Jarac slaganje sa drugim znacima horoskopa

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN: veoma različti a jednako tvrdoglavi, mogu doći do krupnih sukoba, gde ni fizičko razračunavanje nije iskijučeno. Odlični su saradnici, a na emotivnom planu bi bolje bilo da se obilaze. Vezuju ih vrednoća i ambicija.

BIK: sličnih temperamenata, mogu živeti mirno i udobno, pod uslovom da se uzajamno ne muče ljubomorom. Neophodni su im kontakti sa spoljnim svetom, da bi izašli iz svoje ljušture u dvoje. Oboje vole materijalna dobra i luksuz.

BLIZANCI: dva sveta! Vezuje ih intelekt i stalno istraživanje života i smrti. Emocionalno funkcionišu na različitim kolosecima, odakle i potpuno nerazumevanje na tom planu. Bolje će biti da ostanu prijatelji ili poslovni saradnici.

RAK: suprotnosti koje se privlače, mada i iritiraju. Jarac je hladan i suzdržan, Rak topao i plačan. Treba im vreme da se prilagode. Na duže staze mogu živeti srećni i zadovoljni. Oboje su vredni, pa će stvoriti uslove za udoban život.

LAV: iako suštinski razhčiti, mogu se zavoleti. Oboje vole luksuzan život, mada jarac iza zatvorenih vrata, a Lav na mondenskoj pozornici. Ako jarac glavnu ulogu prepusti ponosnom Lavu, živeće srećni i zadovoljni dugi niz godina.

DEVICA: srodni i u svojoj nesigurnosti, mogu se uzajamno kinjiti. Svakome je potrebno više ljubavi nego što onaj drugi može da mu pruži. Ako prevaziđu prvu fazu zaljubljenosti i preteranih zahteva, ostatak života mogu provesti mirno.

VAGA: retko im se ukrštaju putevi, s obzirom na različitosti u svemu. Ako im se i desi da se sretnu, verovatno će ostati prijatelji. Kao par mogu uspeti jedino ako Vaga Jarca obasipa pažnjom i nežnostima, a diskretno „švrija” sa strane.

ŠKORPIJA: u sukobu su od prvog dana. Oboje su posesivni i ljubomorni i lako zapadaju u krug sadomazohističkih igara. Nekada ove igre potraju i čitav život, jer ne mogu jednog bez drugog. Vezuje ih seks kao zamena za potisnute emocije.

STRELAC: suprotnosti koje su jedna drugoj potrebne.Jarac smiruje Strelca, dok on u život jarca unosi promene.Često jedno drugom idu na nerve, ali se vole. U suštini unose ravnotežu u život onog drugog, čak i kad toga nisu svesni.

JARAC: oboje u svom mraku, teško mogu i da se ugledaju. Moguča su prijateljstva, ali ne i ljubav. Jednostavno, bilo bi im užasno dosadno.I jedan i drugi teže za drugačijim temperamentom iosobom koja može da im pruži više od jednog Jarca.

VODOLIJA: vezuje ih intelekt i naučna interesovanja, ali im se principi slobode potpuno razlikuju. Koliko je Jarac posesivan, toliko je Vodolija slobodoljubiva. Na tom planu se nikad neće složiti, osim ako se ne sretnu u poznim godinama.

RIBE :Jarac Ribama donosi odredjenost i red, a Ribe Jarcu pružaju emocije, za kojima on toliko žudi. U kriznim vremenima može doći do sukoba zbog „neodgovornosti” Riba, ali, u principu, ova dva znaka se vole i mogu dugo živeti zajedno.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale