Sta vam donosi Mesec u Ribama?

 

 

Mesec plovi znakom Riba. Pred nama su dani konfuzije, pojacana je emotivnost i empatija, brzo i lako ljudi mogu da vas povrede, rasplacu, prevare i slazu.
Bicete preosetljivi, ranjivi, pa oni koji ne vole biti sami sigurno ce potraziti savet prijatelja ili biti u nekom velikom drustvu kako bi zaboravili na brige. Nemojte preterivati sa alkoholom i cigaretama.
Pojacana je potreba da se povucete u svoj svet maste, da mirujete i sanjate, da se secate i vratite na ona mesta gde ste nekada bili srecni, da kreirate neku bolju buducnost, da zagrlite svoje snove i neke drage osobe koje nisu sa vama.
Sanjaricete o idealnoj ljubavi, potreba da vas neko voli i da vi nekog volite je ogromna. Cak i kada vam se pruzi ljubav i paznja, opet vam nece biti dovoljno.
Odlicno je vreme da se bavite nekom vrstom umetnosti, pa sve sto vam se skupilo na dusi pretocite u reci, pesmu, sliku, skulpturu, fotografiju ili ako vam nije do toga onda se samo isplacite.
Ovo je vreme kada se budi vera i zelja duse za molitvom, pa ce vam prijati odlazak do crkve ili manastira. Pomolite se za sve one koje volite, pomolite se i za vase neprijatelje, oprostite, mislite pozitivno, sirite ljubav, mir i srecu.
”Veliki bolovi traze velike duse i samo velike duse trpe velike bolove!” – Bozidar Knezevic

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale