Sta vam donosi Pun Mesec u Biku?

Priredila astrolog Marija Savovic

Pun Mesec u znaku Bika na 22 stepenu donosi napetost, nervozu, prenaglasene emocije, neraspolozenje, agresivnost, nemir, nesanicu.
Kada je Pun Mesec ne treba zapocinjati nista novo, vec sve obaveze iz predhodnog perioda treba zavrsiti. Sve sto ste zamislili uspecete da realizujete ali uz veliki trud i napor. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa saradnicima. Ovih dana bice vam nizak prag tolerancije, pa obratite paznju na svoje reci i dela. Budite stedljivi.
Uspecete da isplatite neke stare dugove.
Na emotivnom planu bicete preosetljivi i skloni promenama raspolozenja, ali cete ipak uspeti da resite sve nesuglasice sa partnerom, partner je odlucio da vas poslusa. Prijace vam izlazak sa partnerom. Naglasena je potreba za paznjom, ljubavlju i culnim uzivanjima.
Slobodni mogu imati interesantan ljubavni susret na mestu u simbolici Bika- restoranu, kaficu, poslasticarnici, supermarketu, banci.
Bicete okrenuti odmoru, leskarenju i druzenju kao pravi hedonisti.
Moguc je i veci trosak novca na razne krpice, hranu, a posebno na slatkise, pa obratite paznju da ne preterate sa hranom i picem.
Uticaj Punog Meseca najvise ce delovati na osobe rodjene u znaku Bika, Skorpije, Lava i Vodolije i osobe koje imaju svoju licnu planetu ili Asc na 22 stepena Bika.
„Ljubav je sposobnost jednog coveka da daje, ne osvrcuci se koliko dobija nazad. Najznacajniji i najmudriji deo jezika kojim svet govori i koji svi ljudi na zemlji mogu razumeti u svojim srcima, nesto starije i od ljudi, a sto ipak svaki put istom snagom izbija bilo gde kad se sretnu dva pogleda.” — Paulo Koeljo

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale