Zbivanja oko punog Meseca 06.09. – Zbunjenost i opčinjenost

Dok zbunjeno sjedi na rubu kreveta, u glavi joj je totalni košmar od večeri prije. Još ne razumije da li je to bio samo san, projekcija njenih želja ili se to zaista i dogodilo. Zašto je taj muškarac pored nje toliko poseban da se predala cijela? Predala mu se u potpunosti. Totalno bespomoćna u naletu strasti, nije mu mogla reći ne. Kao da su se njih dvoje stopili u jedno, i još uvijek drhti od tolike želje za njim. Zbunjena od svih osjećaja, ne zna što će sada biti s njima. Rekli su si da će biti samo prijatelji. Vani sumaglica prekriva ozeblo sunce i samo još više dočarava njenu zbunjenost. Brzo uzima stvari i odlazi. Najradije bi pobjegla od sebe same…

Ova priča dočarava upravo zbunjenost, opčinjenost, snove i javu, želje i realnost, dušu i racio, koje nam donose sadašnji aspekti na nebu. Sunce u Djevici 5. rujna/septembra napravilo je egzaktnu opoziciju sa Neptunom, koja će trajati još nekoliko dana par dana, a 6. rujna Mjesec dolazi do svog vrhunca, na 13. stupnju Riba, u konjunkciji sa Neptunom.

Sada bi mogli projicirati ono što jako želimo, sada bi se naše nade, ali i strahovi, mogli pretvoriti u javu. Sada za neke počinje manifestacija želja kojima su se bavili oko protekle pomrčine Sunce, 21. kolovoza/augusta. No, da li će one biti dobre ili loše ovisi o vama samima, a da li su stvarne ili ne, vidjet ćete nakon nekoliko dana, kada se dojmovi slegnu, a Sunce opet zasja punim sjajem. Sada ste samo zbunjeni, puni sumnji, strahova, ali i nada i velikih želja za nečim novim.

Merkur je krenuo naprijed, a Mars je prešao u znak Djevice, pa će se sada stvari početi raspetljavati. Neke od njih će krenuti baš onim putem kojim vi to žarko želite, no ne baš sve. Neki će odnosi završiti, a neki tek započeti. No pričekajte još malo, da sve sjedne na svoje mjesto, jer tek nakon nekoliko dana od punog Mjeseca prašina se sliježe i vidjet ćete čisti pravac kojim trebate krenuti.

Venera je još u znaku Lava, željna pažnje, ljubavi, romantike. Ulazi u lijepi trigon sa Saturnom, ali ubrzo i konjukciju sa Sjevernim čvorom. Ljubavi započete u ovom razdoblju bit će uzbudljive i pune nade, jer tu su sada prilike da budu nešto ozbiljnije, trajnije i sudbonosne. Pustite Lava da vam se udvara na elegantan način i neka vodi ovu igru, a vi se samo prepustite njegovim čarima. Iako sada možda djeluje zbunjujuće, udvarači sada misle ozbiljno.

Pun Mjesec u Ribama, 6. rujna/septembra, najviše će osjetiti Ribe, Djevice i Lavovi, dok će Blizancima i Strijelcima ovi dani biti možda previše burni, pa će jedva čekati da sve prođe, jer im će se činiti da su svi oko njih poludjeli.

Zastanite malo, meditirajte, budite sami sa sobom ili budite s nekim. Prepustite se, dozvolite sebi da nekada budete i bespomoćni. Dozvolite sebi da vas ponese lijepa knjiga, divan film, neka glazba, neki ljudi, pa makar to bilo samo na trenutak.

Izvor: Ana Mandić

Zithromax for sale