Numerologija – Broj pet:

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Da bi ste izracunali Vas broj potrebno je da saberete datum i godinu Vaseg rodjenja i sve svedete na jedan broj, npr: 23.8.1983,  2+3+8+1+9+8+3 = 7.

Broj pet: Ovo je broj pentagrama i zvezde petokrake koja je tradicionalno vezana sa spektakularnim osobinama okultista, mistika i carobnjaka. Zbog toga licnosti Petice teze tajnovitim, misterioznim i neobjasnjivim. Fascinirane su neobicnim verovanjima – religioznim, filoziofskim ili cak politickim – i privlaci ih sjaj i kitnjatost, posebno na umetnickom polju. Zato nalaze zadovoljstvo u eksperimentalnoj muzici i novim pravcima likovnog izrazaja, ali i u opskurnim kultovima, granicnim podrucjima nauke, alternativnoj medicini, parapsihologiji, ufologiji, jogi, budizmu.
Oni vole sve sto je nesvakidasnje – od cudnih mesta i neobicnih ljudi do sveta zagonetnih sila. U svemu nesvakidasnjem zele da budu prvi i upravo to ih izdvaja iz uobicajene sredine. Upravo zato Petice su izuzetno zanimljive osobe – zivahne, ljubopitljive, inteligentne, avanturisti i uvek spremne da saslusaju i druge, tudje stavove, ma kako i koliko bili neuobicajeni.
I Petice imaju mane: sklonost ugadjanju sopstvenim sklonostima, posebno u emocinalnom zivotu, te skolnost prihvatanju gledista koja mogu da se krecu sve do – ekscentricnosti!

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale