Rak slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN: ova kombinacija „miriše” na katastrofu. Često odnos mučitelja i žrtve. Ako je žena Rak, a muškarac Ovan, može da će se uskladiti, pre svega u fizičkim odnosima.

BIK: odlično uskladivanje temperamenta. Živeće mirno, imaće veliku porodicu i dosta novca, pošto je jednom i drugom materijalna sigurnost veoma važna.

BLIZANCI: oboje će ostati infantilni i neodgovorni, ali zajedno mogu da se bave kreativntim aktivnostima. Dobro se slažu kada su materijalno obezbedjeni.

RAK: ili će zajedno uspeti, ili će sasvim propasti. U svakom slučaju im je potreban neko ko će voditi računa o svakodnevici, dok oni budu zajedno.

LAV: ovo je dobra kombinacija, naročito ako je muškarac Lav, a žena Rak. Lav će brinuti o novcu, a Rak će ga rado trošiti. Diviće se jedno drugome.

DEVICA: vezuju ih ljubav prema domu i porodici i miran život. Raku povremeno smetaju Devicina ćutanja, dok Devici smeta Rakova nepodređenost. Kompromisna kombinacija.

VAGA: Rak od Vage očekuje snagu koju ona nema, a Vaga od Raka očekuje odlučnost koja je njemu strana. Vezuju ih ljubav prema estetici i mondenskom životu.

ŠKORPIJA: često se sjajno slažu u seksu, ali može doći do sadomazohističke veze. Ako Škorpija nije destruktivna, odlično će se slagati u svemu.

STRELAC: pričlično su raziičiti. Uz malo dobre volje, mogu ih približiti druželjubivost i želja za novim prostranstvima. Mentaino su na različitim talasima.
kao dve suprotnosti, na početku će se
priviačiti, a zatim će Jarcu zasmetati Rakova infantilnost, dok će Raka razočarati jarčeva krutost u svemu.

VODOLIJA: njihovi životni putevi se ne dotiču. Ako se i ukrste, to neće biti za dugo. Intelektuaini mentalni planovi su im sasvim različiti.

RIBE: intuitivno se razumeju, ali mogu biti suviše nepraktični za „običan” život. Ukoliko je jedan od njih dvoje vredan, stvoriće solidnu materijalnu bazu.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale