Vaši severni i južni čvorovi drže ključeve vaše karme!

Za Vas pripremila:

Kristina Stanek

Vas astrolog i tarot tumac

Ljudi se obraćaju astrologiji iz različitih razloga – od uvida u sporne odnose do trenutka našeg ljubavnog života. Planete u našim kartama rođenja pružaju pristup nepoznatim i otkrivaju neka od najznačajnijih iskustava i izazova sa kojima ćemo se verovatno susresti tokom naših života. A ako želite da bacite nebesku svetlost na svoj životni put, morate da znate svoje čvorove.

U natalnoj karti rođenja, čvorovi Meseca – takođe poznati kao severni čvor i južni čvor – su matematičke tačke koje formiraju cvornu osu. Upadaju u iste znake u kojima su eklipse kada ste rođeni i menjaju znakove otprilike svakih 18 meseci. Čvorovi se izračunavaju na osnovu položaja Sunca, Meseca i Zemlje u naše vreme rođenja, i uvek padaju u suprotnim znacima. (Na primer, ako je vaš severni čvor u Ovanu , vaš južni čvor će biti u Vagi .) Postoji vazduh sudbine koji okružuje čvorove – oni drže neke od najdubljih tajni kada je u pitanju vaša karmička prošlost, sadašnjost i budućnost. .

Koja je tvoja konačna sudbina u ovom životu?

Severni cvor

Severni čvor predstavlja lekcije, iskustva i karakteristike koje cete ovde uciti i razvijati se u ovom životu. Časovi severnog čvora mogu da podstaknu oklevanje i uznemirenost, jer vas izazivaju da se izvučete iz zone udobnosti. To je doživotni karmički put u pravcu onoga što je u suštini vaša severna zvezda, koja vas vodi ka lekcijama vašeg života i krajnjoj misiji. Kada planetarni tranziti direktno dodiruju vaš severni čvor, naći ćete značajne, predodređene događaje i sastanke. Severni čvor je neistražen teren i otključava ključ vašeg životnog cilja.

Juzni cvor

Južni čvor predstavlja izazove i poklone koje nosite iz prethodnih života. To je poznato, i predstavlja iskustva i kvalitete koji vam prirodno dolaze: stare obrasce na koje se možete osloniti u izazovnim vremenima; zone udobnosti; veštine i izazove koje ste već savladali u prošlim životima. Južni čvor može stvoriti „deja vu“ osjećaj – mi smo bili tamo i to učinili. Pošto su lekcije vezane za prošle živote, južni čvor je izuzetno karmičan. U kompatibilnosti odnosa, jake veze između južnih čvorova i natalne karte druge osobe često mogu označavati partnera s kojim ste bili u nekom drugom životnom veku.

Važna napomena! Dobro je zapamtiti da obično imamo razvijene stavove i atribute našeg južnog čvora. Međutim, postoje i talenti i resursi koji ce se nekada integrisati sa suprotnim severnim čvorom koji ce se koristiti uspešnije i mogu postati više sredstvo.

Zithromax for sale