Dnevni izvestaj za 20. april 2017. godine

Mesec je u znaku Vodolije i donosi nove pocetke, nova poznanstva, nova poslovna desavanja i nove ljubavne veze.
Skoncentrisani ste na svoj cilj i svom snagom zelite da uspete u svojoj zamisli. Otvoreni ste za nove poslovne kontakte I saradnju, ipak ne donosite radikalne odluke jer Rx Merkur pravi konjunkciju sa Suncem i donosi brzopletost, necete imati jasan uvid u citavu situaciju. Citajte izmedju redova I trazite skriveno znacenje u raznim situacijama. Mozete ocekivati pomoc I podrsku uticajnih prijatelja.
Danas cete biti inspirisani i ispunjeni ljubavlju. Zelecete da uzivate i da zavodite sve oko sebe. Priredicete neko iznenadjenje partneru bilo da je u pitanju neki poklon ili putovanje. Budite iskreni prema partneru I jasno izrazite svoje stavove.
Bice aktuelna poznanstva preko drustvenih mreza. Ako ste slobodni prihvatite necije udvaranje, vasi ljubavni snovi mogu da se ostvare. Ribe ili Vodolija bili bi pun pogodak.
Intuicija i snovi bice vam naglaseni, kao i zelja da radite i stvarate nesto novo. Prijace vam druzenje i zabava, nikako ne propustite izlazak sa prijateljima.
Problemi sa venama I kapilarima.
‘’ Kad nas ljube, zene nam oprastaju sve, cak i nase zlocine. A kad nas ne ljube, ne oprastaju nam nista. Cak ni nase vrline.’’ – Onore De Balzak

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale