Zvezde imaju odgovor: Poze u kojima ćete definitivno doživeti najbolji orgazam!

Vaš orgazam je zapisan među zvezdama!

Znamo da astrologija nije baš najpouzdanija kao i vremenska prognoza, ali bi trebalo s vremena na vreme možda ipak poslušati zvezde.

Često čitamo koju boju karmina ili gde treba da otputujemo na osnovu svog oroskopskog znaka, a sada nam zvezde govore u kojoj seks pozi ćemo sigurno doći do vrhunca.

Ovan

Vi ste rođeni lider. Brzi ste, efikasni, dominantni i agresivni što znači da volite da vodite glavnu reč i u krevetu. Možda nekada zaboravite na zadovoljavanje partnera, ali to nikako ne znači da ste sebični već jednostavno imate zacrtan cilj, a to je: orgazam!  Najbolja poza za postizanje orgazma za žene u znaku Ovna je obrnuto kaubojka, odnosno bilo koja poza u kojoj će ona sve odrediti od početka do kraja.

Bik

Za ženu Bika je vrlo važno senzualno vođenje ljubavi jer se sve vrti oko osećanja. One su potpuno svesne svih svojih čula i žele da osete intimnu konekciju sa svojim partnerom tokom seksa. Najbolja poza: Misionarska, definitivno! Ne zato što je najlakša, već zato što je proveren način za povezivanje tokom odnosa. Puno dodira, pogleda i stratstvenih poljubaca. S obzirom da Bikovi vole da aktiviraju sva svoja čula, atmosfera je krucijalna i zato su prigušena svetla, mirisne sveće i neka lagana muzika, dobitna kombinacija da doživite vrhunac sa svojim partnerom.

Blizanci

Žene rođene u ovom periodu vole da eksperimentišu, a promena poza tokom seksa dovodi ih do ludila. One vole da dodaju i seks igračke u krevet i ne zadovoljavaju se jednom pozom od početka do kraja. Predigra im je veoma važna i mali savet za muškarce: što duže traje i orgazam će biti jači. Žene Blizanci najviše vole da vode ljubav u stojećem položaju, pa tako za tren mogu sa stola da pređu uza zid. Za nju predigra počinje još u toku radnog dana i učiniće da seks bude još bolji.

Rak

Rakovi nisu baš najbolji u pokazivanju svojih emocija ali duboko u sebi kriju jednu vrlo osećajnu ličnost. Vole da pružaju nežnost ali i da neko njima pruži uzbuđenje, ali kada stavri počnu da se zakuvavaju, u njima se budi pravi životinjski nagon. Za pravi orgazam, seks u sedećem položaju je pravi odgovor. One uživaju kada partner pokazuje svoje osećanje na licu tokom odnosa posebno kada su im tela priljubljena jedna uz drugo.

Lav

Lavice su prava Samanta iz Seks i grada! One su rođene seks zvezde i obožavaju da pokazuju svoje sposobnosti u krevetu. U suštini, one vole da se maksimalno opuste i ceo posao prepuste svom parteneru. Najbolja poza: Dogi stajl. Dodatan savet: okrenite se prema ogledalu, kako bi on imao  vašu potpunu sliku dok vas dovodi do ludila.

Devica

Device su kraljice neposrednosti. One cene kada im partner kaže šta treba tačno da rade. Nisu lude za pozama koje izgledaju kao da zahtevaju godine bavljenja jogom, ali s vremena na vreme vole da isprobaju nešto ako partner to traži. Device obožavaju da vode ljubav stojeći. Ne ustručavaju se da pitaju partenra šta tačno da rade kako bi njih doveli do ludila jer ih to maksimalno uzbuđuje. Dodatni bodovi: seks u tuš kabini!

Vaga

Vage cene lepotu okruženja i vole da je u krevetu podjednako podeljen posao. One su retko kad inicijator seksa. Vrhunac doživljavajhu u pozama “pauk” ili “makaze”, veoma intenzivno intimne igre i koju god da birate maksimalno uzbuđenje je zagarntovano. Posao koji partenri imaju u ove dve poze kako bi zadovoljili jedan drugog podeljen je jednako i niko nije ni dominantan ni podređen. Seks sa pogledom kroz prozor koji oduzima dah, ili savršeno uređenom hotelskom sobom dodatan su začin za vaš “krevet”.

Škorpija

Škorpije na prvi pogled deluju hladno i kao da uživaju u svojoj samoći, ali duboko u sebi su veoma strastvene sa ekstremnim emocijama. One tačno znaju šta žele u krevetu i neće se zaustaviti dok to i ne dobiju-orgazam! Najbolja poza: bilo šta! Kod njih nema filozofije. Sve dolazi u obzir: povez preko očiju, lisice, ma sve je dozvoljeno. Vole da budu dominantne, ali i da budu podređene i ispunjavaju svom partenru svaku njegovu seksualnu fantaziju.

Strelac

Žene u znaku strelca, slično Blizancima, spontane su i vole da eksperimentišu i menjaju poze tokom seska. Seks u stojećem dogi stajlu im je omiljen jer zadovoljava njihov slobodan, životinjski duh. Dodatno ih uzbuđuje seks van kreveta i kuće. Naravno, ne pričamo o nekom javnom mestu, gde mogu lako biti otkriveni, već recimo, neko drvo u šumu pokraj puta.

Jarac

Jarčevi traže malo više nežnosti od partnera, za razliku od ostalih znakova, ali jednom kad se dostigne granica intimnosti, ništa im nije strano, spremne su na sve! Pošto žene u znaku Jarca više vole da budu pasivne i podređene, seks u ležećem položaju na stomaku dozvoljava potpunu kontrolu partnera što ih maksimalno uzbuđuje. Seks igračke od kože, lisice, sve je dozvoljeno.

Vodolija

Vodolije su pomalo čudan znak. Za njih seks nije toliko intiman, one to rade čisto iz zabave i zadovoljstva, a nije problem da ceo posao obave kvalitetne seks igračke. Ljubav vode na leđima jer im to dozvoljava lak pristup fijoci u kojoj kriju carstvo svojih seks igračkica.

Ribe

Ribe su veoma osećajne i pravi “sunđer” za emocije. Pravilno čitanje govora partnerovog tela dovele su do savršenstva, a verovatno su i najromantičniji znak među horoskopskim znacima. Omiljena poza: “kašika”, jer imaju veoma intiman i blizak kontakt telima- sve što je njima potrebno. One vole povremeno, kao vid predigre, i da se igraju neke uloge koje su deo njihovih seks snova.

Izvor:cosmopolitan

Zithromax for sale