Horoskop za trigon direktnog Merkura i retrogradnog Urana: kako da vaš znak najbolje iskoristi novi raspored planeta

Nedeljni horoskop obeležava Merkur u konjukciji s Marsom i u trigonu s retrogradnim Uranom.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Nedeljni horoskop pod uticajem je Merkura koji najzad kreće u direktan hod.

Merkur, planeta biznisa, posle više od tri nedelje retrogradnog kretanja, 5. septembra 2017. godine, kreće direktnim hodom sa 28. stepena znaka Lava na kome se nalazi nekretnica Regulus (simbol slave, položaja, uspona, ali i padova što zavisi od aspekata koje obrazuje u natalnom horoskopu).

Blizu ove, kako je još nazivaju, kraljevske zvezde, nalazi se i Mars, simbol akcije, zbog čega ovu nedelju iskoristite da dovršite već započete ili sklopite nove dogovore, pri čemu možete da imate podršku osoba na položaju, a da istrovremeno dođete u sukob sa kolegama. Početkom sedmice, Mesec je u opoziciji sa Merkurom i Marsom, zbog čega će Vodolije i Ovnovi biti skloni raspravama, svađama, može se reći i pravim verbalnim okršajima.
Kada su ugovori u pitanju, bolje je da ih potpisujete posle 10. septembra, kada Merkur ulazi u Devicu, gde je “svoj na svome”, što najviše odgovara Blizancima, Devicama i Škorpijama. Osim konjunkcije s Marsom, Merkur, ove nedelje obrazuje i trigon sa retrogradnim Uranom u Ovnu, što najavljuje intenzivnije kontakte sa strancima i donosi uspeh svima koji se bave zanimanjem zbog kojeg su prisutni u javnosti (umetnošću, politikom, advokaturom).

OVAN (21. 3 – 20.4)

Pozicija Merkura u petoj astrološkoj kući čini vas omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Pod uticajem Urana iz vašeg znaka, može da vas iznenadi neočekivani priliv novca.

BIK (21. 4 – 21.5)

Aspekt između vladaoca vašeg astrološkog polja posla, Merkura i Urana, može da vam donese poznanstvo preko interneta ili neke društvene mreže sa nekom mlađom, atraktivnom osobom.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Vaš vladalac Merkur, u konjunkciji sa Marsom upozorava da budete oprezniji za volanom.
Mesec u opoziciji s Marsom i Merkurom
Takođe, obratite više pažnje na dokumenta i kartice, ključeve, mobilne telefone.

RAK (21. 6 – 22.7)

Opozicija između vašeg vladaoca Meseca u polju rizika i Merkura i Marsa u Lavu, predstavlja upozorenje da početkom perioda izbegavate nepotrebne troškove i finansijske transakcije.

LAV (23. 7 – 23.8)

Simbol komunikacija, Merkur, vladalac astrološke kuće posla u vašem znaku donosi vam nove kontakte i poznanstva. Izbegavajte rasprave i konflikte na radnom mestu.

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Konjukcija vašeg vladaoca Merkura i Marsa, simbola biznisa i sukoba u 12. astrološkom polju opominje da odložite potpisivanje važnih ugovora. Budite oprezniji, ako ste vozač.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Vladalac kuće partnerstva, Mars, planeta akcije i Merkur pod uticajem Urana, simbola neočekivanih situacija, donose vam obnovu saradnje sa partnerima koji posluju sa strancima.
ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Merkur u astrološkom polju karijere, zajedno sa vašim vladaocem Marsom, simbolom sukoba, upozorava da izbegavate rasprave na radnom mestu, bilo da se radi o šefovima ili kolegama.

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Aspekt između Marsa, simbola strasti, Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa i Urana u polju ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa nekim koga poznajete preko posla.

JARAC (22. 12 – 19.1)

Naglašen znak Lava (kreativnost, šou biznis i sport) u kome se nalaze Merkur i Mars, pod uticajem jednog od vaših vladaoca, Urana, donosi vam dogovor sa strancima o novom vidu saradnje.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Trigon između Merkura u astrološkom polju partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Urana, simbola neočekivanih okolnosti, upozorava da čuvate vredne predmete i da budete oprezniji za volanom.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Aspekt između Merkura, vladaoca kuće partnerskih odnosa i Urana koji upravlja kućom tajni, nagoveštava mogućnost poznanstva s nekim preko interneta ili društvene mreže.

ČUVAJTE VREDNE PREDMETE

Spoj Merkura i Marsa, planeta komunikacija i akcije, biznisa i sukoba, upozorava da budete opreznije za volanom, kao i da čuvate vredne predmete, dokumenta, ključeve, telefone, tablete, kartice… Ovo se posebno odnosi na Lavove, Vodolije, Blizance, Device i Škorpije koji bi trebalo da budu oprezniji, naročito ako se bave privatnim biznisom.

Izvor: Novosti

Zithromax for sale