Dnevni izvestaj za 15. april 2017. godine

Mesec u znaku Strelca donosi optimizam, radost, srecu, entuzijazam, ekspanziju, zadovoljstvo, Venera u Ribama krece direktnim hodom i donose nove ljubavi, iznenadne susrete i srecu. Rx Venera je mnoge veze testirala, mnogima je skinula ”ruzicaste naocare”, negde je doslo i do prekida odnosa.
Otvorice vam se nove mogucnosti za posao, novi kontakti i novi ljudi koji ce vam izaci u susret i pomoci da ostvarite svoje zamisli. Lepe vesti stizu iz inostranstva, pa ako ste razmisljali da odete otvaraju vam se nove mogucnosti. Verujete u sebe i zelite da uzmete stvari u svoje ruke i krenete u nove radne pobede. Razmisljate o prosirenju posla ili cete vise poslova obaviti odjednom.
Strelac je znak pravde i suda pa ce se mnogi sudski procesi zavrsiti i pravda ce biti zadovoljena.
Na pomolu su razna ljubavna desavanja, ljubavne carolije i avanture, bogat drustveni zivot. Zeljni ste ljubavi, paznje, imacete potrebu da iskazete svoja osecanja, zelite da zavodite, flertujete, osvajate. Imacete priliku da zapocnete nove veze.
Slobodni mogu zapoceti vezu sa interesantnom i duhovitom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili je ta osoba iz drugog mesta u znaku Riba ili Strelca. Aktuelne ce biti i zabranjene ljubavi, tajne ljubavi i ljubavi sa strancima.
Moguci su problemi sa jetrom, smanjite alkohol i cigarete.
”Velicina coveka ne ogleda se u njegovom bogatstvu, vec u njegovom integritetu i sposobnosti da na ljude oko sebe utice pozitivno.” – Bob Marli

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale