Merkur u Strelcu (12.novembra- 2.decembra)

Priredila astrolog Marija Savovic

 

Merkur u Strelcu nalazi se u znaku svog izgona, sto znaci da su osobine Merkura ovde slabo naglasene. Osobine Merkura su logika, komunikacija, donosenje ispravnih odluka, dok Merkur u Strelcu vise igra na srecu.
Ako ste student, a imate Merkur u Strelcu, izaci cete na ispit nespremni, ali cete imati ludu srecu da polozite ispit, jer ce vam se pasti bas ona pitanja koja ste znali. Merkur u Strelcu donosi zivot i studije u inostranstvu. Veliki su ljubitelji avantura, optimisticni su, puni ljubavi, vedrog su duha, pa svoju pozitivnu energiju sire na druge, uvek su okrenuti buducnosti, nikada proslosti, zainteresovani su za nova saznanja, filozofiju, nauku i umetnost.
Vole biti u centru paznje, pa se mogu naci medju novinarima, voditeljima, putopiscima, motivacionim govornicima, sportistima.
U ovom periodu Merkur u Strelcu je zaduzen za prosirenje poslova sa strancima, odlazak i preseljenje u inostranstvo, otvaranje novih poslovnih kontakata, uvecanje profita. Studenti ce imati uspeha na fakultetu. Ako razmisljate da upisete kurs i da prosirite svoja znanja, sada je pravo vreme za to. Moguci su problem sa papirologijom, pazite da ne izgubite vazna dokumenta.
Pokusajte da resite problem sa bliskim osobama, budite otvoreni i iskreni, Merkur u Strelcu nema dlake na jeziku, to sto misli uvek i kaze, pa pripremite se za istinu i reci u vidu bombi koje dolaze na vas. Prihvatite odgovornost za svoje postupke i nemojte biti grubi, jer lepa rec i gvozdena vrata otvara.
‘’Ne dozvoli da tudji duh ovlada tobom. Budi svoj, uvek slobodni elektron koji se krece, radi i misli. Onda ce tvoja glava uvek biti tvoja, a tvoj pogled samo tvoj. Ne mozes nikad tudjim ocima videti ono sto vidis svojim i ne moze tudje srce osetiti ljubav onako kako to moze tvoje.’’ – Slаvisа Pavlovic

 

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale