Strelac slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN: afinitet vatrenih znakova, koji vole avanture, akciju i putovanja. Opasnost vreba zbog sličnog temperamenta, koji može dovesti da burnih, mada prolaznih svada. Ako se ne bave siičnim profesijama, manje će rivalizovati.

BIK: oboje vole život i zadovoljstva koja on donosi, ali im se ritmovi nikako ne poklapaju. Koliko je Bik usporen, toliko je Strelac „ubrzan”. Vreme pokvari ono lepo medu njima i putevi im se najčešće raziđu bez mnogo priče.

BLIZANCI: privlačnost suprotnih znakova, koji se privlače i odbijaju. Emotivnost Strelca teško podnosi cinizam Blizanaca. Oboje su suviše nestalni da bi dugo izdržali zajedno. Ako nauče da se zajedno „igraju”, ostaće prijatelji.

RAK: retko se privuku, ali ako do toga docle, zadržaće ih upravo njihova razlićitost. Oboje su emotivni, ali svoje emocije različito ispoljavaju. Osim toga, Rak je jako vezan za kuću, dok je za Strelca kuća kazna.

LAV: dobro se zabavijaju dok su zajedno, ali oboje vole da se potvrduju na tudim terenima. Ukoliko ne postoji poslovno rivalstvo, duže će ostati zajedno. Družiće se sa svetom i puno će putovati. Pod uslovom da imaju mnogo novca.

DEVICA: Devica se vezuje za Strelca jer prošir-je njene intelektualne i ostale horizonte i zadovoljava njenu životnu radoznalost. Devica Strelca smiruje, ali mu istovremeno ide na živce svojim načinom razmišljanja. Teško ostvarivo.

VAGA: privlače se i trude da ostvare dobre odnose. Vole izlaske i putovanja. Opasnost im preti od koketerije kojoj su oboje skloni. Može se desiti da se sa nekog puta ne vrate zajedno,jedan od njih mora biti realan i vezan za kuću.

ŠKORPIJA: optimizam Strelca prija škorpiji ali je istovremeno nervira njegova prividna površnost. Strelcu isto tako smeta dubina i dramatizovanje škorpiona. Mogu dobro usmeriti svoju psihičku i intelektualnu energiju.

STRELAC: dobro se slažu, ali više na intelektualnom nego na seksualnom planu. Muškarac Strelac često nije dovoljno temperamentan za ženu znaka. Uostalom, oboje su suviše nestalni i nove izazove će potražiti van svoje kuće.

JARAC: optimizam Strelca kompenzuje pesimizam Jarca. Ali, suviše su suprotnih temperamenata da bi mogli živeti pod istim krovom. Uzajamno se nerviraju. Mogu dobro saradivati na poslovnom planu. Bolji su prijatelji nego ljubavnici.

VODOLIJA: dobro se dopunjuju, mada Vodolija potcenjuje inteligenciju Strelca. Imaju dovoljno zajedničkih interesovanja i ukoliko Strelac slobodno leprša, a Vodolija se bavi intelektualnim istraživanjima, njihova veza će uspeti.

RIBE:nikako se ne razumeju. Kod onog drugog prepoznaju sve što ih inače nervira. Strelac je okr-nut spoljnom svetu, Ribe unutrašnjem. Jedino ih velika količina emocija može zbližiti za izvesno vreme. Teško ostvarivo.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale