Ova tri horoskopska znaka treba da se spreme za ljubavnu katastrofu u martu

Jupiter je glavna planeta u martu. Smeštena u Devici, velika sreća formira dva značaja aspekta: trigon s Plutonom iz Jarca, koji se formira 16.3. i kvadrat sa Saturnom iz Strelca, koji se formira 23.3. Oba aspekta imaju veliki uticaj celoga meseca i njihov uticaj je dosta kontradiktoran.

Jupiter – Pluton trigon govori o obnovi, ponovnoj izgradnji i uspostavljanju ravnoteže snaga, o pravdi, većem poverenju i dobrobiti. Sa druge strane, Jupiter – Saturn kvadrat donosi razdor, intenzivne političke sukobe, neuspele saradnje i diplomatske pregovore, raskid saveza i ugovora, ograničenja, žalbe, emotivne poteškoće. To znači da će stvari ići vrućim i hladnim tokom. Neki od nas osetiće snažnije pozitivan uticaj, dok će drugi snažnije osetiti negativan uticaj. Čini se da je ovaj negativan uticaj snažniji, pa ćemo ga svejedno tu i tamo osetiti.

Jupiter je glavna planeta marta i zbog toga što je vladar Riba. Isto tako, 8. marta imamo i problematično pomračenje Sunca u Ribama koja donosi sukobe. Imajte na umu da Mars ulazi u Strelca i opasno se približava Saturnu i ono što se odigrava u Ribaam, aktivira opasan T-kvadrat, koji čine Mars – Saturn (u Strelcu), Jupiter (u Devici) i Neptun (u Ribama). Ukratko, mart je uzbudljiv mesec, ali prošaran s mnogo rizika i zamki.

BIK

Ako se komplikacije nisu pojavile u periodu januara i februara, sigurno je da će se pojaviti tokom marta. Ovo je osetljiv period za Bikove. Mars, vladar kuće parova Bika, je retrogradan od marta sve do septembra 2016. godine. Kreće se od i kroz kuću parova Bika i 8. solarnu kuću, gde je smešten Saturn i tu ulazi Mars 6. marta. Moguće su emotivne blokade, periodi izolacije ili emotivne distance, poteškoća, raskola uzrokovanog zbog spoljnih uticaja, problemi koji utiču na partnera, krize i finansijska ograničenja. Savet je da skupite unutrašnju snagu, delujte smireno i imajte puno strpljenja.

BLIZANCI

Ovo je komplikovan period. Sa Saturnom i Marsom u kući veza Blizanaca, tokom marta, nalazite se na opasnom tlu! Više od jedne godine Saturn otežava odnose sa drugima. Sada mu se pridružuje Mars, koji je retrogradan i nalazi se u kući parova Blizanaca, između 6. marta i 27. maja, zatim između 2. avgusta i 27. septembra. Moraćete da se postavite diplomatski kako ne biste vi ili vaš partner izazvali zemljotres. Uzrok tome može biti i to što ćete zajedno, rame uz rame, prolaziti kroz mnogo problema ili vaš partner može da ima problema (zdravstvenih, poslovnih i tako dalje) koji će uticati na vas. U svakom slučaju, atmosfera neće biti nimalo opuštena.

VAGA

Sve do 12. marta 2016. godine Venera je u kući ljubavi i strasti Vage. Ovo je odličan period koji bi trebalo da iskoristite, jer nakon tog perioda stvari neće biti tako sjajne. 12. marta Venera ulazi u nepovoljnu kuću, te očekujte brige i obaveze. Ovde se ljubav ne razvija slobodno i ljubavne veze Vaga automatski se povezuju s poslom i obavezama. Mars, vladar kuće veza Vage, ulazi u Strelca 6. marta i tu ostaje do kraja marta 2016. godine. U ovoj poziciji Mars ima problem: blizu Saturna je, koji isto tako, ima veze sa odgovornostima, blokadama i ograničenjima.

Izvor: b92.net

Leave a Reply

Zithromax for sale