Venera konjunkcija Hiron

Venera pravi konjunkciju sa Hironom u znaku Riba. Venera je planeta ljubavi, culnosti, lepote i harmonije, Hiron je simbol rane i boli. Vreme je za lecenje starih rana, da odbacite sve ono lose sto vas je povredilo, da iscelite svoje rane, da oprostite i krenete dalje. Jer ono sto vas ne ubije, to vas ojaca. U grckoj mitologiji kentaur Hiron je predstavljen kao mudrac, veliki ucitelj i iscelitelj koji je prenosio svoja znanja i lecio druge. Razvio je svoje vestine kako bi umanjio sve patnje zivota i pronasao potreban dusevni mir i spokojstvo, ali je i sam bio ranjen otrovnom strelom. Samo onaj koji je i sam ranjen ima tu sposobnost, znanje i vestinu da pomogne i izleci drugog.
Venera u Ribama je puna neznosti I topline, ljubazna, osetljiva I mastovita. Mada deluje krhko, ona ima ogromnu snagu da se izbori sa svim zivotnim nedacama. Veliki je borac, a njenom sanjalackom pogledu retko ko moze da odoli. Jedino ljubav ima tu snagu i moc da zaceli rane, zato odbacite sve strahove, otvorite srce da nova ljubav udje u vas zivot.
”U ljubavi niko nikoga ne moze da povredi, svako od nas je odgovoran za ono sto oseca i ne mozemo drugog da krivimo za to. Najjaca ljubav je ona koja moze pokazati svoju slabost.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale