VELIKI NOVČANI DOBITAK ČEKA ČAK 3 HOROSKOPSKA ZNAKA!

Ovo je nedelja velike ljubavi i velikog bogatstva. Desiće se toliko lepih stvari da će vam februar ostati u divnom sećanju…

 

Ovan

Posao: Druga polovina sedmice može doneti neočekivane događaje. Budite staloženi i neko ko će odreagovati na pravi način u pravom trenutku. Vi to svakako znate, ali gledajte da to ne bude na način da ćete ulaziti u jače svađe sa nadređenima. Ako niste u radnom odnosu sedmicu pred sobom preskočite. Nije vam dobra za taj neki novi početak.

Ljubav: U braku će se osetiti napeta situacija. Moguće su svađe sa voljenim bićem i to ne iz nekih velikih razloga, već zbog toga što ćete biti jako nervozni i samim tim će vam svašta nešto smetati i kao da ćete samo tražiti razlog za svađu. Slobodnim osobama stoji mogućnost avanture krajem nedelje.

Zdravlje: Mogući su stomačni virusi.

Bik

Posao: Ako ste dobili ponudu za bolje radno mesto na poslu onda to iskoristite na pravi način. Nemojte shvatati olako poslovne obaveze, ali se nemojte ni plašiti. Gledajte da se radom borite i da ukazano poverenje opravdate. Ako niste zaposleni imaćete mogućnost da promenite to, ali morate da konkurišete na što vise mesta i da ne birate previše poslove.

Ljubav: U braku nije loše. Ljubav i poštovanje jačaju, tako da nemate razloga da brinete. Ako ste slobodni imaćete mogućnost za sasvim novim poznanstvom a zatim i vezom i to na nekoj zabavi tj rođendanu na koji ćete biti pozvani. Svideće vam se na prvi pogled.

Zdravlje: Moguć je pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Vi ste neko koga nije lako isprovocirati. Nadam se da protekla sedmica nije bila tako burna kakva je mogla biti i da ste sebe uspeli da iskontrolišete. Od sredine sedmice ćete osetiti jačanje poslovne energije, kao i veliku želju za daljim uspesima. Ako niste zaposleni pokušajte na mestima kao što su recimo pozorište ako imate obrazovanje za to.

Ljubav: Čim ste smanili flert samim tim je i u braku lakše. Partner vas voli i to svakako i sami znate, tako da nema potrebe za nekim nepotrebnim scenama. Ako ste slobodni iskoristite slobodno vreme da se šetate kraj reke, ili na mestima gde ima puno ljudi, jer je baš tamo moguće da upoznate jako kvalitetnu osobu za sebe.

Zdravlje: Moguće su jače glavobolje.

Rak

Posao: U sedmici pred vama će biti dosta nervoze. Nekako ćete se osećati kao da na posao idete na silu što se kaže. Naterajte sebe da budete drugačiji i da pre svega mislite o sebi. Brigom nećete i ne možete ništa resiti. Ako niste zaposleni pokušajte u raznim marketima.

Ljubav: Ljubavna situacija je stabilnija u odnosu na prošlu sedmicu. Biće više ljubavi od strane partnera i samim tim će i vama biti bolje. Slobodnim osobama je vidljiva velika mogućnost veze sa osobom koja će doći sa nekog puta. Biće stariji i dominantniji i neko ko će vas tom nekom energijom privući na prvi pogled.

Zdravlje: Mogući su osipi.

Lav

Posao: Na poslu se fino snalazite i vidim da će tako biti tokom čitave sedmice. Od ogromne je važnosti da naterate sebe na toleranciju. Znate ulaziti u nepotrebne svađe a to vam sada nikako ne bi išlo u prilog. Ako ne radite imaćete mogućnost nekih dogovora i sl, ali ne i za početak radnog odnosa.

Ljubav: Nadam se da protekle sedmice niste preterano isprovocirani od strane partnerovog prijatelja. Ova sedmica će biti znatno lakša i jačaće emocija među vama dvoma. Slobodnim osobama je vidljiva velika mogućnost veze sa osobom koja dolazi iz dalekom inostranstva.

Zdravlje: Mogući su problemi sa oticanjem nogu.

Devica

Posao: Pokrećete se lagano, ali sigurno i baš je lepo videti vas takvog. Samo nastavite tim tempom i biće sve bolje i bolje. Ako niste zaposleni bilo bi dobro da se oprobate na mestima kao što su rad sa medijima, ili nešto u smislu gde ćete raditi u nekoj javnoj ustanovi.

Ljubav: Bračna situacija nije loša, ali se i dalje niste promenili na način na koji je to potrebno. Mnogo ima ljubavi i nemate razloga istu da ugrožavate zbog nekih nevažnih sitnica. Ako niste u vezi gledajte da se približite drugaru koji zaista svim snagama želi da vas usreći. Možda vam smeta njegova prošlost, ali je zaista emotivan i promenio se.

Zdravlje: Mogući su i problemi sa cirkulacijom.

Vaga

Posao: Poslovna situacija će biti malo lakša nego što je bila protekle sedmice. Borite se i dalje i verujte u to bolje sutra što se kaže i tako će i biti. Ako nistezaposleni vidim veliku mogućnost rešavanja toga i to na nekom mestu gde se radi sa novcem. Možete se snaći, tako da to nemojte da vas brine.

Ljubav: U braku je raspoloženje na zavidnom nivou. Mnogo ima ljubavi i ona će biti obostrana tokom čitave sedmice. Slobodnim osobama je vidljiva velika mogućnost veze sa nekim koga ćete upoznati sasvim slučajno preko prijatelja i to na način da će ta osoba doći u goste.

Zdravlje: Moguće su kraće prehlade.

Škorpija

Posao: Na poslovnom planu ćete i dalje imati veliku mogućnost napredovanja. Takođe je i dalje otvoreno to polje koje ukazuje na mogućnost da vam nadređeni ponudi bolje radno mesto. Sve to gledajte maksimalno da iskoristite. Ako nistezaposleni imaćete mogućnost da to rešite tokom prva tri dana sedmice.

Ljubav: Nadam se da ćete i dalje biti smireni i neko ko će ceniti to šta ima u kući. Drugu polovinu sedmice iskoristite za šetanje, ili neki sport sa partnerom. Ako niste u emotivnoj vezi preko posla ćete imati veliku mogućnost da to rešite, ali ne sa sadašnjim kolegom, već sa bivšim.

Zdravlje: Moguće su nesanice.

Strelac

Posao: Napokon je prošla mnogo teška sedmica po vas. To vas je sigurno iscrpelo, ali sada gledajte da napunite baterije i da se borite za dalje uspehe. Ova nedelja će biti mnogo lakša od prošle. Ako niste zaposleni pokušajte na mestima vezanim za marketing u bilo kojem smislu te reči.

Ljubav: Radite i dalje na samom odnosu u braku. Cenite voljeno biće i pokušajte da ga iznenadite onim šta najviše voli. To će mu i te kako prijati i ne samo to, već će doneti i jačanju odnosa među vama dvoma. Ako ste slobodni na nekom putu bi mogli da upoznate dosta dobru osobu za sebe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa skočnim zglobom.

Jarac

Posao: Vi ste posvećeni poslu i baš vas je lepo videti takvog. Mrzite nepravdu koje na mestu na kome ste ima sve više i više. Morate naći neki vid balansa i jednostavno misliti mnogo više na sebe a ne na to šta i ko kaže i sl. Ne možete ništa promeniti a kada to ne možete onda ne vredi ni da se nervirate. Ne zaposlenim osobama ne stoji ništa značajno.

Ljubav: Ljubav je jaka u braku, ali bi bila još jača kada se ne bi inatili voljenom biću. Znate da mu to jako smeta i nekako naterajte sebe da tako nešto ne činite.Slobodnim osobama je moguća veza sa nekim koga će upoznati na neki način na reci, ili kraj reke. Znači može biti tokom setnje kraj vode, ili recimo na splavu tokom izlaska.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Vodolija

Posao: Na poslu ste se pokrenuli jako kasno. Sada očekujete da napravite zavidan rezultat preko noći što se kaže. To nije baš tako lako, ali je važno da ste se malo trgli i da želite da se pokrenete. Ako niste zaposleni znajte da se nalazite u pravom periodu po pitanju nalaženja novog posla.

Ljubav: U braku je lakše a to je baš iz razloga što ste sebe više dali poslu i samim tim ste smireniji a i partner nema potrebu da vas provocira. Ako ste slobodni znajte da ćete tokom vikenda imati mogućnost veze sa osobom koju ćete sresti na ulici. Može biti na autobuskom stajalištu, na putu do prodavnice i sl.

Zdravlje: Mogući su problemi sa povećanim krvnim pritiskom.

Ribe

Posao: Na poslu vam je dobro, ali ste ušli u dosta lošu fazu gde trošite previse novca. To nikako nije dobro. Morate naterati sebe da štedite. Lepo zarađujete, ali je problem raspolaganje sa novcem. Vodite računa o tome tokom druge polovine sedmice. Ako niste zaposleni imaćete mogućnost nalaženja nekog honorarnog posla, ali ne vidim više od toga.

Ljubav: U braku ima ljubomore i ista će biti jaka i tokom sedmice pred vama, ali ćete rešiti sve to šta je lose. Voljeno biće će sve to postaviti na svoje mesto. Ako ste slobodni vidim mogućnost dosta lepe veze tokom večernjeg izlaska i to za vikend. U pitanju je izuzetno lepa, ali i prijatna osoba koja će vas što se kaže oboriti sa nogu.

Zdravlje: Moguće su vrtoglavice.

Izvo:BKTV

Leave a Reply

Zithromax for sale