Lav slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN: poseduju istu potrebu za avanturom i rizikom. Oboje su strastveni, velikodušni i narcisoidni. Postoji opasnost da će suviše brzo sagoreti u ljubavi.

BIK: suprotnih temperamenata, teško se usklađuju. Zajedno mogu da grade karijeru. Ako je žena Bik i divi se svom partneru Lavu, sve će biti u redu.

BLIZANCI: dopunjuju se i slažu, ali oboje mogu biti egoistični. Lavu smeta Blizančeva nestalnost. Oboje vole mondenski život i slažu se u seksu.

RAK: ovo je dobra kombinacija za osnivanje porodice, naročito ako je žena Rak i na sebe preuzme pasivnu ulogu. Lav je sjajan kao glava porodice.

LAV: ili će potpuno uspeti, ili će sasvim propasti. Oboje su egocentrični i očekuju da budu u centru pažnje. Mir je moguć samo ako se jedan povinuje drugome.

DEVICA: ako lena Devica pristane na podredenu ulogu i divljenjem obasipa svog Lava, ova veza može večno trajati. U suprotnom će jedno drugom ići na nerve.

VAGA: odličan par ako je žena Vaga – Lav će se ponosti njenom lepotom i šarmom. Ako je muškarac Vaga, žena Lav u njemu neće naći dovoljnu podrušku.

ŠKORPIJA: sukob dve snažne ličnosti, od kojih svaka želi da dominira. U seksu će se odlično slagati, a inače će jedno drugome praviti teatralne scene.

STRELAC: odlična kombinacija, ukoliko Strelac ispoljava dovoljno divljenla prema Lavu. Lava može nervirati Strelčeva stalna potreba za novim doživijajima.

JARAC: nemaju mnogo zajedničkog, ali se cene. Biće bolji prijatelji nego ljubavnici. Inače su suprotnog temperamenta, koji može dovesti do netrpeijivosti.

VODOLIJA: privlače se, ali njihov odnos često ostaje platonski. Intelektualno se stimulišu, ali nemaju isti sistem vrednosti. Teška kombinacija.

RIBE: žive u različitim svetovima. Mogu uspeti kao par jedino ako se Ribe u potpunosti podrede Lavu i neizmerno mu se dive. Opasnost po Ribe.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale