Sta očekuje ribe u 2016.

Dobre vesti za Ribe su te da Jupiter i dalje boravi u njihovom polju partnerstva, i tako će biti sve do početka septembra. Ovo može da bude sjajno vreme za Ribe.

Po čemu su Ribe posebne

Vaša maštovitost se ističe među svim znakovima zodijaka. Omogućuje vam uživanje u životu prepunom fantastičnih, maštovitih događaja.  Neptun, vaš planetarni vladar, daje vam fascinantni, vanzemaljski kvalitet koji privlači osobe sklone misteriji. Vaši ideali u vezi ljubavi i života su visoki. Posedujete dramatičnu duhovnu privlačnost koju nema nijedan drugi znak. Ribe su većinom odane, saosećajne i velikodušne prema prijateljima i onima koje vole. Mnoge Ribe gaje posebnu sklonost prema životinjama i muzici.

Rođeni u 1. dekadi (20.-28/29.2.): Vaša vladajuća planeta Neptun vas je obdarila predivnom maštovitošću i duhovnošću, iako to automatski ne podrazumeva formalnu religijsku pripadnost. Ispunjenje možete da nađete kroz umetnost, glumu, muziku, nauku, istraživanja, medicinski rad ili onaj u vezi sa hemijom ili parfemima. Birajte prijatelje i aktivnosti koje jačaju vaše samopouzdanje.

Ključni pojmovi: privlačni, misteriozni, idealistični.

Rođeni u 2. dekadi (1.-10.3.): Po prirodi ste veoma brižni i uspešni u radu sa životinjama, decom ili ženama. Mesec je naročito važan u vašoj karti, jer vas čini osetljivim, brižnim i sentimentalnim. Obzirom na snažne emocije, treba da tražite ravnotežu na svim životnim poljima. Ove godine, nastojte da pokažete voljenim osobama koliko vam je stalo do njih.

Ključni pojmovi: kreativni, osetljivi, ljubazni.

Rođeni u 3. dekadi (11.-20.3.): Kombinacija vašeg drevnog vladara Marsa i modernog Plutona, daje vam ogromnu snagu volje i odlučnosti. Intuitivni ste i otporni pa možete da prevladate svaku teškoću. Vaš život je retko dosadan, jer izgleda kako uvek iz ljudi izvlačite ono najbolje ili najgore. Potrebno je uključiti opuštanje u dnevni raspored, kako biste se odmorili i napunili svoje emocionalne baterije.

Ključni pojmovi: povučeni, moćni, impresivni.

Ljubav, posao, novac i zdravlje u narednih godinu dana

Ljubav i odnosi
Ovo je dobra godina za odnose i veze jer se Jupiter nalazi u polju “drugih ljudi” sve do 9.9, nakon čega ulazi u sektor deljenja i zajedničkih resursa. Tajne veze mogu da vam se čine privlačnima sve do 11.3., dok Venera posećuje Vodoliju. Ljubav možete da privučete između 12.3. i 4.4., zahvaljujući Veneri u Ribama. Emotivna toplina vas čeka u vašem domu od 24.5. do 16.6., a prolazak Venere kroz Blizance (17.6.-11.7.) nudi mogućnost pronalaska ljubavi. Trudite se da izlazite sa partnerom ili interesantnim osobama između 5. i 28.8. Intimni odnosi su vam vrlo ugodni od 29.8. do 22.9. Privlače vas nadređeni ili osobe na položajima (18.10.-10.11.), dok Venera posećuje Strelca. Neko prijateljstvo bi moglo da se pretvori u nešto više između 11.11. i 6.12. Bićete u iskušenju da uđete u tajnu vezu između 7.12. i 2.1. Poželećete uzbudljivu romansu između 19.12. i 27.1., zahvaljujući prisutnosti Venere i Marsa u Ribama. Do 2.2. možete privući ljubav i druge dobre stvari.

Novac i posao
Vaš godišnji finansijski ciklus započinje ulaskom Sunca u znak Ovna 9.3., što je odlično vreme za planiranje godišnjih finansija. Potražite nove izvore prihoda i emocionalne potpore između 5. i 28.4., dok je Venera u istom znaku. Novac možete da zaradite radom od kuće od 24.5. do 16.6. Uvek se dobro informišite o partnerovim finansijama, ali budite naročito oprezni između 9.9. i 23.10., jer nekoliko planeta boravi u vašem polju zajedničkih računa. Razmišljajte i započnite sa štednjom za dane kad ćete biti u penziji, nakon što Jupiter uđe u Vagu (9.9.) i u sledećih trinaest meseci. U periodu između 2.8. i 26.9., Mars boravi u vašem polju karijere i pomaže vam da napredujete u poslu; svoje zadatke izvršavajte na vreme kako biste pokazali svoje jedinstvene talente.

Zdravlje
S Neptunom koji nastavlja svoj tranzit kroz vaš znak, potrebna vam je zdrava ishrana. Izbegavajte alkohol i druge opijate, naročito u prevelikim količinama. Budite naročito oprezni između 5.3. i 26.5. kao i od 2.8. do 26.9., jer vas Mars u Strelcu u tim periodima čini nestrpljivim i nepažljivim na poslu. Takođe, uvek budite koncentrisani pri vožnji. Klonite se osoba koje pate od zaraznih bolest. Ako želite da izgubite višak kilograma ili popravite sveukupni fizički izgled, dobro vreme za započinjanje s dijetom ili programom vežbanja je između 12.7. i 21.8., kad Venera, a zatim Merkur i Sunce u Lavu podižu nivo energije i entuzijazma.

Izvor: Alo.rs

Leave a Reply

Zithromax for sale