NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 2. DO 9. JULA 2017: Nepredvidiv period za Raka, Jarac na pragu ozbiljne veze, ubrzan razvoj događaja kod Bika

Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9. jula 2017: Ova sedmica će, sudeći po prognozama astrologa, biti prilično burna kada su emocije u pitanju. Biće tu rasprava, razmimoilaženja, nerazumevanja, ali će se pojedincima i nasmešiti sreća pa će imati priliku da upoznaju prilično interesantnu osobu ili će dosadašnje prijateljstvo podići na viši nivo. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN

Nedelja počinje Mesecom u rastu koji markira vaše polje partnerstva stvarajući uslove za otvoren razgovor o nekim nezgodnim temama. Oni u braku i dužim vezama ne treba da testiraju živce partneru, niti da preteruju u svojim zahtevima. Ključ odnosa je umerenost.

BIK

Spoj Marsa, vladara polja partnerstva i Merkura u vašem trećem polju ukazuje na niz nesporazuma i trzavica, neusaglašenih događanja. Sa druge strane, u neposrednoj okolini se nalazi osoba zbog koje možete promeniti planove u potpunosti. Kako se Mars i Venera nalaze u sekstilnim znacima Raka i Bika, može doći do ubrzanog razvoja događaja.

BLIZANCI

Venera je u dvanestom polju, ali vrlo moćna jer je u znaku sopstvenog domicila, Biku. Ovako postavljena, ukazuje na mogućnost emotivnog zbližavanja sa nekim ko vas dugo intrigira. To bi, međutim, moglo da vam zakomplikuje život, pogotovo ako ste u braku ili dugoj vezi.

RAK

Neki pripadnici znaka će biti razočarani situacijama i susretima od kojih su očekivali puno, dok će se drugi iznanada naći u situaciji da moraju da se opredele između dve mogućnosti. U svakom slučaju, pred vama je nepredvidiv i destruktivan period.

LAV

Retrogradnost vladara sedmog polja kao i dobar aspekt Venere prema desetom polju ukazuju da su sva događanja vezana za karijeru a vrlo malo, ili nimalo za ljubav. Uspeh je održati stanje onakvim kakvo jeste i ne ulaziti u neke promene, jer će rezultat biti suprotan očekivanom.

DEVICA

Nerazumevanje sa partnerom i razumevanje sa prijateljima ne donose mnogo dobrobiti. Svako vuče na svoju stranu a da stvar bude gora, niko ne želi da popusti. Slobodni će shvatiti da neka osoba iz okoline već duže vreme pokušava da stvori priliku da prijateljski odnos pretvori u vezu.

VAGA

Mars, vladar sedmog polja u desetom, zajedno sa Merkurom, znak je konfuzije u partnerstvu i većih promena, ali ne suštinskih. Sve će se završiti samo na rečima. Takođe nešto tajno, sasvim slučajno, može postati javno. Posebno ako je u pitanju prepiska sms-ovima ili neki sličan vid komunikacije.

ŠKORPIJA

Venera u sedmom polju je tačno tamo gde treba da bude, pa se emotivna situacija polako sređuje. Ova nedelja je nešto povoljnija jer se Venera i Mars nalaze u znacima sekstila što ukazuje da je povoljan trenutak da se svi problemi sa partnerom razjasne.

STRELAC

Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva u konjunkciji sa Marsom ukazuje na tenzije u sukobe tokom narednog perioda. Hteli ili ne, ne možete ih izbeći. Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da upoznaju neku neobičnu osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled.

JARAC

Mars se našao u sedmom polju i situacija u partnerskim odnosima deluje kao pred objavu rata. Veza i status su na prekretnici, uz moguće prekide i probleme. Slobodni su na pragu nove ozbiljne veze. Vodite računa o partnerovim potrebama, ne preterjte sa nametanjem svojih ideja.

VODOLIJA

Jednako kao u poslovnom životu, kada Merkur promeni znak i uđe u Lava, u vaše sedmo polje, dakle od 6. jula, znaćete u kom pravcu bi trebalo da usmerite svoje emocije i sa kim možete da gradite stabilan partnerski odnos na zdravim temeljima.

RIBE

Merkur, vladar polja partnerstva menja znak i ulazi u Lava, ali vam to ne donosi olakšanje, već naprotiv, polje u kome će biti ukazuje na nerazumevanje i na nemogućnost uređenja veze. Stoga ne planirajte ništa već samo izbegavajte konfliktne situacije.

Izvor: novosti/ besnopile

Zithromax for sale