Mesečni horoskop za April 2019

Mesečni horoskop za April 2019. April je mesec kada Lavove čeka izazov, Devica napreduje na poslu, Vage šarmiraju… Šta nas čeka ovog meseca na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu, šta kažu zvezde?

Za detaljnije savete pozovite nekog od naših astrologa

Srećan vam rođendan dragi Ovnovi!

Posao

 April je vaš mesec dragi Ovnovi u kome obično postižete sjajne rezultate, ali ovoga puta, u ovom mesecu započeće uobičajeno godišnje retrogradno kretanja tri važne planete, Merkura, Saturna i Putona, koje će zajedno sa već retrogradnom Venerom i Jupiterem delovati negativno i stvaraće poteškoće pri vašim poslovnim planovima i poduhvatima. Na razvoj poslova posebno će otežavajuće uticati početak retrogradnog kretanja, planete vašeg poslovnog uspona Saturn, koja će ući u retrogradni hod ući  6. aprila i planete vašeg poslovanja i poslovnih odnosa Merkur, koja će krenuti retrogradno iz znaka Bika 10. aprila. Biće potrebno je da usporite aktivnosti i vrlo strpljivo i promišljeno delate. Odložite ulaganja u velike poduhvate, držite se slova zakona. Oslonite se na vaš smisao za organizaciju i orjentišite se na poslove sa poznatim saradnicima i klijentima, kod kojih ste već ranije izgradili autoritet. Ovim ćete izbeći veće gubitke i imati više šanse da u poslednjoj dekadi, kada Sunce uđe u vaše polje finansija, ostvarite značajne finansijske rezultate.

Ambicioznim zaposlenim Ovnovima u ovom mesecu ne ide u prilog planetarna situacija i biće potrebno da stišate strasti i da postanete samo posmatrač turbulentnih događaje u firmi u kojoj radite. Pod ovakvim okolnostima u vašoj firmi i u ovakvoj planetarnoj konstalaciji, nije mudro da se ističete i borite za svoj status i poziciju. Takođe, u ovom periodu ne iznosite vaše progresivne stavove i ideje i uzdržite se i od javnog izlaganja u vezi sa tim. Biće potrebno da pojačate oprez i strpljivo sačekate svoju priliku. Poslovi vezani za računovodstvo, knjigovodstvo, transport, prava, informaciju i komunikaciju, zahtevaju dodatni oprez i proveru.

Ljubav

Nepovoljan uticaj planetarnih energija, posebno onaj, koji je izazvan retrogradnom položajem planete Venere, koja je vladar vašeg polja braka i partnerskih odnosa, nastaviće da vam stvara tenziju i napetu situaciju u vašoj vezi. Imaćete utisak da ste stranci, koji kao da govore dva različita jezika i koji se uzajamno ne razumeju. Ovo je period kada je uzaludno da se ubeđujete i zato je najbolje da se okrenete sebi, kao i prijatnom društvu vaših prijatelja. Među prijatelja naćićete najviše razumevanja, razonodu i ugodno provedeno slobodno vreme. U drugoj polovini meseca, od 15. aprila, kada planeta vaših partnerskih odnosa Venera, krene direktno, vaša situacija sa stalnim partnerom će se postepeno popravljati.

Mnogi slobodni Ovnovi će u ovom periodu uživati u flertu sa starom ljubavi ili će se upustiti u vezu sa nekim, koga ne mogu ili ne žele da prikažu javnosti. Biće to jedan predstavnik znaka Riba, Blizanaca, Vage ili Škorpije. Bez obzira na tokove ove tajne veze, rado ćete se kretati u društvu i bićete vrlo privlačni i za druge mnogobrojne udvarače. Posebno će mlađi Ovnovi biti obasipani ponudama za druženje, izlaske i sms porukicama ljubavnog sadržaja. Jedan Lav ili Vodolija, mogu da vam na sebe skrenu pažnju i osvoje vam srce.

Zdravlje

Prisustvo Sunca u vašem znaku će većini Ovnova dati dovoljno energije i snage da se odbrane od lakših i težih zdravstvenih poteškoća, posebno u prve dve dekade aprila. Ipak, za zaposlene, osetljivije i nešto starije Ovnove, ovo je dosta stresan period u kome je najbolje da se primene  navike i preduzmu mere predostrostrožnosti, kako bi se zaštitilo zdravlje. Konzumacijom vitaminskih preparata, sredstava za poboljšanje imuniteta, kao i putem rekreacije i  sa opuštajućim tretmanima, u mnogome se mogu sprečiti nervne, plućne i stomačne tegobe i izbeći nesanica i nervna napetost.

Savet za april mesec je da se naoružate strpljenjem, a slobodno vreme posvetite sebi i prijateljima!

Posao

 Poslovni Bikovi su takođe, pod nepovoljanim uticajem energija retrogradnih planeta, koje će ih ometati u redovnim poslu i procesima proizvodnje. Najviše poteškoća će vam stvarati retrogradno kretanje vaše lične planete i planete vaših poslova i poslovnih odnosa, Venere, koje je započeto prošlog meseca, protećiće se sve do 15. aprila. Iskoristite ovaj period za razradu planova u vezi novih projekata ili proizvoda i pripremite poslovnu strategiju kao i buduće marketinške poteze. Takođe, od 10. aprila ulaskom vaše planete finansija Merkur u retrogradni hod, obratite pažnju na finansijski sektor, gde su mogući problemi oko troškova i naplate dugova. Uopšteno gledajući, april nije povoljan mesec za transakcije sa novcem i krupnije investicije. Od polovine meseca situacija će se postepeno poboljšavati da bi u poslrdnjoj dekadi, kada Sunce uđe u vaš znak došlo do pozitivnih promena u kojima će se registrovati napredak vaše firme.

Prve dve dekade aprila će zaposlenim Bikovima doneti dosta komplikacija na poslu, gde su mogući obti i  neprijatne situacije. Za vas je važno da tokom ovog nezgodnog perioda ostanete koncentrisani na ono što radite i da se prdržvate zakonskih odredbi i prava. Takođe, u ovoj situaciji izbegnite tračeve po kuloarima i ne bavite politikom preduzeća u kojem radite, ukoliko za to niste plaćeni. U poslednjoj dekadi u mesecu biće vam nagoveštene pozitivne promene, koje će vam sem osigurane pozicije doneti interesantne radne zadatke i priključenje radnim grupama, koje se bave oblastima, koje vas zanimaju.

Ljubav

U ovom mesecu je vrlo važna postojeća stabilna porodična situacija i harmoničan odnos sa stalnim ljubavnim partnerom, jer vi ste u ovom periodu osetljiviji i nesigurniji. U ovom periodu su posebno pogođeni oni predstavnici vašeg znaka, koji su preopterećeni sa poslom i prolaze kroz teži period. Vaš partner sa kojim ste u bračnoj ili partnerskoj vezi, razumeće vas i na sebe će preuzeti deo vašeg tereta i svakodnevnih obaveza, što će vam puno značiti i što će vas još bliže uzajamno povezati. Planeta Mars vladar vaših partnerskih odnosa je u vašem znaku, što će naglasiti partnerov značaj u ovom periodu.

Predstavnici vašeg znaka, koji nisu u zvaničnoj emotivnoj vezi, tokom aprila će obuzimati nostalgična sećanja na bivšu ljubav ili će im se neko sasvim neočekivano iz prošlosti javiti i pobuditi sećanja. Ova situacija će vas emotivno uzdrmati i nećete znati šta da radite. Usled retrogradnog kretanja vaše lične planete Venere i zbog retrogradnog kretanja tokom druge dve dekade aprila vladara vaših ljubavnih veza, planete Merkur, ostaćete neodlučni i zbunjeni. Potrudite se da dobro procenite situaciju, kako vas ne bi razočarao jedan predstavnik znaka Device, Vage ili Jarca.

Zdravlje

U prve dve dekade aprila, vaše opšte zdravstveno stanje će biti nedovoljno snažno da se odbrani od infekcija grla disajnih puteva i urinarnog trakta. Osetljivije predstavnike vašeg znaka može opteretiti sezonska malaksalost, umor ili blaga depresija. Radno angažovani Bikovi će se boriti sa stresom, tako da je za preporuku da sve so 20 aprila, dok Sunce ne uđe u vaš znak, savesno povedete računa o svom zdravlju. Za preporuku je da ojačate organizam vitamina A, B, C i E i mineralima kao što su magnezijum i gvožđe. Potrudite se i da ublažite posledice stresa, anti stres metodama, opuštajući se pri masaži, aroma terapiji ili šetnji u prirodi.

Savet je za mesec april je da slobodno vreme posvetite porodici i partneru i da povedete računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu, kako bi se pripremili za topliji period i leto, koje dolazi!

Posao

Ovog meseca će ukupno 50 % planeta biti u retrogradnom hodu, što će negativno uticati na poslovne prilike i otežavati poslovnim Blizancima uobičajene tokove i dalji kontinuitet u razvoju svog biznisa. Usresredite energiju na to, da važne poslove obavite u prvoj dekadi aprila. Povedite rčuna o administrativnim poslovima i rešite se dugovanja do 6. aprila, dok je planeta Saturn, još uvek u direktnom hodu. Završite pregovore i sklopite nove ugovore.  Druga dekada aprila će započeti sa retrogradnim kretanjem vaše lične planete Merkur i u ovom periodu moguće su poteškoće u komunikaciji i sa instrumentima i alatima za njihovo normalno funkcionisanje. Pozitivno će vas iznenaditi blagovremena podrška vaših bližih saradnika i zaposlenih, koji će vam ovoga puta zaista biti desna ruka i od velike pomoći. Zajedničkim snagama uspećete da izvučete mesec i ostvarite solidne biznis i finansijske rezultate.

Zaposleni Blizanci u državnim i privatnim preduzećima će se u ovom periodu najviše nositi sa poteškoćama oko vremena i sporim tokovima odvijanja poslova, koji su posledica negativnog uticaja velikog broja planeta, koje su u retrogradnom hodu. Situaciju može da ometa i pozicija vaše planete rada i poslovnih odnosa Mars, koja je u dvanaestom polju skrivenih neprijateljstava. Potrudite se da u prve dve dekade aprila obavite većinu najvažnijih poslova, pogotovo onih koji se tiču vas lično i koji su značajni u ovom mesecu. Time ćete znatno ublažiti stres i sekiraciju oko usporenog procesa odvijanja radnih zadataka drugih kolega i njihovih grešaka. Proveravajte sve dva puta.

Nezaposleni Blizanci će u prvoj dekadi aprila lakše doći do posla i zaposlenja.

Ljubav

Ovo je period kada će mnogi Blizanci poželeti promenu i beg iz ustaljene rutine i pomalo učmale situacije u vašem bračnom ili partnerskom odnosu. Vas će pokrenuti aprilsko sunce i poželećete da se više krećete, družite i izlazite. Vaš stalni partner je u drugoj situaciji i neće moći da vas u svemu prati, niti će uspevati da razume vaše prohteve. Budite obazrivi, jer pod uticajem retrogradnog Saturna u vašem polju bračnih i partnerskih veza, mogu da iskrsnu stari, zataškani problemi i poremete vaše odnose. Saturn je karmička planeta i nemilosrdan je, a lekcije, koje moramo da naučimo su teške i bolne i najbolje je da ih savladamo vrlo disciplinovano na konstruktivan i odgovoran način. Budite obazrivi u komunikaciji i birajte reči.

Slobodni Blizanci će se u prve dve dekade aprila, pod pozituvnim uticajem Sunca iz znaka Ovna, više biti orjntisani na društvo, prijatelje i provod, nego što će se truditi da nađu partnera. Planeta Venera, vladar vašeg polja ljubavi i vaša lična planeta Merkur su u retrogradnom hodu, tako da će mnogi Blizanci, što se ljubavi tiče, ovog meseca, ostati kratkih rukava. Pojedini Blizanci će se nositi sa emotivnim teškoćama, skandalima i ispadima, koje su povezani sa jednom prošlom ljubavnom vezem. U svakom slučaju, u poslednjoj dekadi aprila povućićete se u kuću i posvetiti razmišljanjima i sebi.

Zdravlje

Tokom prve dve dekade aprila, mnogi Blizanci će biti vrlo dobrog zdravlja. Ovaj period meseca iskoristite za pobiljšanje opšteg imuniteta i kondicije, kako bi energetski nepovoljanu poslednju dekadu aprila, prošli što bolje i bez posledica po vaše zdravlje. Od 20. aprila, kada suvladar vašeg polja zdravlja planeta Pluton krene retrogradno osetljiviji, stariji i oni sa hroničnim tegobama predstavnici znaka, mogu osetiti već poznate tegobe ili će podleći infekciji urigeno- genitalnog trakta, patiti od nesanice, nervne napetosti i infekcija disajnih puteva.

Savet za mesec april je da započnete sa redovnom rekreacijom, kako bi se brže oslobodili stresa, a vaše slobodno vreme provodite u društvu i sa prijateljima!

Posao

Planetarna situacija u aprilu ne ide u prilog ni poslovnim Rakovima, jer su izvesne teškoće oko realizacije projekata i poslovnih ciljeva. Kako je vaše polje poslovanja u znaku Strelca, a planete Jupiter i Saturn su u retrogradnom kretanju, biće potrebno da budete posebno oprezni pri novim dogovorima, ugovorima, u odnosu sa saradnicima i zakonom. Mnoge ranije započete sudske parnice se u ovom mesecu mogu nepovoljno završiti po vas, ali to ne znači da treba da odustanete, već da na protiv, da treba da se i dalje borite za vaše preduzeće i pravdu. Srećne okolnosti su to, što do 20. aprila imate podršku Sunca iz znaka Ovna i polja vaše karijere, tako da će vaša izuzetna borbenost, prevazići teškoće i omogućiti da poslovi neometano teku. Uspećete i da finansijski sektor ostane stabilan i velike su šanse da će vam u ovom periodu biti vraćeni zaostali dugovi.

Tokom ovog meseca, situacija na poslu za zaposlene Rakove je vrlo napeta. Uzburkana atmosfera, promena vlasti i politike u vašoj firmi stvoriće klanove i nećete znati kako i kome da se priklonite. U ovim okolnostima, najbolje je da se držite posla i zakona, kako ne bi upali u neprilike. Do 20. aprila imate zaštitu autoriteta, a u poslednjoj dekadi, kada Sunce uđe u znak Bika, imaćete podršku prijatelja i njihovih veza, tako da se ne očekuje da će za vas doći do negativnih pomerena na radnom mestu. Računajte da ćete tokom čitavog meseca biti pretrpani sa poslom, koji neće biti dovoljno dobro organizovan. Dajte sve od sebe, da radne zadatke obavite na vreme.

 

Ljubav

Porodični Rakovi i oni, koji su u dugim vezama, u ovom periodu nosiće se sa teškoćama i zamkama rutinskih i svakodnevnih obaveza, tako da će malo vremena ostajati za odmor i slobodne trenutke u kojima ćete moći da se opuste i posvetite partneru. U vašoj porodici osećaće se nervoza i napetost sve do 15. aprila, dok je planeta vašeg doma i porodičnih odnosa Venera u retrogradnom hodu. Situacija će se sporo popravljati, jer će planeta Venera ostati do kraja meseca u retrogradnoj senci. Iskoristite sunčane vikende za odlazak sa porodicom na izlete u prirodu, gde ćete se najlakše opustiti i najbrže obnoviti energiju.

Mnogi slobodni Rakovi će u prve dve dekade aprila biti vrlo privlačni i uspešni u ljubavnom životu. Očekuju vas udvaranja, flert, nežne sms porukice i zanimljiva seksualna iskustva. Privučiće vas neko, koga ste upoznali preko dobrog prijatelja, a pripadnik je znaka Škorpije, Vodolije, Ovna ili Bika. Ućićete u vezu koja će se zasnivati na intezivnoj strasti. Iz nekih vaših starih razloga, ova veza će biti naglo prekinuta u poslednjoj dekadi aprila, odnosno od 20. aprila, kada planeta suvladar vaših ljubavmih odnosa Pluton, krene retrogradnim hodom.

Zdravlje

U ovom periodu, česte stresne situacije vam mogu oslabiti imunitet i učiniti organizam više podložnim za sezonske virusne i bakterijske infekcije. Mogući su problemi vezani za organe stomaka, kao i infekcije disajnih puteva. Obratite pažnju da se na vreme lečite, jer usled retrogradnog kretanja vladara vašeg polja zdravlja, planete Jupiter, zdravstvene teškoće se mogu širiti i dugo trajati

Što se tiče stresa najlakše ćete ga se osloboditi stresa, ukoliko sem vitaminskih kura, s vremena na vreme odete u prirodu, na relaks masažu, u tople bazene ili saunu.

Savet za april mesec je da prihvatite da su trenutne poteškoće prolazne i da je važno da se zažtitite od stresa i sekiracije!

Posao

Pozitivan uticaj Sunca iz kompatibilnog vatrenog znaka Ovna delovaće veoma stimulativno na ambiciozne poslovne Lavove, u prve dve dekade aprila. Ovo će se manifestovati kroz produktivni rast i uspešne biznis rezultate, uprkos preprekama, koje će stvarati energija planete vaših poslova Saturn, koja je od 6. aprila, prividno promenila kretanje i ušla u retrogradni hod. Period je vrlo povoljan da se potraže stari klijenti, kao i poslovni partneri i saradnici. Sa nekadašnjim proverenim poslovnim partnerima poželjno je da se udružite u partnerske odnose i nastavite usavršavanje vaše proizvodnje, što bi vam vremenom omogućilo afirmaciju vašeg biznisa i van granica zemlje. Generalna poslovna situacija će u poslednjoj dekadi u mesecu promeniti i postati teža, jer ćete morati da donesete odluku da se jednog dela ulaga u vaš biznis odreknete na račun novih poslova i proizvodnje ili će vas napustiti saradnici na koje ste se oslanjali i računali.. Ovaj prelomni momenat će izazvati planeta Pluton, koja boravi u vašem polju poslova i poslovnih odnosa i koja će 20. aprila krenuti rotradno. Promene će prouzrokovati finansijske poteškoće, koje ćete morati da rešite pozajmicama.

Kao većina horoskopskih znakova u ovom periodu će i Lavovi, koji su zaposleni u privatnim i državnim firmama, doživeti nezdravu atmosferu i otežanu situaciju na poslu. Negativan uticaj vaše planete rada i poslovnih odnosa Saturn, osetiće se od 6. aprila, kada ova planeta započne retrogradno kretanje. Nakon prve sedmice aprila, očekuje vas brdo nagomilanog posla, koje ćete jedino moći da obavite, ako zavirite u arhivu ili stare dokumente i metode rada. Ova situacija će vas usporavati u obavljanju radnih zadataka i stvarati nervozu i pritisak u brizi da ne probijete termine. Sutuacija se dodatno može zakomplikovati u poslednjoj dekadi aprila. Uzdržite se od eksplozivnih reakcija i prionite na rad.

Ljubav

Za razliku od stresnih situacije na poslu, vaš porodični i ljubavni život sa bračnim ili višegodišnjim partnerom će biti u harmoniji i stabilan. Vaš partner će imati sluha za vaše uznemireno stanje i potrudiće se da vas prigrli, opusti i razonodi. Dobro vas poznajući, organizovaće vam programe u kojima uživate i u kojima ćete moći da zaboravite na svakodnevne probleme. Lekovito dejstvo patronažnog odnosa vašeg partnera prema vama i skladni porodični odnosi u ovom periodu, mnogo će vam značiti.

Vaša planeta polja ljubavi Jupiter je već dug period u retrogradnoj poziciji i njena energija ometa vaše napore da od brojnih ponuda izaberete pravu osobu za vas i učinite pozitivne promene na ljubavnom planu. Situaciju čini još nepovoljnijom retrogradno kretanje planete ljubavi, Venere, koja neće promeniti pravac do 15. aprila i do kraja meseca će ostati u retrogradnoj senci. Ovoga puta biće potrebno da se zadovoljite sa ponekom seksualnom avanturom ili povremenim viđanjima sa jednom vašom bivšom ljubavi. U ovom mesecu ne očekujte previše.

Zdravlje

Mnogi predstavnici vašeg znaka će ovog meseca, usled negativnog delovanja energije retrogradnog kretanja planete Saturn, koja je vladar vašeg polja zdravlja, biti u situaciji da više povedu računa o svom zdravlju. Posebno je kritična poslednja dekada aprila, kada će većina Lavova osetiti pad energije, kondicije i vitalnosti. Zdravstvenim smenjama će naročiti biti podložni stariji i poslom pretrpani Lavovi. Moguće tegobe su sa kičmom, očima, zubima, kožom i zglobovima. Od velike koristi za vaše zdravlje u ovom periodu je vraćanje zdravijem načinu života, koji podrazumeva dijetetsku ishranu i rekreaciju.

Savet za april mesec je da događaje na poslu ne primate lično i da slobodno vreme posvetiti sebi, svom partneru i zdravlju!

Posao

April će biti vrlo izazovan i dinamičan mesec za mnoge poslovne Device. Imajte u vidu da je prva dekada aprila najpovoljnija za vas i da puno toga možete da uradite u ovom periodu i tako izvučete čitav mesec. Planeta vaših poslova Saturn će od 6. aprila krenuti retrogradno, ali vaš suvladar ovog polja, planeta Uran nastavlja da se kreće direktno, što će vam pružiti prolaz i omogućiti da plasirate orginalne ideje i proizvode. U drugoj dekadi meseca vaša lična planeta Merkur, koja je ujedno i planeta vašeg poslovnog uspona će započeti retrogradno kretanje, tako da je u narednom perioda meseca neophodno da budete oprezniji u komunikaciji i sa dokumentima. Period nije povoljan za velike poduhvate, imvesticije i započinjanje novih poslova, jer vaš finansijski sektor će takođe biti u krizi, usled negativnog delovanja energije planete vašeg polja materijalnih dobara Venere, koja je takođe u retrogradnom hodu i neće vas podržavati do kraja meseca.

U aprilu većina zaposlenih Devica će započeti nove poslove ili projekte ili će biti priključene timu, koji radi na inovacijama, istraživanju ili socijalnim programima. Pristup novim metodama rada biće za vas veliki izazov, jer ćete se susresti sa nepoznatom materijom. Neće vam ići od ruke i moraćete da se dodatno obučavate i edukujete. Vaša nedovoljna koncentracija, koja je posledica retrogradnog kretanja vaše lične planete Merku, učiniće vam poslednje dve dekade aprila vrlo naporne, jer ćete se najverovatnije vrteti u krug i sporo odmicati u poslu.

Nezaposlene Device, eventualno mogu da dođu do posla u prvoj sedmici aprila.

Ljubav

Aril će biti mesec u kome će Device, koje su u braku ili dugim vezama imati pozitivnu situaciju u svojoj porodici i skladne odnose sa partnerom. Vaš stalni partner je stabilan i pun razumevanja za vas. Spreman je da vas sasluša, da vam pomogne i da preuzme deo vaših obaveza.  Potrudiće se da organizuje za vas ugodno slobodno vreme, tako da ćete moći da se opustite u romantičnim večerima i na izletima u prirodi. Parovi, koji imaju decu, treba da povedu više računa o njima i njihovim problemima ovog meseca. Takođe, u užoj porodici moguće su poteškoće, jer jedan od roditelja će zahtevati vašu brigu, negu i pomoć.

Tokom aprila mnoge slobodne Device će se povući iz društva u svoj dom. Moguće je da ćete po glavi prebirati i analizirati događaje sa bivšom ljubavi ili ćete se jednostavno sa starom ljubavi izolovati od sveta i beskonačno i dugo u noć, raspravljati o greškama, krivici i događajima, koji su vas razdvojili i udaljili jedno od drugog. Budite vrlo jasni i konkretni, ma šta vam se vrtelo po glavi, jer strogi Saturn, koji je krenuo početkom aprila retrogradno, vam neće još jednom oprostiti grešku bez posledica.

Zdravlje

Većina Devica će tokom ovog meseca biti promenjivog opšteg zdravstvenog stanja. Poslovni problemi će negativno uticati na vaš nervni sistem i opšte psihičko stanje, naročito nakon 10. aprila, kada vaša lična planeta Merkur krene retrogradno. Tokom poslednje dve dekade aprila, važno je da nađete način da se opustite i relaksirate. Odgovarale bi vam relaksirajuće masaže, aroma terapija, joga i meditacije, kao i što češći boravci u prirodi. Moguće su nesanice i problemi sa cirkulacijom, kožom i prolećnim alergijama.

Savet za april mesec je da usporite i relaksirate stres, kao i da prihvatite pomoć prijatelja i partnera !

Posao

Poslovne Vage će tokom aprila vrlo uspešno poslovati, uprkos nepovoljnim okolnostima i zakonskim i papirološkim preprekama. Planeta Neptun, koja je suvladar vaših poslova i poslovnih odnosa je vrlo jaka, jer je u svom sedištu u znaku Riba i bez obzira što je vladar ovog polja, planeta Jupiter, koji je u vašem znaku u retrogradnom hodu, na neverovatne načine, vođeni čistom intuicijom, izvlačićete se iz nepovoljnih poslovnih situacija i postizati uspešne poslovne rezultate. Pod povoljnim okolnostima sklopićete važne poslovne dogovore, koji će vam automatski napuniti poslovnu kasu. Riskantne finansijske transakcije, kao i investiranje u nove poduhvate donosiće vam dobru zaradu sve do 20. aprila. Od ovog datuma i u poslednjoj dekadi aprila, nije mudro da reskirate, jer su mogući ozbiljni finansijski gubici, usled nepovoljnog dejstva planete vašeg polja novca, Pluton, koja je započela retrogradni hod.

Tokom aprila mnoge Vage, koje su zaposlene u državnim i privatnim kompanijama, više će biti orjentisane na intrese druguh, nego na svoje lične ambicije, što će ih učiniti plemenitijim i omiljenim u firmi u kojoj rade. Ove pozitivne promene podržane su energijom planeta, koje su raspoređene na vašoj zapadnoj strani horoskopa i snažnim delovanjem planete Neptun, iz vašeg polja rada, čije dejstvo obično podstiče altruističke osobine. Podrška kolektiva daće vam krila i poene kod autoriteta, a u vama lično podstaći izuzetnu kreativnost. Uhvatiće snažan zalet za buduće događaje u vezi izgradnje vaše karijere.

Nezposlene Vage, će lakše doći do posla u drugoj dekadi aprila.

 

Ljubav

Pred Vagama, koje su u braku i dugim partnerskim vezama je vrlo harmoničan period u odnosu sa stalnim partnerom. Pod uticajem prolećnog aprilskog Sunca, koje je u vašem polju bračnih i partnerskih veza, vi ćete se više truditi oko vašeg partnera. U vašem partneru ćete nalaziti oslonac, stabilnost i snagu i time otkloniti lične nesigurnosti, tako da će za vas će ovo biti vrlo emotivan period, pun strasti i nežnosti. Mnogi parovi će u ovom mesecu načiniti finansijsku konstrukciju i zacrtati planove i ciljeve za dalji period u godini. Oni parovi, koji imaju decu, više vremena će porovoditi sa svojim najmlađim članovima porodice i to, uz dosta radosti, smeha i zabave. Brigu vam jedino može stvoriti situacija sa jednim od roditelja.

Vage, koje su usamljene i žele da ostvare vezu, uložiće dostra truda i imaće vrlo orginalne ideje, kako bi došle do srca, jednog vatrenog Ovna, nesvakidašnje Vodolije, šarmantnog Strelca ili raskalašnog Bika. Najverovatnije  je da u ovom periodu nećete u potpunosti uspevati da ispunite vaša očekivanja, usled raznoraznih nepovoljnih okolnosti, izazvanih nedovoljno snažnom energijom vaše lične planete, koja simbolizuje ljubav, planete Venere. Naoružajte se strpljenjem, jer inače ćete ostati na nivou drugarstva sa osobom, koja vam se dopada ili ćete ostvariti vrlo slobodnu i labavu vezu.

Zdravlje

U ovom periodu Vage će biti osetljivijeg zdravlja i mnogi predstavnici vašeg znaka će podleći prolećnim infekcijama, nosa, grla i urinarnog trakta, ili ćete se boriti sa anemijom i alergijom. Preporučuje se da primenite preventivne metode i ojačate organizam, preparatima za poboljšanje imuniteta i odgovatajućim dozama vitamina C i mineralima, kao što su magnezijum i gvožđe. Osećaj umora, iscrpljenosti i pada energije, pokušajte da eliminišete šetnjama u prirodi ili rekreativnim sportom na otvorenom, kao i urednim snom.

Savet za april mesec je da slušate svoju intuiciju i u poslu i u ljubavi i da što češće boravite u prirodi i na čistom vazduhu !

Posao

Sve do 20 aprila, poslovne Škorpije će vrlo uspešno voditi poslove i razvijati svoj bizniz. Sunce u vašem polju poslovanja i znaku Ovna, omogućoće vam nesmetane tokove rada i vrlo dobru situaciju za sticanje autoriteta u branši, kao i uslove da vaš biznis proširite na nova tržišta ili izbacite novi proizvod i projekat. U ovom mesecu je vrlo važno da budete pažljivi pri finansijskim transakcijama, troškovima i raspodeli novca, jer u vašem polju materijalnih dobara imate nepovoljnu situaciju. Naime, vaša planeta finansija Jupiter se kreće retrogradno, a planeta Saturn, koja boravi u ovom polju će od 6. aprila započeti retrogrdni hod i načiniti vam teškoće u sektoru finansija. Mogući su i nepovoljno okončani sudski procesi, koji vam mogu naškoditi, tako što će vam neočekivano oduzeti veću količinu novca, kao i neplanirani troškovi oko transportih vozila i alata za rad, koji su posebno mogući nakon 20. aprila, kada i vaša lična planeta Pluton, krene retrogradno.

Sunce je do 20. aprila u vašem polju rada i poslovnih odnosa i svojom pozitivnom energijom doprineće zaposlenim Škorpijama vrlo uspešan period i vrlo dobre odnose sa kolegama i autoritetima u firmi. Radni zadaci će biti zanimljiviji i mnogi predstavnici vašeg znaka će dobiti priliku da se istaknu i dakažu svoje znanje i veštine. One Škorpije, koje dobiju priliku da poslovno napreduju, treba da je iskoriste do 20. aprila, dok su za to vrlo povoljni planetarni uslovi. Ovo je posebno uspešan period za Škorpije, koje se bave organizacionim i upravljačkim poslovima.

Mnoge nezaposlene Škorpije će u prve dve dekade aprila lakše moći da dođu do posla i zaposle se.

 

Ljubav

Za razliku od vrlo uspešnog poslovnog dela života, u vašem braku ili partnerskoj vezi je napeta situacija. Vaš partner se najverovatnije oseća zapostavljeno i učestali su sukobi oko svakodnevnih obaveza i loše finansijske situacije. Finansijska situacija zaista u ovom periodu iziskuje veću pažnju i biće potrebno da se stisnete i odreknete nekih stvari koje volite i koji vam povećavaju troškove u ovom periodu. Od 15. aprila planeta Venera, koja simbolizuje vaše bračne i partnerske odnose, izlazi iz retrogranosti, ali sve do 15. maja, biće u retrogradnoj senci, tako da će se raspoloženje vašeg partnera i vaš odnos sa njim, vrlo sporo popravljati.

Slobodni predstavnici vašeg znaka će u ovom periodu imati manje uzbudljiv ljubavni period u odnosu na prošli mesec. Paneta Jupiter, koja vlada vašim poljem ljubavi i planeta ljubavi Venera, su u retrogradnom hodu, tako da ćete ovaj mesec više provoditi u kuću i odlučiti se na povremena druženja sa manjim brojem intimnih prijatelja. Pojedine Škorpije će se na jednoj zabavi zaljubiti u jednog predstavnika znaka Riba, Ovna ili Raka, međutim sve će ovog meseca ostati u mašti i na nivou platonskog i drugarskog odnosa. U poslednjoj dekadi aprila, jednostavno će se povući sa scene i posvetiti ličnim interesovanjima.

Zdravlje

Većina Škorpija će se oporaviti od lošeg uticaja tmurnih zimskih dana i u potpunosti osetiti revitalizovano u aprilu. Sve do 20. aprila, bićete puni energije i povratićete kondiciju i vitalnost. Period nakon 20. aprila, kada vaše lična planeta Pluton krene retrogradno, zahteva vašu veću pažnju, jer se mogu javiti teškoće sa kojima ste se već ranije nosili. Posebno su ugrožene starije generacije i one Škorpije, koje pate od hroničnih tegoba. Mogući su poteškoće sa kičmom, srcem, polnim organima i prolazne prolećne infekcije. Predupredite ovu situaciju, šetnjama i čestim boravkom u prirodi i na suncu, rekreativnim vežbama i primenom kombinacija vitamina i minerala, koji vam podižu imunitet.

Savet za mesec april je da iskoristite dobre poslovne prilike i da vaše slobodno vreme posvetite sebi i ličnim interesovanjima!

Posao

Pred poslovnim Strelčevima je vrlo izazovan mesec u kome će uložiti dosta napora da proces rada ide glatko i da biznis napreduje u željenom pravcu. Do 15. aprila, planeta vaših poslova i poslovnih odnosa Venera se kreće retrogradno, a i ostatak meseca će biti u retrogradnoj senci, tako da će se proces rada tokom čitavog aprila sporo odvijati. Nailazićete na različite prepreke i sve što radite zahtevaće veliku koncentraciju, posvećenost poslu i proveru, jer i planeta Saturn, koja je u vašem znaku će od 6. aprila krenuti retrogradno. Kako je planeta Satur i vladar vašeg polja materijalnih dobara, svaka načinjena pogreška će vaš diretno koštati i uticati na vaš finansijski sektor i zaradu. Ovo je dobar period za kreativne poslove i za osmišljavanje reklame i marketinških poteza.Veća ulaganja, kao i nove poslove i ugovore sa drugim firmama, odložite za naredni period i striktno se prdržavajte planova za ovaj mesec, kako bi uspeli da ih realizujete i održite situaciju pod kontrolom.

Tokom aprila, na zaposlene Strelčeve raspored i dejstvo energija retrogranih planeta, negativno će uticati na poslovne odnose i situaciju u firmi. U vašem preduzeću, usled reorganizacije i kadrovske politike će doći do borbe za radna mesta i poziciju, što će stvoriti lošu radnu atmosferu i lošu organizaciju posla. Neprijateljski nastrojeni klanovi, javno i tajno će delovati i biće potrebno da se zaštitite i odbranite svoje radno mesto i poziciju. Kada je planeta Saturn u pitanju, najbolje je da se branite radom, disciplinom i činjenicama. U drugoj polovini aprila delimično će se situacija rasplesti i umiriti.

Ljubav

Vrlo naporan poslovni period će vas činiti napetim, a vaše raspoloženje će se reflektovaće na ukućane i na vašeg stalnog parnera. U prvoj dekadi meseca, vaš parner će imati strpljenja i dovoljno razumevanja za vas, tako da će uspevati da održi mir i red u kući i harmoniju u uzajamnom odnosu. Situacija će postati komlikovanija, kada planeta vaših bračnih i partnerskih odnosa Merkur od 10. aprila, krene retrogradno, jer od tog datuma će i vašem partneru biti potrebna podrška i vaša pažnja za lične situacije i nesigurnosti. Oboje ste umorni i godio bi vam kraći odmor, tako da ukoliko uspete da se izborote za par dana odsustva sa posla i sa finansijama, priuštite sebi odlazak na mesto, koje je udaljeno od svakodnevnice i obaveza.

Slobodni Strelčevi će odušku za napetost, koja će ovog meseca biti prisutna, pronaći u druženjima sa prijateljima i intezivnijem zabavnom životu. Sunce u vašem petom polju ljubavi i zabave, aktiviraće vas, a vaš optimistički i opušten stav, učiniće vas harizmatičnim i omiljenim u društvu. Oduševićete jednog predstavnika znaka Ovna, Lava, ili Vodoloje. Na sve načine pokušavaće da vam se približi, tako da ćete početi da se svakodnevno viđate i postepeno iz drugarstva ovaj odnos će prelaći u vezu. Međutim, zbog nepovoljnih planetrnih uslova, ne računjte da će ova veze da postane trajna i ozbiljna, no lepo ćete se provoditi i družiti.

Zdravlje

Pozitivno dejstvo Sunca iz kompatibilnog znaka vatrenog Ovna će vas sve do 20. aprila štititi, pa ćete bez obzira na ostale nepovoljne planetarne okolnosti energetski ojačati i time uspevati da izbegnete sezonske infekcije i veće zdravstvene smetnje. Kako je ipak za Strelčeve ovo vrlo stresan period, neophodno je da se zaštite nervni sistem.   Za preporuku je primena preparata, koji poboljšavaju imunitet i otklanjaju traume stresa. Takođe, od velike koristi bi bilo bavljenjem sa jednim od rekreativnih sportova na otvorenom, kao i meditacije, joga i češći odlasci na relaks masažu.

Savet za april mesec je da se naoružate strpljenjem, više odmarate i izbegavate stresne situacije!

Posao

Jarčevi, koji su u privatlnom biznisu će imati promenjive poslovne okolnosti tokom aprila, što će zahtevati veću fleksibilnost i vešto prilagođavanje novim situacijama. Prva dekada meseca će biti najpovoljnija za realizaciju većeg dela planiranih poslova i dalji razvoj biznisa. Iskoristite ga i za širenje mreže saradnika i tržišta. Situacija će se postepeno menjati od momenta kada vaša lična planeta Saturn, 6. aprila krene retrogradno. U narednom delu meseca bavićete se sa rešavanjem predhodnih propusta, koji će vam usporavati redovne aktivnosti i oduzimati vreme i prostor za nove poduhvate. Ova situacija će postati još komlikovanija od 10. aprila, kada i vaša planeta poslova i poslovnih odnosa Merkur, krene retrogradno. Fokusirajte se na prioritete i odložite završetak ranije pripremanih projekta za naredni povoljniji period. Što se finansijskog sektora tiče, izbećićete negativne uticaje enertgija retrogradnih planeta i završiti mesec sa solidnom zaradom i vrlo dobrim ukupnim finansijskim rezultatima.

Prilično nepovoljna planetarna situacija, koja je za većinu znakova prouzrokovala teškoće, neće u potpunosti zaobići ni zaposlene predstavnike vašeg znaka. Prva sedmica aprila će proteći bez poteškoća, a onda će doći do promena energija planeta, pod čijim ste snažnim uticajem i u preostalom delu meseca suoćićete se ličnim propustima, propustima drugih i starim poznatim situacijama, čije lekcije u potpunosti niste savladali. Radićete pod otežanim okolnostima, gde su poremećeni međuljudski odnosi, što će otežavati komunikaciju, organizaciju poslova i vašu ličnu situaciju. Mnogi Jarčevi će razmišljati o promeni posla i započeće da tragaju za novim poslovnim mogućnostima.

Nezaposleni Jarčevi će imati šansu da u prvoj sedmici aprila dođu do posla.

 

Ljubav

U ovom periodu će porodični Jarčevi i oni koji su u dužim vezama imati vrlo povoljnu situaciju u porodici i u odnosu sa stalnim partnerom. U ovom mesecu dobićete partnerovu podršku, koji će se potruiti da preuzme veći deo svakodnevnih obaveza na sebe i koji će biti raspoložen da okuplja uže članove porodice na ručkove, roštilj i druženje. Sve ovo će vas opuštati i u okrilju svoje porodice osećaćete se vrlo srećno i zadovoljno. Od 20. aprila u prvi plan vašeg interesovanja će doći deca, koja će vas obradovati svojim uspehom i priuštiti vam radost.

Planeta ljubavi i vašeg polja ljubavnih odnosa Venera, nastaviće retrogradno kretanje sve do 15. aprila, a zatim će ući u retrogradnu senku, što će slobodnim Jarčevima umanjiti šanse da se srećno zaljube i uđu u novu ljubavnu vezu. U ovom periodu, kada se veći deo planeta kreće retrogradno, vrlo je moguće da ćete obnoviti vezu sa bivšom ljubavi. Jedan slučajan susret sa starom ljubavi biće vrlo prijateljski, što će vas uputiti jedno na drugo i tako ćete nastaviti da se družite i viđate. Vrlo jaka seksualna privlačnost održavaće vas i uzajamno podsticati.

Zdravlje

Tokom aprila uticaj nepovoljnih planetarnih energije, zahtevaće da ozbiljnije povedete računa o svom zdravlju. Retrogradno kretanje vaše lične planete Saturn, posebno će osetiti oni Jarčevi, koji pate od hroničnih tegoba, reumatskih problema, artritisa, problema sa kičmom i zglobovima. Retrogradno kretnje planete Merkur, planete polja vašeg zdravlja, koje počinje od 10. aprila može uticati na pojavu prolaznih prolećnih infekcija disajnih puteva, nervnu napetost i dentalne probleme. Usled pada energije i imuniteta potrebno je da sebi obezbedite redovan san, relaksaciju i da obogatite ishranu sa vitaminima i mineralima.

Savet za april mesec je da relaksirate stres, više se omarate i što ćešće boravite, ili imate kontakt sa prirodom!

Posao

Vaš znak je jedan od ređih horoskopskih znakova, koji će izbeći loš uticaj planetarnih energija u ovom periodu posebno u odnosu na poslovni sektor. Tokom ovog meseca za Vodolije, koje su privatnom biznisu, poslovi će se odvijati nesmetano i pokazivati pozitivan razvoj, posebno što se finansijaa tiče. Sunce, koje je do 20. aprila u prijateljskom znaku Ovna i vašem trećem polju komunikacije, podržavaće vaše pregovaračke sposobnosti i omogućiti vam nesmetana  udruživanja u poslovna partnerstva i sklapanje novih ugovora. Period je vrlo dobar i za lansiranje novih projekata, proizvoda i orginalnih ideja. Ovog meseca neće doći do većih teškoća u finansijskom sektoru, što će vam omogućiti nesmetane finansijske transakcije i ulaganja. Posebno će napredovati poslovi komunikacije i oni koji su povezani sa transportom i visokom tehnologijom. Poslednja dekada u mesecu će biti povoljna za građevinare i trgovce nekretninama.

Za zaposlene Vodolije ovaj mesec će proći neometano, jer će više biti posmatrači eventualnih promena i reorganizacije u preduzeću u kom rade, nego što će biti učesnici. Ovog meseca vas očekuje poprilična dinamika i raznovrsni radni zadatci. U vaše dnevne aktivnosti će biti uključiena i kraća putovanja, rad sa klijentima i dosta pisane i usmene komunikacije.U poslednjih desetak dana aprila posebno budite oprezniji sa dokumentacijom i u komunikaciji, jer će se Sunce premestiti u znak Bika, a planeta Merkur, koja je generalno simbol komunikacije je u retrogradnom hodu.

Nezaposlene Vodolije će imati šanse da se zposle u prvoj polovini aprila.

 

Ljubav

Za Vodolije, koje su u braku i dugim vezama, mnoge nesuglasice su rešene u prošlom periodu, tako da će ovaj mesec proći u miru, ljubavi i razumevanju. Sunce, koje je vladar vaših partnerskih veza, biće pozitivno stimulisano iz kompatibilnog znaka Ovna i vašeg trećeg polja komunikacije, što će osvežiti vaš uzajamni odnos i učiniti ga dinamičnijim. Bićete pokretni i često ćete se viđati sa prijateljima i sa njima provoditi svoje slobodno vreme. Mnogi parovi će intezivno početi druženje sa simpatičnim komšijama. Zajednički izlasci na zanimljiva mesta u vašem gradu obogatiće vam ovaj period. U poslednjoj dekadi meseca, kada Sunce uđe u vaše polje doma, mnoge Vodolije će se upustiti u prolećno čišćenje i renoviranje stana ili kuće u kojoj žive.

Vodolije, koje su same će već u prvoj dekadi meseca imaće šansu da upoznaju zanimljivu osobu iz susetstva, koja će im se vrlo dopasti. Privućiće vas jedna orginalna Riba, raspoloženi Ovan, elegantan Lav ili romantični Rak. U druge dve dekade aprila, trudićete se da ostvarite vezu, koja bi zadovoljavala vaša očekivanja, ali će vam to na neki način izmicati. Neredovna viđanja i nesporazumi, ukazivaće na vašu uzajamno veliku različitost karaktera. Mesec će proteći maglovito, bez sigurnosti i dovoljno ljubavi. Na vama je da odlučite šta dalje da radite, a zvezde kažu da se pod retrogradnim uticajem planete ljubavi Venere i vladara vašeg polja ljubavi, planete Merkur, retko ostvaruju značajne veze.

Zdravlje

Ovaj mesec će Vodolije imati prilično stabilnu opštu zdravstvenu situaciju. Pozitivan uticaj Sunca iz znaka Ovna na vaš znak, osiguraće vam dovoljno energije i vitalnosti da se vaš organizam izbori od sezonskim infekcija. U poslednjoj dekadi meseca, od 20. aprila, ulaskom Sunca u polje Bika stvoriće se pozitivan aspekt sa vašim poljem zdravlja, tako da ćete čitav mesec biti zaštićeni i što je najvažnije zdravi. Jedino osetljivije Vodolije i one sa hroničnim tegobama, eventualno se ovog meseca mogu nositi sa anemijom i meteropatskim teškoćama. Kako je manje više sve u redu, imaćete vremena da povedete računa o vašoj ishrani i svom fizičkom izgledu.

Savet za april mesec je da se u poslu držite svoga kursa, a da slobodno vreme što ćešće provodite u društvu i sa prijateljima!

Posao

U aprilu poslovne Ribe će nastaviti sa uspešnim poslovanjem i napretkom u sferi biznisa. Pozitivno dejstvo Sunca iz znaka Ovna na vaše polje poslovanja će vam dati dodatni elan da započnete nove poslove i proširite delatnost i proivodnju. Sjajna ekipa saradnika i zaposlenih, biće vam stimulans i od velike pomoći. Vaš poslovni uspeh najviše će se ogledati kroz finansije. Vaša finansijska situacija u ovom mesecu pokazuje izuzetne rezultate, koji će uostalom i biti najbolji u ovoj godini. Period do 20. aprila je posebno dobar za finansijske transakcije, kao I za upuštanje u krupnije investicije. Kada Sunce promeni znak, u poslednjoj dekadi aprila i uđe u znak Bika, orjentišite se na vaše komunikacione sposobnosti, poboljšajte marketing i bazirajte vašu aktivnost na širenje kruga poslovnih saradnika. Ovaj mesec je takođe optimalan, da se mladi preduzetnici otvore svoje privatne firme.

Zaposlene Ribe u aprilu očekuje velika poslovna angažovanost, prekovremeni rad i dopunske aktivnosti. Vaša višestruka angažovanos i dopunski poslovi će vam obezbediti veću zaradu u ovom mesecu. U prve dve dekade aprila posebno će biti uspešne one Ribe, koje se bave finansijskim i upravljačkim poslovima, dok će se u poslednjoj dekadi meseca istaći će se oni predstavnici vašeg znaka, koji se bave organizacionim, marketinškim i komunikacionim poslovima.

Nezaposlene Ribe imaju velike šanse da se u aprilu zaposle.

 

Ljubav

Ribe, koje su u braku ili dugim vezama će u aprilu imati promenjivu situaciju u odnosu sa svojim stalnim partnerom. Prva dekada meseca će proći u skladu, dok u drugom delu meseca su moguće nesuglasice i poljuljani ljubavni odnosi. Negativan uticaj planete vaših partnerskih odnosa, Merkur, koja od 10. aprila započinje retrogradno kretanje će stvoriti nesporazume, nervozu, džangrizavo raspoloženje vašeg partnera i međusobna optuživanja. Prepiraćete se oko kućnog budžeta, svakodnevnih obaveza, a moguće su i scene izazvane ljubomorom. Nemojte se previše sekirati, jer krizni period je prolaznog karaktera i neće dublje ugroziti vaše odnose.

Ribe, koje su slobodne će prolećno sunce izmamiti iz svojih domova i aktivirati ih u društvenom smislu. Rado ćete se viđati sa prijateljima, odlaziti na zanimljiva mesta zabave i provoditi vreme u obližnjim kafićima. Na jednom od ovih mesta, desiće se slučajan susret, sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled i koji će vas nadahnuti i svojom pojavom probuditi poznate osećaje ustreptalosti i zaljubljivanja. Oboriće vas s nogu jedan predstavnika znaka Ovna, Raka, Lava ili Škorpije. Sve su šanse da dopadanje bude obostrano i da pred kraj meseca, oko datuma Mladog Meseca, 26. aprila uđete u romantičnu vezu.

 

Zdravlje

April je mesec kada će se većina Riba zdravstveno osećati olično i u punoj snazi. Mnoge Ribe će u ovom periodu započeti intezivno da se bave rekreativnim sportom i odlučiti se na dijetu ili će uvesti u svoj program zdrav način ishrane. Ženski predstavnici znaka će postiti kozmetičara, frizera i poraditi na ulepšavanju i oblikovanju svoga tela. Muški deo vašeg znaka će odbaciti loše navike i posvetiti se rekreativnom sportu i oblikovanju svojih mišića.

Savet za april mesec je da ne usporite tempo i da se koncentrišete i na potrebe drugih, kao što je vaš partner i ukućani, kao i da svaki lep dan iskoristite za boravak u prirodi!

Zithromax for sale