Venera u poljima Zodijaka:

 

 

U 1. polju daje vesele,drustvene,privlacne osobe.Imaju talenta za muziku ili bilo koju drugu umetnost.

U 2. polju osobe sa ovim polozajem su zaokupirane novcem,poslom i karijerom.Ovaj polozaj je jako dobar za finansije.Zarada im uglavnom dolazi kroz modu,umetnost,izgled ili seksualnost.

U 3. polju osobe sa ovim polozajem su uglavnom prijatne,lepo vaspitane i umerene.Imaju dobre odnose sa blizom okolinom,talente za trgovinu uglavnom umetninama,antikvitetima ili drugim lepim stvarima.

U 4. polju kod ovih osoba je posebno naglasena lepota doma,imaju dosta umetnickih predmeta i ukrasa.I sami mogu biti umetnici i baviti se umetnoscu u svom domu,imaju dobre odnose sa roditeljima,nasledje u lepim stvarima.

U 5. polju Venera je ovde u izuzetno dobrom polozaju koji daje lepu i talentovanu decu,mnoga zadovoljstva,plodnost.Osobe su sarmantne,komunikativne,privlacne i cesto neverne.Imaju dobre odnose sa decom i omladinom uopste,talenat za predavaca,sport i glumu.

U 6. polju ove osobe se cesto bave poslom koji vole,ljubav takodje nalaze preko posla.Moguci su problemi sa venericnim bolestima,takodje u emotivnim vezama vole da sluze drugima.

U 7. polju ovo moze biti vrlo povoljan polozaj za brak,takodje donosi popularnost,omiljenost,javnost,javni posao,popularnost nakon sklapanja braka ili brak pracen javnoscu.

U 8. Polju Venera ovde donosi dosta nasledstva ili dobar miraz.Ove osobe uglavnom imaju finansijsku podrsku drugih.Skloni su avanturama.

U 9. Polju ove osobe su prijatne,direktne filantropi,iskrene i poeticne.Uglavnom su sa visokim obrazovanjem i imaju uspeha na polju metafizike.Partner im je uglavnom iz inostranstva ili druge vere.

U 10. Polju ovaj polozaj je veoma dobar za umetnike,imaju uspeha kroz umetnost,modu ili sopstvenu lepotu.Daje popularnost,dosta prijatelja i dobar polozaj.

U 11. Polju ove osobe su sklone avanturama zbog cega teze stupaju u brak,imaju veliku podrsku prijatelja i cesto im prijateljstvo prerasta u ljubav.Imaju dosta prijatelja u umetnickim vodama i dosta zenskih prijateljstava.

U 12. Polju ovaj polozaj nije preterano povoljan,osobe sa ovim polozajem cesto imaju dosta ljubavnih problema,tajnih veza i sl.Bave se humanitarnim radom,socijalnom sluzbom i sl.Nemaju mnogo prijatelja ili su uvek usamljeni.

Pripremila astrolog  Ana Savovic

Zithromax for sale