Ribe slaganje

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

Ribe i Ribe
Jedino što partneri mogu očekivati od ove veze je ljubav. Materijalna pomoć im je potrebna, pošto nisu u stanju da normalno žive,jer nemaju interesovanja za praktične životne obaveze. Veza bez izgleda za uspeh, jer su oba partnera sanjalice i uvek u oblacima.

Ribe i Ovan

Suprotnosti se privlače – to je veza Riba sa Ovnom. Za Ovna su Ribe sanjalice, spore, promenljive i neverne, i teško im je da ih razumeju. Ovakve veze mogu dugo da traju, ali Ovan nikada neće biti kriv za raskid.

Ribe i Bik
U odnosima Bika sa Ribama, oba znaka su na dobitku. Ribe će uz Bika sticati iskustva u realnim, stvarima koje postoje, koje se mogu dodirnuti. Bik će postati bogatiji kada ga Ribe upoznaju sa raznim maštovitim načinima da dođu do novca, spoznaju radost deljenja sa drugima. Ribe mogu privući Bika, jer će im to pružiti sigurnost i udoban život.

Ribe i Blizanci
Retko će se spojiti ljudi rođeni u ovim znacima. Jedan je brz, praktičan, drugi haotičan i mističan. Samo slučajno se mogu sresti a spojiti jedino na nekom pustom ostrvu. Toliko su različiti da je ova veza izuzetno retka.

Ribe i Rak

Skloni dubokim osećanjima, Ribe i Rak mogu da ostvare harmoničnu vezu. Ono što nedostaje ovakvoj vezi, da bi u potpunosti uspela, su istrajnost i volja.

Ribe i Lav
Lava će Ribe intrigirati, pošto se osobe ovog znaka nikada ne otkrivaju do kraja; uvek ostavljaju jedan deo tajanstven. Sa druge strane, Ribu će privući zaštitnički stav i snaga Lava.

Ribe i Devica
Devica može svojom urednošću i razumevanjem dovesti u sklad vezu sa haotičnim Ribama. Ako je Devica spremna da bude pokretač promena i organizovanja, onda ovo može da bude trajna i harmonična kombinacija.

Ribe i Vaga
Oba partnera se u ovoj vezi osećaju bezbedno. Oni su srećni, i ukoliko se bolje upoznaju i prevaziđu iluzije kojima su oboje skloni, na dobrom su putu da stvore harmoničan i skladan brak.

Ribe i Škorpija
Veza puna telepatskih i duhovnih kontakata. Ako je Riba spremna da pruži stabilnija osećanja, osećanja dužnosti, ovo može biti veza u kojoj su spojena dva bića koja potpuno odgovaraju jedno drugom.

Ribe i Strelac
Strelac koji je istinit i pravedan, okrenut idealima i ambicijama, suočen je sa ambicijom Ribe da vlada svime. Samim tim je i veza neizvesna, jer ni jedan od partnera ne poštuje potrebe drugog. Razumevanje je ono što u ovom odnosu nedostaje.

Ribe i Jarac

Iako dva potpuno različita znaka, mogu da ostvare dobru vezu. Imaju iste potrebe, ali ni jedno od njih nije dovoljno prilagodljivo i čulno, Jarac je partner koji mora da ide sigurnim putem, dok Riba brine o duhovnim vrednostima zajednice.

Ribe i Vodolija
Odnos u kojem ni jedan od partnera ne zna, zapravo, o čemu se radi. Vodolija može živeti samo od nadanja da će se sve srediti, a Riba ništa neće preduzeti da promeni taj odnos. Oboje su sanjari čiji se snovi retko kad poklapaju.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale