Vaga slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN: suprotni znaci koji se dopunjavaju. Sukobljavaju se i prepoznaju kod drugog ono što kriju od samog sebe. Bolje je ako je muškarac Ovan, a žena Vaga, jer Ovan ostaje dominantan. lzvesna doza iritiranosti večno ostaje.

BIK: oboje su pod zaštitom Venere, ali nemaju mnogo sličnosti. Vaga je lepršava, dok je Bik stabilan i posesivan. Podeliće sklonost prema umehosti i kreativnom radu, ali oboje poseduju izvesnu dozu lenjosti koja im smeta.

BLIZANCI: afinitet vazdušnih znakova. Dve umetničke prirode, senzibilne i inteligentne. Ali, oboje su nestabilni: neko će morati da preuzme dizgine u svoje ruke, da se ne bi „pogubili”. Malo više mudrosti im ne bi škodilo.

RAK: u startu se ne razumeju. Oboje su na izvestan način nesamostalni i očekuju od onog drugog da o njima brine. Rak od Vage očekuje više snage, a Vaga od Raka više preduzimljivosti. Prevelika sentimentalnost ih može uništiti.

LAV: romntični su i skloni estetici i umetnosti. Ako je muškarac Lav, biće ponosan na svoju ženicu Vagu. Na prvi pogled se slažu, ali ih preteran narcizam može suštinski udaljiti. Moraju se odreći prevelike želje za dopadanjem.

DEVICA: Vaga je suviše neodgovorna i „neuhvativa” za racionalnu Devicu. Devica od nje očekuje sigurnost koju Vaga nikad ne može da joj pruži. Vagu nervira Devičina sitničavost i perfekcionizam. Nisu na istim talasima.

VAGA: brzo će se šarmirati i podeliće slična interesovanja, naročito na društvenom planu. Imaju istu potrebu za lepotom i estetikom, ali će im trebati neko treći da za njima radi. Živeče složno dok budu im-le dovoljno novca.

ŠKORPIJA: neka magnetska sila ih privlač’i, ali su suštinski veoma različite. Može im se desiti da se uzajamno povreduju, a da nikada ne uspeju da se odvoje. Najverovatnije će stradati Vaga, kao slabija od Škorpije.

STRELAC: dobro slaganje i slična interesovanja mogu im pomoći da dugo ostanu zajedno, uz još jedan preduslov: obostrano neverstvo. Njihova veza se vremenom može pretvoriti u prijateljstvo. Harmonični odnosi u svakom siuč’aju.

JARAC: Vaga je povredIjiva, a jarac strog sudija. Mala je verovatnoća da će se uopšte privući. Možda mogu funkcionisati po principu uzajamnog dopunjavanja, ali uz dosta nerazumevanja. Žive na različitim talasnim dužinama.

VODOLIJA: poštuju slobodu onog drugog sličnog su temperamenta, ali Vodoliji smeta Vagina površnost i potreba za mondenskim iziascima. Ostaće zajedno pod uslovom da svako ima svoj društveni, tj. intelektualni svet.

RIBE: dva emotivna i sentimentalna znaka, koja se i pored toga ne razumeju. Vaga je okrenuta spoljnom, a Riba unutrašnjem svetu. Suštinski se ne razumeju i jako pate. Možda će se samo mimoiči u životu, bez zadržavanja.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale