Škorpija slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN: suptilna i komplikovana veza. Neminovan sukob prodornih energija. Sadističke igre su neminovne, ali zajedno mogu napraviti čuda. Oboje su jako vredni i ambiciozni. Njihov strastven odnos može izazvati posesivnost i ljubomoru kod oboje.

BIK: ovo je tipična privlačnost suprotnosti. Suština odnosa se zasniva na seksu i čulnim uživanjima. Ali, nešto uvek ostaje nezadovoljeno..Skorpija ima potrebu da se sveti Biku za zadovoljstvo koje mu pruža, a Bik nerado trpi.

BLIZANCI: poštuju se, ali retko dolaze u situaciju da se privuku. Njihovi senzibiliteti su suviše različiti da bi se ukrstili. Ako do toga ipak dode, škorpija će večno biti frustrirana zbog Blizančevog izmicanja i lepršavosti.

RAK: afinitet vodenih znakova. Oboje imaju bogat unutrašnji život i rado dele svoja osećanja i psihičke doživljaje. Dobro se slažu i u seksu. Jedina opasnost preti od sadomazohističkih igara, u kojima Rak više strada.

LAV: dva snažna znaka koja zajedno mogu napraviti čuda. Jako su ambiciozni i prodorni. lzvesno rivalstvo može biti kamen spoticanja. Često se svadaju i nadmudruju, ali ih strast održava. Njihova veza nikada nije dosadna i stereotipna.

DEVICA: komplementaran odnos. Škorpija stimuliše Devicu i daje joj više hrabrosti, dok Devica umiruje svog strastvenog partnera. Dobro saraduju i često kritikuju druge ljude. jedina opasnost preti od Devičinog gubljenja u detaljima.

VAGA: ne razumeju se, a teško im je da se razdvoje. Slabosti Vaše nerviraju Škorpiju, dok Vaga ne može da podnese količinu energije kojom Škorpija raspolaže. Drže ih upravo njihove suprotnoti, a često ostaju nesrečni i frustrirani.

ŠKORPIJA: neprijatna veza u kojoj neko uvek pati. U svakom slučaju će se boriti za prevlast. Naravno, u izuzetno strastvenoj atmosferi, gde če krevet najčeke donosit pomirenje. Van kreveta mogu živeti u pravom paklu.

STRELAC: optimizam Strelca i njegova vera u život i ljude pomažu mračnom Škorpionu. Oboje raspolažu velikom energijom. Povremeno dolazi do sukoba: Strelac je za Škorpiju površan, a Škorpija za Strelca prteška i neemotivna.

JARAC: intelektualno se dopunjuju, ali nisu istog senzibiliteta. Vrebaju slabe tačke onog drugog i uzajamno se kinje. Komuniciraju bez nežnosti, iako su zbog toga oboje frustrirani. Ni krevet nije mesto u kome se sasvim „nalaze”.

VODOLIJA: rado razmenjuju ideje, ali ništa više. Vodolija se škorpije jednostavno plaši, a za Škorpiju je Vodolija suviše slobodoumna i neposesivna. Mogu se slagati u seksu, ali njihovi senzibiliteti ostaju različiti.

RIBE: afinitet vodenih znakova koji se intuitivno razumeju. Dopunjuju se i psihički i fizički. Njihov odnos je intenzivan i misteriozan, često podstaknut uzajamnom fasciniranošću. Fascinacija može prerasti u opasnot po slabijeg.
Izvor. Astro 24

Zithromax for sale