Devica slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN: veoma su različiti, pogotovu ako ih ne vezuju neki drugi elementi u horoskopu. Ovan traži avanturu i jake senzacije, Devica sigurnost. Najboije su slažu na poslu i kao prijatelji. U intimnom životu nisu na istim „talasima”.

BIK: afinitet zemljanih znakova. Bik stimuliše emotivnost Device, a Devica „razbucluje” intelekt Bika. Ali, Bik može ostati frustriran, a Devica može početi da se dosaduje. Bik je za Devicu spor, a Devica za Bika neurotična.

BLIZANCI: težak odnos, uz izraženu intelektualnost. Na emotivnom planu se ne razumeju: Devica traži sigurnost, Blizanac raznovrsnost. Devica bi da se „veže”, Blizanac da jurca po svetu. Oboje su frustrirani.

RAK: vezuje ih ljubav prema domu i mirnom životu. Devici povremeno smeta pasivnost Raka i preveliko opuštanje na svim poljima, dok Rak ne može da živi na miru od tempa koji Devica diktira. Ipak se slažu.

LAV: ako je žena Devica i u potpunosti se podredi svom muškarcu Lavu, slaganje će biti sjajno. Ako mu se suprotstavi, doči će do svade. Intelektualno slaganje u svakom slučaju dobro. Medusobno se dopunjuju.

DEVICA: uzajamno će projektovati svoje strahove od života i budućnosti. Pretrpaće se obavezama i neće umeti da upravijaju novcem: ili će ga rasipati, će previše štedeti. Vremenom će početi da se dosaduju.

VAGA: privlače se, ali vrlo brzo počinju da idu na nerve jedno drugom. Vaga je za Devicu suviše površna, a Devica za Vagu nije dovoljno nežna. Intelektualno se slažu do izvesne mere. Vremenom se razdvoje.

ŠKORPIJA: dopunjuju se. Škorplja, kao jača, stimiliše Devicu i daje joj snagu. Devica stišava Škorpijine afekte i čini joj sitne pažnje. Često se udružuju u kritikovanju drugih ljudi. Slažu se seksualno.

STRELAC: Devica se vezuje za Strelca zbog njegove smelosti i širokih pogleda na svet, ali Strelcu ne prija Devičina potreba za sigurnošću i životom u kući. Ako umeju da razgovaraju, slagaće se i u drugim stvarima.

JARAC: u ovom slučaju, sličnosti štete. Devica je suviše tiha i tajanstvena za jarca kome je potrebno da se oseća voljenim i shvaćenim. Jarac, sa svoje strane, ne ume da podstiče Devicu i daje joj hrabrost.

VODOLIJA samo „luda” Devica može da se slaže sa Vodolijom i da podnosi njenu nezavisnost i maštovitost. „Mudra” Devica će živeti u hroničnoj nesigurnosti i strahovanju za budućnost, što Vodolija ne podnosi.

RIBE: suprotnosti koje se priviače. U početku je sve divno: Ribe Devici donose maštovitost i emocije, a Devica Ribama pomaže da se „prizeme”. Vremenom se ovaj jaz produbljuje i dolazi do nerazumevanja. Ni-je za duže staze.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale