Opis Venere u uporednom horoskopu:

 

Priredila astrolog Ana Savović

 

Bilo da je u muškom ili ženskom horoskopu, Venera u Ovnu se žestoko i brzo zaljubljuje – uvek na prvi pogled. Naglo ulazi u veze, u kojima kasnije ne zna kako da ostvari stabilnost. Burno i afektivno reaguje u odnosu sa voljenom osobom, i konflikti su neizostavni. Sukobi sa ženama su često mogući. Venera u Ovnu je stalno na novom početku i sama po sebi predstavlja prvi poljubac i ulazak u vezu.


Venera u Biku ispoljava spontanost i lenjost. Prema svima koje voli, ispoljava duboku odanost i pažnju. Pri donošenju emocionalnih odluka i procenjivanju, presudnu ulogu imaju spoljašnji izgled (lepota), mirisi, zagrljaj. U partnerskim vezama se primećuje sklonost ka vezivanju i posedovanju – “Volim ono što imam” ili “imam ono što volim”. Ljubav i novac ovde idu zajedno. Ovo je naravno i prvi poljubac u ranoj mladosti, ili prvu ljubav u pubertetu.


Venera u Blizancima se najčešće igra “žmurke” sa osećanjima partnera. Reči dominiraju nad emocijama. Od emotivne veze očekujete pre svega prisno prijateljstvo i komunikaciju. Najčešće je igrač na “dva fronta”, vezuje se za mladje partnere, i voli “ljubavna pisma”.


Venera u Raku instiktivno oseća simpatiju ili antipatiju. Velika senzibilnost  lako dovodi do povrede osećanja, što uvek krije. Venera u Raku se vezuje za komšije, familiju, decu, sunarodnike, ljude koji vole kuću, decu, porodicu.


Venera u Lavu traži uspešne, afirmisane i dobro pozicionirane partnere. Atraktivnost im je na prvom mestu. Strasti, moć, finansije, deca, hobi se vezuju za ovu Veneru.


Venera u Devici je  uvek u pripravnosti. Izmedju rada, higijene i lepote stavlja znak jednakosti. Trezvena, dzangrizava, organizovana i radna. Ljubav najčešće realizuje sa kolegom, lekarom, inferiornom osobom, zanatlijom. Ćutljivost, razmišljanje і analiziranje prilikom stupanja u kontakt, te stidljivost, suzdržanost і nepoverenje.


Venera u Vagi je zaljubljiva, umerena i kolebljiva Venera. Esteta, romantik, lako zaljubiv. Ugadja partneru i svima koje voli. Dobar diplomata u emotivnom životu.


Venera u Škorpiji je ljubomorna Venera. Strasti, konflikti, zatvaranje, uhodjenje, trudnoća. Ljubav po cenu svega, koja se aktivira kada osoba oseti da gubi partnera. Emocionalne krize i drame.


Venera u Strelcu je najsumnjivija Venera na prvi pogled. Skloni flertu, sa dobrim osećajem za humor, lovci koji miruju kad su “uhvaćeni”, tragaju za sportskim tipovima, strancima ili obrazovanim osobama.


Venera u Jarcu voli hronološke distance, razlike u godinama, odgovornost, disciplinu, tradiciju. Potiskivanja osećanja, a suštinski veoma osećajni i senzualni.


Venera u Vodoliji je “drugarčina i po”. Savremene i nekonvencionalne veze, nezavisne, nisu ljubomorni ni posesivni, i na žalost, čak i od onih koji im privuku pažnju, naprave dobre prijatelje. Osnovna zabuna nastaje kada Venera u Vodoliji pomeša prijateljstvo sa ljubavlju i ne razume na koji način nekog voli. Najčešće ukazuje na emotivne stresove i razvode.


Venera u Ribama daje sentimentalne osobe, odane i spremne sve da učine za osobu do koje im je stalo. Idealizuje partnere i spremna je na velike žrtve. Ljubavno pijanstvo i umetnički talenti. Platonska zaljubljivanja i beg od realizacije.

Priredila astrolog Ana Savović

 

Zithromax for sale