Vodolija slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

Vodolija i Ovan
Šta Vodolija izmisli – Ovan realizuje. Odnos pun novih ideja i realizovanih projekata, ali uz puno nesuglasica, bez mira i opuštenosti. Jedna burna i zivahna kombinacija, u kojoj oba partnera žele da sačuvaju svoju slobodu. Partneri u ovoj kombinaciji znakova imaju velike izglede za duži zajednički život.

Vodolija i Bik
Kombinacija dva fiksna znaka koji se u mnogo čemu razlikuju. Vodolija se isuviše ležerno ophodi po pitanju materijalnih stvari – Bik to ne podnosi. Bik voli da je na sigurnom – Vodolija umire za promenama. Ako žele uspeh u vezi, Vodolija i Bik moraju da pruže velike napore da bi to ostvarili.

Vodolija i Blizanci
Ovo su dva znaka koja se međusobno dopunjuju. To je jedna uzbudijiva, pustolovna veza, gde Vodolija svojom maštom i intuicijom dopunjuje jaki analitičan duh Blizanca. Ovo je spoj odličnog intelektualnog zapažanja.

Vodolija i Rak
Vodoliji će u početku odnos sa Rakom biti intere-
santan. Velike emocije i težnja da je ukroti, Vodoliji brzo dosade i potreba za slobodom i promenom često prevagnu u ovim odnosima. Ova veza ume često da bude “idi – dođi”.

Vodolija i Lav
Osobe sa potpuno različitima stavovima mogu, u prvo vreme, ostvariti dobru fizičku vezu. Ali nepremostive razlike ovih ličnosti onemogučuju dublju i trajniju emotivnu vezu. Osnovno što nedostaje je razumevanje.

Vodolija i Devica
U ovoj vezi se partneri često ne razumeju. Vodolija je suviše nepredvidIjiva za Devicu. Realna Devica će se truditi da spusti Vodoliju na zemlju. Ova veza oslikava razlike između zemlje i neba.

Vodolija i Vaga
Jedan od možda najskladnijih odnosa. Pun emocija, kreativne energije i uzbuđenja. Zavodljivi i plemeniti partneri, kojima je harmonija naglašena čak i na nivou erotike. U prilici su da ostvare ljubav koja može biti potpuna. Ukoliko Vodolija nije hirovita i nagla, aVaga spremna da pruži malo raznovrsnosti, ovaj odnos obećava stabilnu vezu.

Vodolija i Skorpija
Ovo je neobična, retka i dragocena veza. Ako je muškarac Vodolija, a žena Škorpija, tu je prisutna magična privlačnost Škorpije prema Vodoliji. On je oduševijen time i u njoj vidi ženu s kojom bi ravnopravno i potpuno mogao da doživi svoju erotiku. U suprotnoj kombinaciji, pored odličnog seksa ostvaruje se i prijateljski odnos koji oba partnera poštuju i dopunjuju.

Vodolija i Strelac
Jedna od interesantnijih duhovnih kombinacija. Ljubav prema slobodi i želja za razvijanjem individualnosti, kao i njihova slobodoumna priroda, karakteristična je za oba znaka. Ukoliko žele da postignu uspešnu vezu oba partnera bi mogla da porade na toleranciji. Uzajamno ohrabrivanje i podržavanje učinilo bi ovaj odnos potpunim.

Vodolija i Jarac
Odnos koji je teško održati jer ne pruža zad ovoljstvo ni jednom od partnera. Vodolija koja je tvrdoglava i promenjliva nai lazi na nepopustljivog Jarca. Sve to onemogućava zbližavanje ove dve osobe. I ndividualnost je potreba koju imaju oba partnera, a ni jedno nije popustljivo.

Vodolija i Vodolija
Ukoliko se nalaze na istim poslovima ili imaju zajednički interes ovo može biti sjajna veza. U ovom odnosu može da se dogodi sve ili ništa.

Vodolija i Ribe
Odnos u kojem ni jedan od partnera ne zna, zapravo, o čemu se radi. Vodolija može da živi samo od nadanja da će se sve srediti, a Riba ništa neće preduzeti da promeni taj odnos. Oboje su sanjari čiji se snovi retko kad poklapaju.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale