Koji začin odgovara vašem horoskopskom znaku

Koji začin odgovara vašem horoskopskom znaku

    Začini i začinsko bilje su odličan način da dodate ukus ne samo kuvanju, već i životu.  

Saznajte koji začin najbolje opisuje vaš horoskopski znak, i kako da najbolje iskoriste svoje magične osobine!

Ovan

Dodajte malo vatre u vaš život i to biberom. Biber Ovnovima može uliti poverenje i polet u život. Koristite ga kada želite više samopouzdanja i hrabrosti da preuzmete stvari u svoje ruke.

Bik

Origano je biljka koja se tradicionalno koristi za privlačenje novca i resursa. Zemljani Bik uvek razmišlja o izgradnji stabilnog i udobnog temelja za sebe i svoju porodicu, pa redovno korišćenje origana može vam pomoći da uvećate bogatstvo i prosperitet u životu.

Blizanci

Blizanci previše razmišljaju, tako da im treba malo pomoći kako bi procesuirali sve informacije kojima raspolažu. Mirođija ima čist, istančan ukus koji ne samo da pomaže u varenje fizički, već pomaže i duhovno i mentalno.

Rak

Nega i toplina. Rak voli miris cimeta u svom domu. Ovaj sladak začin je dobar za blago „zagrevanje“ stvari; takođe cimet promoviše kretanje i protok u životu. Njegov prepoznatljiv miris deluje umirujuće i smirujuće za one kojima s vremena na vreme treba malo povlačenje.

Lav

Luksuzni šafran je savršen za davanje posebnog ukusa jelu. Lav voli ovaj začin, koji je poznat i za pojačavanje prosperiteta i bogatstva.

Devica

Opuštajući, smirujući miris lavande pomaže Devicama da se oslobode stresa i brige. Kada se koristi u kuvanju, nežni cvetni ukus lavande daje jedinstveni preokret mnogim jelima.

Vaga

Romantična priroda Vage ceni začin koji neguje ljubav i senzualnost. Kardamon je začin poznat po svojoj nežnoj prirodi, pa ga dodajte kada želite da stvari rešavate  polako.

Škorpija

Škorpija voli začin sa dubinom i složenošću. Oraščić daje bogat ukus svakom jelu sezone, i poseduje afrodizijačke tendencije koje svakako prijaju pohotnim Škorpijama.

Strelac

Bosiljak je biljka koja je i ekspanzivna i vesela – baš kao Strelčevi – i ima reputaciju da privlači novac. Koristite ovu biljku kada želite da začinite svoj život zabavom i prosperitetom!

Jarac

Tradicionalni Jarac ceni začin koji je moćan, ali poznat. Crni biber daje ukus i malo toplote i hrani i životu, stvarajući kretanje bez mnogo promena.

Vodolija

Uvek je teško odrediti. Neobična Vodolija ceni neobičan i kompleksan ukus anisa. Koristite ovaj začin kada želite da privučete srećna iznenađenja u vaš život.

Riba

Snaga Riba je u sposobnosti ruzmarina  da unapredi auru i  drži ih na čvrsto na „zemlji“ . Ova zaštitna biljka pomaže jačanju u postavljanju fizičkih granica.

izvor:stvarukusa

Zithromax for sale