Numerologija – Broj cetiri:

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Da bi ste izracunali Vas broj potrebno je da saberete datum i godinu Vaseg rodjenja i sve svedete na jedan broj, npr: 23.8.1983,  2+3+8+1+9+8+3 = 7.

Broj cetiri: Broj uporne marljivosti, rada, reda i odlucnosti da se sve stvari postave na svoje mesto. Cetvorke imaju gotovo sve osobine zodijackog znaka Jarac . Cetvorke “zure polako”, a kroz zivot napreduju sa sjajnom odlucnoscu koja rezultira finansijskim uspesima i emotivnom srecom.


Licnost Cetvorke mnogi porede sa kornjacom iz drevnih prica. Sporost s kojom se probija kroz zivot cesto nailazi na prezir drugih, posebno mladih, ali upravo ta sporost i odlucnost najcesce rezultiraju uspesima i tada stara kornjaca, “spora i nikakva” dobija trku u konkurenciji sa brzopletim zecom.


Negativni aspekti: tendencija da se stoicizam pretoci u imobilnost i apatiju (depresiju), te eksplozivnost. Kako ove dve karakteristike retko idu zajedno, Cetvorke mnogi uporeduju sa bojlerom bez sigurnosnog ventila – sve deluje kao da je pod idealnom kontrolom, a onda, ipak, dolazi do – zestoke eksplozije!

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale