Sunce u poljima Zodijaka:

 

 Sunce u 1. polju – Sunce u ovoj poziciji daje vitalnost,hrabre i casne osobe. Jake i dostojanstvene, ali okrenute sebi koje uzivaju u paznji.

Sunce u 2. polju – Osobe sa ovom pozicijom Sunca nemaju materijalnih problema osim ako im aspekti nisu izuzetno losi.Vole materijalno i znaju kako da dodju do novca.

Sunce u 3. polju – Ova pozicija daje druzeljubivost, ljubav ka putovanjima,cesto daje profesiju vezanu za medije. Jaka sposobnost zapazanja.

Sunce u 4. polju – Osobe sa ovom pozicijom su privrzene porodici, posebno su vezane za jednog roditelja. Imaju dosta nekretnina i nasledja. Lep pocetak i kraj zivota.

Sunce u 5. polju – Ove osobe vole decu, imaju dobar odnos sa svojom decom i deca su im uglavnom slavna. Ljubav igra veliku ulogu u njihovom zivotu. Vole zabave i druzenja.

Sunce u 6. polju – Ovo su osobe koje vole svoj posao, karijeristi kojima poslovni uspeh mnogo znaci. Vredni su i imaju smisla za neku oblast medicine.

Sunce u 7. polju – Cesto su osobe sa ovom pozicijom javne licnosti ili bar popularni u svojoj okolini. Imaju dar za trgovinu,a u poslu cesto imaju poslovne partnere. Dobar polozaj za sretan brak.

Sunce u 8. polju – Osobe sa ovom pozicijom imaju cesto dobra nasledstva, materijalne dobitke od drugih ili partnera. Imaju interespvanje za ezoteriju. Zene uglavnom zive duze od svog muza. Osoba je svesna su u trenutku smrti.

Sunce u 9. polju – Ove osobe vole da putuju, imaju interes za nauku, religiju, viseg su uma i izuzetno obrazovani. Imaju mogucnosti za zivot u inostranstvu ili poslovanje sa strancima.

Sunce u 10. polju – Ovo su ambiciozne osobe imaju potencijala za visoke polozaje i renome. Vrlo su odgovorne i dostojanstvene. Vezani su za roditelja veceg autoriteta.

Sunce u 11. polju – Druzeljubive osobe, obicno imaju velike protekcije i pomoc prijatelja. Njihovi planovi se uglavnom ostvaruju.

Sunce u 12. polju – Ovaj polozaj je dobar samo za osobe koje se bave nekim tajnim poslom ili nekom umetnoscu. Povucene su, mnogo vremena provode u kuci ili su usamljene na neki nacin.

 

Pripremila astrolog   Ana Savovic

Zithromax for sale