BLIZANCI SLAGANJE SA DRUGIM ZNACIMA

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN: da bi uspela, u ovoj vezi bi trebato razviti spoljne interese, kako bi im postali bliži i zajednički. Strasni Ovan pružće stalnu vatru ljubavi, dok inteligentni, čulni Blizanac, svojom raznovrsnom i zanimljivom prirodom uzbuduje Ovna.

BIK: ovo je veoma teška kombinacija, osim ako je muškarac Blizanac, kome može biti potrebna podrška i pomoć od strane praktičnog, razboritog i eksplozivnog Bika.

BLIZANCI: ova veza nikada neće biti statična, ali isto tako možemo reći da neće ni večno trajati. Jedan drugome neće dozvoliti da iznesu svoje mišljenje i dobiju pravo na reč. Brak između ovo dvoje Blizanaca bio bi pun napetosti i trzavica, što bi se moglo odraziti na nervni sistem.

RAK: da bi se održala, ova veza bi zahtevala mnogo žrtava, truda i tolerancije od obe osobe. Medutim, ukoliko Rak uloži dodatni napor i uspe da podeli interesovanja Blizanca, različita raspoloženja Raka bi mogla da zainteresuju Blizanca.

LAV: česta je tipična i harmonična veza ova dva znaka, kada je žena Blizanac, a muškarac u znaku Lava, mnogo više nego obratno. Tip Sunca dominantan i jak, logičo hoće da podredi svog partnera, što Blizanac rado prihvata. Seksualno se izvrsno slažu.

DEVICA: moguća je samo čulna privlačnost, a nikada i duhovna, jer se ova dva znaka bitno razlikuju, pa stoga i sukobljavaju. Devica je stidijiva, romantična, idealista, za nju je seks svetinja, dok je Blizanac samo čulan, nesposoban za trajnije veze. Blizanci često obmanjuju Device, koje neverstvo ne mogu trpeti i stoga su rasprave, svadje i raskidi neminovni. Naravno, ima izuzetaka, zavisno od uticaja drugih elemenata horoskopa.

VAGA: ovo je neobično harmonična veza, jer je čine dva vazdušna znaka, pa šarmantni, slatkorečivi, umiljati Blizanac s lakoćom zavede nežnu i emotivnu Vagu, kojoj upravo trebaju laži da bi mala sreće u ljubavi, tako da na ovoj „obmani” počiva trajna i harmonična veza izmedu ova dva znaka.

ŠKORPIJA: kombinacija ova dva znaka može biti harmonična samo ukoliko je žena škorpion a muškarac Blizanac. Žena škorpija svojom privlačnošču, energijom, voljom, može podrediti s lakoćom Blizanca, koji je izvor isključivo njenog erotskog zadovoljstva, koji je za nju tako valan, pa Blizanac hipnotisan, opijen, vodjen gvozdenom voljorn prvi put u nekoj vezi može da bude veran, što je inače jednom Blizancu, strano.

STRELAC: izmedu ova dva znaka postoji najveća erotska priviačnost, preterivanje kome su Blizanci ponekad skloni, može da razdraži Strelca. Oba partnera su fizički i duhovno veoma aktivni, tolerantni i lako prilagodijivi.

JARAC: ovi partneri ne cene kvalitete onog drugog i slobodno možemo da kažemo da ovakva veza ne donosi ništa dobro. Neprestane promene Blizanca mogu da izlude Jarca čija ljubomora i koristoljubivost mogu da udalje Blizanca.

VODOLIJA: volje su im harmonične, pa svesniji, ingenioznji, talentovaniji i sa većom inspiracijorm Vodolija dopunjuje svojom intuicijom i maštom jak, analitičan, praktičan duh Blizanca. Sinteza ova dva znaka je spoj izmedu intuicije i logike, mašte i odličnog intelektuainog zapažanja.

RIBE: ovo je retka i neharmonična kombinacija, jedan vazdušni a drugi vodeni, jedan brz, inteligentan, praktičan, drugi haotičan, mističan. Oba znaka su promenijiva, Blizanac je uvek u potrazi za novim, pa mu ljudi, knjige i mesta brzo dosade. Kod Riba su osećanja promenijiva, pa se čini da se ova dva znaka mogu sresti samo slučajno.
Izvor: Astro 24

Zithromax for sale