odnosa stekao je novog dispozitora, a to je Mars. Iz nekog razloga dokle god je Mars u vašem prvom polju, preduzimate pogrešne korake pokušavajući da nametnete svoje stavove ideje, ali i da diktirate ritam događanja. Ako tako nastavite, postoji opasnost da postojeću vezu dovedete na ivicu opstanka.

Zdravlje – Lupanje srca, znojenje i plitko disanje su posledica stresa.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Venera je ušla u vaše prvo polje tako da se većina stvari dovodi u ravnotežu. Prelazak Jupitera u polje novca pozitivno utiče na zaradu koja je u prethodnom periodu na neki čudan način bila najmanje bitna tema. To se sada ispravlja, pa će naredni period biti obeležen realizacijom poslovnih i finansijskih ciljeva.

Ljubav – Mars, vladar polja partnera, u dvanestom polju znak je da postoje nesuglasice, ali i neke skrivene simpatije koje mogu uzrokovati dodatne probleme. Bilo bi dobro da sve probleme i nedoumice rešite dok je Mars u vašem dvanestom polju. Sa druge strane oni koji su u vezi ili braku uskoro će se suočiti sa nekim problemom koji su do sada gurali pod tepih.

Zdravlje – Pazite se moguće povrede ekstremiteta.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Jupiter ulaskom u vaše prvo polje menja opštu atmosferu svih dešavanja i prioritete koji su dosada bili u vašem fokusu. Potreba za povećanjem posla i prihoda najednom postaje prioritet. No, povedite računa da u toj trci ne previdite neke važne “sitnice” koje kasnije mogu dovesti do problema. Kontakti sa inostranstvom donose nove poslovne mogućnosti.

Ljubav – Venera u vašem dvanestom polju, a u svom znaku ukazuje na emotivne probleme koji vas čekaju u narednom periodu. Ceo period je konfuzan, pa bi najbolje bilo da ništa ne menjate i da se potrudite da zadržite postojeće stanje. Jedino tako bićete na dobitku. Slobodni pripadnici znaka uživaće u nezaboravnoj avanturi.

Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Pozicija vašeg vladara u dvanestom polju nagoveštava da vam jedino stvari koje držite u tajnosti mogu doneti uspeh. S druge strane, sve ono što podelite sa okolinom moglo bi da se okrene protiv vas. Stoga budite oprezni u narednom periodu. Mars u desetom polju ukazuje na dvostruka dešavanja, pa je pritisak koji trenutno trpite delimično ublažen vašom borbu za što više samostalnosti u poslu.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva u Vagi i njegov prelazak u konjunkciju sa Jupiterom, vašim vladarem, ukazuje na nova ljubavna dešavanja, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspešan emotivni život. Šanse jesu na vašoj strani ali partner reaguje nepredvidivo.

Zdravlje – Ostavite duvan i povedite više računa o zdravlju.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Vaš vladar Saturn je u dvanestom polju, a to ukazuje na brojne subjektivne prepreke u ostvarenju ciljeva. Sa druge strane Venera u Vagi u vašem polju posla znak je velikog potencijala za uspeh gde najveća prepreka možete biti sami sebi. Mogući finansijski problemi. Pritisak nadređenih se pojačava, a vi ne znate kako da se izborite za više slobode.

Ljubav – Mesec, vladar vašeg polja partnerstva, kvari vam planove ove nedelje, a njegova konjunkcija sa Marsom, donosi frustracije i neuspeh na emotivnom planu. Ako ste u veći ili braku, bićete na velikom ispitu. Moguć je i raskid ukoliko se ne potrudite da blagovremeno harmonizujete odnos sa partnerom.

Zdravlje – Pazite se padova i povreda.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Aspekt saradnje između Merkura i vašeg vladara Saturna, se završava tokom ove nedelje. To zahteva oprez jer nastupaju neka nova rešenja za koje vam je potrebno vreme da biste ih jasno sagledali. Jupiter u vašem polju karijere od utorka dobija podršku konjunkcijom sa Merkurom, ali taj aspekat donosi i brojne nedoumice. Neophodno je da se ozbiljno aktivirate kako biste iskoristili sve povoljne prilike.

Ljubav – Sunce i Venera u Vagi ukazuju na delimično spajanje interesa i potreba sa partnerom i prilagođavanje realnim dešavanjem u vašoj okolini. Ali, zbog vašeg egoizma i nesmotrenosti, mogući su manji problemi. Umesto što namećete svoje ideje pokušajte da budete realniji u nastupajućem periodu.

Zdravlje – Nervoza i nesanica su znak premora.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao -Jupiter, vaš vladar promenio je znak i ušao u deveto polje. Samim tim fokus je na odnosima sa inostranstvom ili na dodatnoj edukaciji ako prva opcija nije moguća. U svakom slučaju jedan korak napred je pred vama, iako vam se možda čini da je situacija bitno drugačija.

Ljubav – Izlaskom Venere iz sedmog polja Mars je ostao sam, a njegov kvadrat sa Saturnom, ukazuje na mogućnost većih sukoba. Polje emocija i partnerstva je nestabilno. Na pomolu su velike promene, možda i velike krize koje će vam oduzeti mnogo energije. Racio je potrebniji nego ikad jer su emocije porpuno isključive.

Zdravlje – Premoreni ste, smanjite pritisak koji sami sebi namećete.

Izvor: Mihailo Čukić

Zithromax for sale