Koga treba izbegavati u uporednom horoskopu:

Priredila astrolog Ana Savović

 

Ukoliko Vas partner ima Sunce na vašoj Veneri, zasigurno ćete tu osobu smatrati interesantnom, ali vam egoizam druge strane nikako neće prijati.

Ukoliko partner ima Mesec na vašoj Veneri, eto šanse za poljubac i ostvarenje bliskosti koja koliko god kratko ili dugo trajala, će ostati upamćena.

Merkur partnera na vašoj Veneri će osigurati odličan prijateljski odnos i ako ništa drugo, ostaćete “drugari” koji odlično komuniciraju zauvek.

Mars partnera na vašoj Veneri upućuje na strasti i osličan telesni spoj.

Jupiter partnera na vašoj Veneri nikada nećete zaboraviti. Taj neopisiv osećaj lakoće, euforije i širenja emocija i sreće čim se druga strana nadje u vašoj blizini. 


Saturn je “stari lisac” koga se treba kloniti! Učitelj, svakako, al i onaj koji će dati lekcije koje nam možda i nisu uvek potrebne. Ovo je bar lako. Pogledajte gde vam je Venera i izbegavajte generaciju koja ima Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera. Npr. Ukoliko imate Veneru u znaku Škorpije, obratite pažnju na osobe rodjene od oktobra 1953. do oktobra 1956.godine, kao i one rodjene od decembra 1982. do novembra 1985, godine.
Saturn uvek skuplja, ograničava, otežava, koči, pa i samo prisustvo Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera unapred otežava svaki vid razmene emocija i uspostavljanje harmonije medju partnerima. Svaki pokušaj vezivanja, zbližavanja ili emocionalne razmene, na žalost može završiti “tragično” po osobu čija je Venera u pitanju. Ova pozicija najčešće oslikava starosnu, kulturološku ili čak i fizičku udaljenost partnera. Sudbinska uskraćenost je izvesna, pa sklonite se od zida – Saturna. 


Uran reformiše, menja, budi, stimuliše ili jednostavno protese i ode. Ukoliko neko ima Urana na Vašoj Veneri, ovo je zanos koji će biti iznenadan, brz, intenziteta zemljotresa, nezaboravan, ali bez budućnosti.


Neptun idealizuje odnos, krije se, obmanjuje, i na kraju nestane. Ukoliko neko ima Neptuna na vašoj Veneri, biće idealizovan, ostvarićete platonski soulmate odnos i na kraju će vam Neptun izmaći bez reči.


Ukoliko partner ima Plutona na vašoj Veneri, spremite se za fatalnu ljubavnu priču. Kontrola, ljubomora, opsesija i dramatičan razlaz, nikada bez ozbiljnih posledica.


Severni Mesečev čvor partnera na vašoj Veneri ukazuje na karmički spoj i jaku vezanost obe strane. Prepoznavanje na prvi pogled i apsolutnu posvećenost. 


Južni Mesečev čvor na vašoj Veneri na mučan i pomalo sadistički odnos druge strane. Ostavljanje, kažnjavanje i izdaju emocija.

 

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale