Jupiter u poljima:

 

 Priredila astrolog  Ana Savovic

 

 

Jupiter u 1. polju – Jupiter u ovom polozaju daje otmene osobe sa jakim sarmom, dobre manipulatore i organizatore. Imaju dosta srece i protekcija.

Jupiter u 2. polju – Ovo su osobe koje znaju od kamena da naprave novac, imaju dosta dobitaka od javnih poslova, izuzetno sposobne osobe.

Jupiter u 3. polju – Osobe sa ovom pozicijom su talentovane za knjizevnost, dobici od bliznjih ili kroz putovanja.

Jupiter u 4. polju – Ove osobe imaju lepe domove, dobre odnose sa bliznjima i dobitke od istih. Bogatstvo i porodicnu harmoniju imaju u drugoj polovini zivota.

Jupiter u 5. polju – Ovaj polozaj donosi dosta ljubavi, uspeh u finansijskim spekulacijama, kreativnost, lepu i vaspitanu decu.

Jupiter u 6. polju – Ove osobe mogu imati isceliteljske sposobnosti, uspeh u cinovnickoj klasi, dobro zdravlje i odnose sa kolegama.

Jupiter u 7. polju – Ove osobe cesto imaju dosta veza, poularne su i omiljene u javnosti. Dobit od drustva, partnerskih poslova ili nakon braka.

Jupiter u 8. polju – Osobe sa ovom pozicijom Jupitera imaju dosta finansijske podrske drugih, cesto su zavisni ili profitiraju nasledstvom.

Jupiter u 9. polju – Ovo su uglavnom visoko obrazovane osobe, sirokih itelektualnih vidika. Imaju uspeha u filozofiji, zakonu, religiji i metafizici ili kroz putovanja.

Jupiter u 10. polju – Ove osobe imaju uglavnom dobar odnos sa ocem, pomoc, stranaca ili svestenih lica. Uspon u javnosti, povoljne okolnosti i uspesnu karijeru.

Jupiter u 11. polju – Osobe sa ovim polozajem imaju dosta prijatelja i pomoci od prijatelja, ostvarenje planova, dosta sluzbenih odnosa.

Jupiter u 12. polju – Ove osobe imaju uspeha samo u tajnim, povucenim, institucionim poslovima ili u inostranstvu, u izucavanju religije,psihologije,ezoterije i sl.

 

Priredila astrolog  Ana Savovic

Zithromax for sale