Dnevni izvestaj za 14. april 2017. godine

Mesec je u znaku Skorpije, pa se u vama budi detektivski i istrazivacki duh, zelecete da otkrijete mnoge tajne, da shvatite sta je istina, a sta laz.
Sunce u konjunkciji sa Uranom u Ovnu donosi veliku zelju za promenama, sinuce vam razne ideje vezane za novi posao ili projekat, pa udruzenje sa novim i interesantnim osobama i rad sa istim nece izostati.
Povoljno je vreme za nove poslovne poduhvate, birajte energicne, slobodoumne, pozitivne, mastovite, kreativne i istrajne saradnike, koji ce vas motivisati i biti u stanju da proniknu u buducnost. Vreme je da se udaljite od ljudi koji vam oduzimaju energiju i vreme i ne trazite opravdanje za njih.
Na ljubavnom planu muce vas sumnje i ljubomora. Opustite se i nemojte biti iritantni prema partneru i praviti dramu ni oko cega. Partner vam sprema iznenadjenje, provedite prijatno vece, naglasena je potreba za culnim uzivanjem.
Slobodni mogu upoznati neobicnu i jako interesantnu osobu u znaku Skorpije ili Ovna preko prijatelja ili drustvenih mreza, ne propustite priliku za novu vezu.
Moguci su problemi sa donjim delom stomaka, zene ce imati problema sa upalama jajnika. Posetite lekara.
”Ko uvek govori istinu, taj sebi moze priustiti lose pamcenje.”- Theodor Heuss

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale