Sudjena ljubav – Asteroid Juno

Gde se nalazi vas asteroid Juno???
Juno ili u grčkoj mitologiji Hera je zapravo Zevsova žena, iako je ona i njegova sestra, što je manje važno. Ona predstavlja onaj deo žene koji je veoma vezan za svog partnera – uvek će postaviti prvo njega, pa potom decu, dok je kod Ceres situacija sasvim suprotna – jer prioritet imaju deca a manje je značajno da li će biti vremena i pažnje za partnera. Hera je bila ljubomorna pa je dobar deo grčke mitologije podrobno opisivao njenu ljutnju i zavere u odnosu na Zevsova dela i potomstvo ali Hera ili Junona se nikada nije razvodila. Ona ima potrebu da bude žena, i to ne bilo čija, ne supruga koja ne bi bila cenjena već nasuprot tome – žena koja je uz najmoćnijeg muškarca – vrhovnog boga Zevsa. Ona želi da bude viđena, voli da se udaje jer je to primarni cilj pa je i u braku najbitniji partner i sve se vrti oko njega u njenom životu. Hera je pristrasna, uvek je uz svog muža i materinstvo može biti opcija ali samo kao sastavni deo kvalitetnog partnerstva. Junona se veoma drži braka i teško će se razvesti jer postoje i deca i druge stvari koje ona voli a među svim je status najznačajniji.
Uvek je sudbina Juno da ima moćnog partnera a koliko taj deo žene postoji u nečijem životu posmatra se kroz poziciju ovog asteroida u odnosu na natalnom horoskopu.

Juno u znacima

Juno u znacima govori kakav vam partner treba…..

JUNO U OVNU:
Partner će biti agresivan, nasrtljiv i aktivan. Trava ne raste tamo gde ovi ljudi prođu.

JUNO U BIKU:
Solidan, stabilan i naravno trvdoglav u poredjenju sa partnerom.

JUNO U BLIZANCIMA:
Nikad se nebi trebali venčati za neku tihu osobu. Priča, priča i još jako puno priče… to je partner koji vama treba. Još bolje ako je i pametan.

JUNO U RAKU:
Treba vam senzibilan, brižan partner. Pažljivo, ako vaš Juno radi previše negativnih aspekata, dobićete partnera koji će se stalno žaliti na nešto.

JUNO U LAVU:
Vaš partner će biti kreativan i jako razigran. Mogao bi biti lavovski arogantan, vole će šefovati i biće pomalo nezreo, pogotovo ako Juno radi puno stresnih aspekata. U svakom slučaju, ništa od povučenih i sramežljivih tipova…

JUNO U DEVICI:
Trebate efikasnog, radišnog partnera koji se brine o vama. Mogao bi biti kritičan, pogotovo u stresnim aspektima.

JUNO U VAGI:
Treba vam partner koji je šarmantan, socijalan i ima dobar ukus.

JUNO U ŠKORPIJI:
Intenzivan, jak i tajnovit… to vama treba. Naravno, MORA biti dobar u krevetu.

JUNO U STRELCU:
Partner bi jako lako mogao biti stranac. I mogao bi imati puno osobina strelca iako ne mora biti strelac po horoskopu. Visokoobrazovan, voleće putovati, puno pričati i malo slušati…

JUNO U JARCU:
Treba vam praktičan partner, dobar organizator i koji vam može pomoći u vašem poslu. Ne očekujte da vam pokaže puno svojih osećaja.

JUNO U VODOLIJI:
Treba vam neto…. Drukčiji. Genije, ekscentrik, ili jednostavno lud…. Ili sve od navedenog.

JUNO U RIBAMA:
Neko sa jako razvijenom imaginacijom…. Pazite da se ne venčate s nekim iz sažaljenja ili zato što mislite da ga treba spasiti.

Juno u kućama

JUNO U 1. KUĆI:
Juno koji je postavljen ovde daje vam jaku dozu nevinosti, kao detetu… ovo je jako naglašeno kad je asc udaljen od Juna do 10 stepeni i kad je u istom znaku. Partner ovdje postaje centar vašeg života.

JUNO U 2. KUĆI:
Brak donosi neko povećanje… novac, imovinu, samopoštovanje…. Osoba najviše teži ke tome da nađe osobu koja će joj podići samopoštovanje, ali najčešće ne nalazi pravu osobu za to, pa se događaju loši brakovi, ali osoba ustraje u tome da ostane u braku. U drugu ruku, osoba bi doslovno mogla gledati samo partnerovo finansijsko stanje.

JUNO U 3. KUĆI:
Ovde je komunikacija jako važna i brak pospješuje komunikaciju. To je pogotovo tačno ako Juno radi pozitivne aspekte. Stresni aspekti ukazuju na to da se osoba baš i ne može sporazumeti sa partnerom, tj. razilaze se u komunikaciji.

JUNO U 4. KUĆI:
Indicira partnera koji je privučen kućom. Osoba s ovakvim Junom postaje kućni tip nakon braka.

JUNO U 5. KUĆI:
Brak pospešuje kreativnost. Osoba teži ka kreativnom partneru. Ako je Juno afliciran, pripazite. Partner bi se mogao ponašati kao veliko dete koje je stalno spremno na igru, nikako na posao.

JUNO U 6. KUĆI:
Ova bi osoba mogla biti oženjena za svoj posao i vrlo je verovatno da će se venčati za kolegu s posla. Juno ovde pokazuje potrebu za partnerom s kojim osoba može sarađivati i raditi. Samo, pripazite u stresnim aspektima jer se saradnja pretvara u to da ili vi stvorite od partnera slugu ili će on stvoriti od vas.

JUNO U 7. KUĆI:
Ovo jednostavno povećava potrebu za brakom i partnerstvom. Ove dve stvari su prekretnica života.

JUNO U 8. KUĆI:
Vama treba sex mašina od partnera. Brak i partnerstvo vas menja (hteli vi to ili ne), partner bi vas mogao gledati kao svoje vlasništvo.

JUNO U 9. KUĆI:
Vama treba partner s kojim možete putovati na duga putovanja i voditi filozofske rasprave. Partner bi mogao biti rođen daleko od vas ili čak u inostranstvu.

JUNO U 10. KUĆI:
Ovo je brak sa karijerom. Vrlo je lako moguće da će vam partner pomoći da se uzdignete u karijeri i u socijanim standardima. Ako je Juno negativno aspektovan, vaš partner će vam pomoći hteli vi to ili ne. Ili bi se moglo dogoditi da ne volite partnera, ali se ne možete razvesti zbog socijalnog stajališta.

JUNO U 11. KUĆI:
Moguć brak sa prijateljem…. ili postajete dobri prijatelji u braku. Partner bi mogao biti uključen u socijalne organizcije.

JUNO U 12. KUĆI:
Pazite se ovoga. Ovde je povećana mogućnost da bi osoba u prvom braku ili poslovnom partnerstvu mogla čak biti vaš neprijatelj. To vi sami sebi radite jer vas privuče pogrešna osoba. To je pogotovo istinito ako Juno radi stresne aspekte sa vladarom 7. kuće. Može se ispostaviti da je vaš partner jedna divna osoba, ali joj je stalno potrebna vaša pomoć.

KRISTINA

Vas astrolog i tarot tumac

 

 

Zithromax for sale