STA SANJAJU HOROSKOPSKI ZNACI

Ovnovi sanjaju brzinu, Device putokaze, Vodolije o velikoj ljubavi …Pogledaj  koji su to karakteristicni snovi koji se vezuju za tvoj znak…

OVAN:
Kao neko ko se stalno bori Ovan sanja da vozi brza kola, trci ima seks sa poznatom licnoscu. Svakako su to intezivni snovi puni dinamike gde se oseca slobodno.

BIK:
Bik se celog zivota trudi da nesto skupi , skuci pa tako i kroz snove Bika moze se naci san o lagodnom i luksuznom zivotu, kuci naravno i sigurnosti na emotivnom planu.

BLIZANCI:
Kao glavni govornici 🙂 Blizanci su podlozni da pricaju i gestikuliraju rukama u snu pa tako mozete biti ucesnici direktnog prenosa sna.
Snovi se vezuju za scenu , pozornicu, ples okruzeni paznjom i aplauzima.

RAK:
Sobzirom da Rakom vlada Mesec(masta) njihovi snovi su prozeti podsvesnim zeljama. Pa tako Rak cesto sanja bak, porodicu, decu, majku, kucu.

LAV:
Kao neko ko je rodjen pod Suncem, Lav sanja o luksuzu, nakitu, da se izdvoji od drugih. O velikoj ljubavi jer se ne oseca potpun kada nije zaljubljen.

DEVICA:
Kao neko ko ima potrebu za savrsenstvom zbog cega je vrlo cesto nezadovoljna, prakticna Devica sanja nesredjenu sobu. Potrebna joj je podrska pa cesto se u snovima moze naci neko ko joj pomaze a izmedjuostalog cesto sanja i putokaze, rasksnicu, unapredjenje.

VAGA:
Sarmantna Vaga cesto se i u snovima bavi odnosima pa tako cesto sanja da ce sresti veliku ljubav. U snu se mogu naci i modni detalji cipele , tasnei komadi garderobe.

SKORPIJA:
Snovi Skorpije mogu biti isprepletani nedokucivim i misterioznim dogadjajima, seksom , novcem ali i okolnostima i ljudima koji ih proganjaju.

STRELAC:
Kao avanturista Strelac obicno sanja o dalekim putovanjima, ostrvima i razlicitim kulturama. On želi da stekne iskustvo, znanje, slobodu, duhovno uzdizanje..a vrlo cesto sanja i dobitak u igrama na srecu .

JARAC:
Ekonomska stabilnost za Jarca je jako bitna. U snovima je sam. Uporan Jarac cesto sanja planinske predele, stepenice, crkve, velike zgrade.

VODOLIJA:
Kao neko ko je buntovan Vodolija sanja bolji zivot i bolje sutra za sve ljude. Sanja o velikoj ljubavi koja ce mu promeniti zivot. Sebe u snovima moze sanjati kao nekog Robin Huda koji pomaze siromasne. Moze poprimiti ulogu i spasioca ili svestenika a nije iskljucno ni kao viteza.

RIBE:
Kao najsenzitivniji znak Ribe uglavnom imaju nerealne snove. Vise od svih znakova njeni snovi su vidovnjacki upozoravaju i predvidjaju pa ih iz tog razloga ne treba zanemariti.

KRISTINA
Vas astrolog i tarot tumac

Zithromax for sale