SRETNI BROJ BIORITMA

 

 Dvojke ne vole težak rad, petice očekuje veliko obilje, a osmicama – sve stiže kasnije!


Ovaj broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tijek novca vas očekuje. Također, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti te područja života u kojima ćete imati najviše uspjeha.

Bioritamski broj dobiva se zbrajanjem svih brojeva dana i mjeseca rođenja (bez godine rođenja), a broj koji se dobije kao rezultat treba daljnjim zbrajanjem svesti na jednu znamenku.

Evo primjera kako ćete izračunati bioritamski broj:

Ako ste rođeni recimo 14. kolovoza vaš bioritamski broj je 1 +4 + 8 = 13, a to je 1 +3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

1-4

Jedinice

Većina vas sretna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Lijepo je vidjeti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje nećete imati puno novca u štednji. Međutim, nema šanse da uvjerite okruženje da niste bogati, ne vjeruju vam.

Nemojte igrati igre na sreću, možete izgubiti. Ne uzimajte u ruke tuđi novac i ne radite s njim jer možete napraviti propust.

Lijep uspjeh vam stoji od ugovora koji su vezani za izravnu zaradu i dobitak. Pratite literaturu i financijski se obrazujte, jer na taj način budite u sebi potencijal za fine novčane tokove.

Dvojke

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, niti volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce nositi se sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, uopće s ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka riskiranja i hrabrosti, novac slabije pritječe.

Lijek je u bavljenju umjetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte. Svaka vrsta maštovite umjetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tijekom čitavog života donijeti lijepu zaradu, bez da se mnogo mučite i fizički naprežete.

Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to ne leži. Novac možete zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda …

Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

Trojke

Sretna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, stići ćete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca.

Mnogi od vas su rođeni vođe, ali na žalost, toga uopće nisu svjesni. Međutim, ako je vaš smisao za vođu dobro razvijen, to je uvijek vodeća pozicija. Dobar ste vođa koji nije mnogo napadan, a pritom ima mnogo entuzijazma, kako za sebe tako i za druge. Uz to vam slijedi i komfor i povlastice.

Jedna od karakteristika vezana za trojke, je da strašno brzo izlazite iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak.

Četvorke

Obično ste vrlo situirani, međutim, kod vas postoji neka vrsta kašnjenja s novcem, a i problemi vezani s vašim poslovnim potezima. Uglavnom nećete imati gomile novca, osim ako niste genij. Međutim, uvijek ćete odavati izgled imućnosti oko sebe.

Posjedujete razvijen potrošački mentalitet, većina od vas lako troši novac, a ako živite u zemlji s dobrim životnim standardom, imat ćete lijepu kuću.

Pravi prosperitet slijedi vam tek nakon 40. godine života. Do tada budite strpljivi i nemojte se mnogo nervirati ako nemate novca za svoju ekstravaganciju.

Nikako ne forsirajte situacije, niti bilo što radite na silu – kad su u pitanju novac i posao, to ne bi donijelo probleme. Lijek je u strpljenju.

5-9

Petice

Vaš broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca. Vas očekuje veliko obilje; novčano i materijalno pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, pameti i prodornosti, možete imati čitavu industriju, ili čitav niz sustava poslovanja. Naravno da vas to zanima. Za sve vaše aktivnosti, bit ćete izvanredno novčano nagrađeni.

Novac vam dolazi lako, ali drage moje petice, isto tako i odlazi.

Šire promatrano – imate veeeeliku sreću po pitanju novca, čak i ako ste prosjek, ali toga nekad niste svjesni.

Šestice

Vi ste prilično zanimljiv broj, jer vas novac ne privlači, a još manje vas privlači njegovo gomilanje. Jedino do čega vam je stalo i za što vam treba novac jeste da zadovoljite svoje potrebe i ispunite sebi želje.

Vi novac trošite vrlo rado na ono što vas privlači. Volite ga trošite na umjetnost, iako vam to ne donosi dobrobit, osim uživanja. Novac je zbog toga u vašim rukama rijetkost.

Da bi ste pokrenuli tokove novca, radite na svojoj snalažljivosti, trudite se da imate makar minimalnu udobnost, vjerujte u sreću i koristite priliku.

Sedmice

Kao i sve u vašem životu i ovdje su brojne promjene po pitanju tokova novca i njegovog posjedovanja. Te turbulencije vam smetaju da se do kraja ostvarite.

Međutim, broj sedam je najmističniji broj od svih, pa može donijeti novac ako vam je profesija mistična ili ste talentirani u tom pravcu. U tom slučaju stječete bogatstvo i komfor.

Da bi ste ustalili tokove novca, razvijajte svoje talente, intuiciju i praktično je primjenjujte.

Osmice

Vi ste osobe kojima kasni sve u životu pa se to odnosi i na novac.

To znači da vam solidno i stabilno financijsko stanje predstoji u kasnijem razdoblju života.Većina mora raditi teško i puno i ništa ne pada s neba. Vrlo je važno da se klonite svega što nosi broj 8 u životu i financijama, jer ćete biti još više usporeni. Najbolje se držati broja 3, 5, 7 u vezi novca.

Trenirajte sport u kojemu je osnova brzina. Po pitanju financija ulažite u ideje.

Devetke

Za vas se slobodno može reći da imate sreće s novcem. Imate tijekom života mnogo novca i više komfora nego većina prosječnih ljudi koji vas okružuju. To se posebno odnosi na one koji ulažu u svoju financijsku kulturu.

Volite trošiti novac na sebe. Tijekom života ćete uživati materijalne udobnosti i luksuz.

Ako pametno raspolažete novcem, možete živjeti jako lijepo.

Izvor:astrotarot

Zithromax for sale