Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. jula 2017: kome Venera donosi emotivnu bliskost i toplinu

Ribe treba da odlože svoje važne odluke, Vage počinju važne nove projekte!
Pripremio: Aleksandar Tomić

OVAN (21.3-20.4)

Posao – Napetost i energija koju osećate posledica su konjunkcije Marsa i Merkura u vašem četvrtom polju. Ovaj aspekt ukazuje na mogućnost konflikta unutar porodice zbog nerešenih poslovnih problema. Sa druge strane Venera još uvek boravi u vašem polju novca, što je dobar položaj za uspostavljanje novih poslovnih veza i finansijske dobitke.

Ljubav – Nedelja počinje Mesecom u rastu koji markira vaše polje partnerstva stvarajući uslove za otvoren razgovor o nekim nezgodnim temama. Oni u braku i dužim vezama ne treba da testiraju živce partneru, niti da preteruju u svojim zahtevima. Ključ odnosa je umerenost.

Zdravlje – Moguća prehlada, osetljivost donjeg dela stomaka, ginekološki ili urološki problemi.

BIK (21.4-21.5)

Posao – Venera u vašem znaku ukazuje na povoljan razvoj situacije, ali i prevelikih očekivanja. Što se posla tiče najbolje je zadržati sadašnje stanje i ne eksperimentisati sa promenama. Dugoročnim planovima smeta Saturnova retrogradnost, koja usporava neka poslovna rešenja. Srećom, na kraju će sve ispasti dobro.

Ljubav – Spoj Marsa, vladara polja partnerstva i Merkura u vašem trećem polju ukazuje na niz nesporazuma i trzavica, neusaglašenih događanja. Sa druge strane, u neposrednoj okolini se nalazi osoba zbog koje možete promeniti planove u potpunosti. Kako se Mars i Venera nalaze u sekstilnim znacima Raka i Bika, može doći do ubrzanog razvoja događaja.

Zdravlje – Čuvajte se povreda i uganuća tokom celog perioda.

BLIZANCI (22.5-21.6)

Posao – Period pred vama zahvaljujući Suncu, Marsu i Merkuru u polju novca, donosi brojne promene, te su vrlo bitni naredni dogovori, od kojih zavisi period do kraja godine. No, kako konjunkcija Merkura i Marsa ukazuje i na greške, ishitrene odluke i slično, oprez i razum moraju prevladati.

Ljubav – Venera je u dvanaestom polju, ali vrlo moćna jer je u znaku sopstvenog domicila, Biku. Ovako postavljena, ukazuje na mogućnost emotivnog zbližavanja sa nekim ko vas dugo intrigira. To bi, međutim, moglo da vam zakomplikuje život, pogotovo ako ste u braku ili dugoj vezi.

Zdravlje – Ojačajte imunite jer su moguće upale i virusne infekcije.

RAK (22.6-22.7)

Posao – Sunce, Mars i Merkur u vašem znaku donose brojna dešavanja i istovremeno naglašavaju konfliktne situacije sa autoritetima, nadređenima ili osobama od kojih zavisi vaš posao. Loše bi bilo iskoristiti ove aspekte za podilaženje ličnoj sujeti, što se najčešće dešava. Mnogo je bolje učiniti suprotno i naći način da se promene ili moduliraju postojeći dogovori.

Ljubav – Neki pripadnici znaka će biti razočarani situacijama i susretima od kojih su očekivali puno, dok će se drugi iznanada naći u situaciji da moraju da se opredele između dve mogućnosti. U svakom slučaju, pred vama je nepredvidiv i destruktivan period.

Zdravlje – Moguće aktiviranje svih hroničnih tegoba. Ne preterujte sa sunčanjem.

LAV (23.7-22.8)

Posao – Puno dvanaesto polje znak je skorih promena, velikih očekivanja i nestrpljenja da započnete nešto novo, kako biste stigli do dugo čekanog cilja. Venera u desetom polju, u zadnjoj dekadi Bika, govori o burnim, temeljnim promenama koje su već započete i ne mogu se zaustaviti, a tiču se karijere. Sad je vreme da se okrenete budućnosti.

Ljubav – Retrogradnost vladara sedmog polja kao i dobar aspekt Venere prema desetom polju ukazuju da su sva događanja vezana za karijeru a vrlo malo, ili nimalo za ljubav. Uspeh je održati stanje onakvim kakvo jeste i ne ulaziti u neke promene, jer će rezultat biti suprotan očekivanom.

Zdravlje – Napregnuta psiha, stres, i naporni događaji imaju samo jedan lek, odmor.

DEVICA (23.8-22.9)

Posao – Jupiter u polju novca, ove nedelje u konjunkciji sa Mesecom najavljuje da se nešto krupnije dešava i da se finansije nakon dužeg vremena konsoliduju. Ni dosad nije bio mali protok novca, ali su rashodi prevazilazili prihode.

Ljubav – Nerazumevanje sa partnerom i razumevanje sa prijateljima ne donose mnogo dobrobiti. Svako vuče na svoju stranu a da stvar bude gora, niko ne želi da popusti. Slobodni će shvatiti da neka osoba iz okoline već duže vreme pokušava da stvori priliku da prijateljski odnos pretvori u vezu.

Zdravlje – Žuč, jetra, pankreas, ili nešto drugo, ugrožavaju abdominalne organe.

VAGA (23.9-22.10)

Posao – Jupiter u prvom polju, nakon perioda retrogradnosti, dostiže pogodnu brzinu i donosi nove događaje koji vam idu u korist i koji ukazuju na prosperitetne poslove. Oni koji se bave privatnim poslom kreću u nove projekte, ali u isto vreme, sebi na leđa stavljaju i veliki teret.

Ljubav – Mars, vladar sedmog polja u desetom, zajedno sa Merkurom, znak je konfuzije u partnerstvu i većih promena, ali ne suštinskih. Sve će se završiti samo na rečima. Takođe nešto tajno, sasvim slučajno, može postati javno. Posebno ako je u pitanju prepiska sms-ovima ili neki sličan vid komunikacije.

Zdravlje – Usporen metabolizam i problemi sa varenjem. Obratite pažnju na ispravnost namirnica.

ŠKORPIJA (23.10-22.11)

Posao – Novac, sa Saturnom u vašem drugom polju, biće i dalje vaš glavni problem, kao što je bio i u prošlom periodu. Nezadovljoni ste finansijskom situacijom i koristite svaku priliku da uvećate prihode. Sa druge strane, Jupiter u dvanestom polju govori o nekim dobrim aranžmanima, ali na određeno vreme.

Ljubav – Venera u sedmom polju je tačno tamo gde treba da bude, pa se emotivna situacija polako sređuje.
Ljubavna prognoza za slobodne Strelčeve
Ova nedelja je nešto povoljnija jer se Venera i Mars nalaze u znacima sekstila što ukazuje da je povoljan trenutak da se svi problemi sa partnerom razjasne.

Zdravlje – Umor, loš imunitet i slabost, mogu biti posledica malokrvnosti. Proverite krvnu sliku.

STRELAC (23.11-21.12)

Posao – Jupiter, vaš vladar, posle dužeg vremena u direktnom hodu, ukazuje da se neke stvari ipak pomeraju na bolje te da su nakon restriktivnog perioda pred vama razni dobici. Vodite računa da ne uđete u bespotrebni sukob sa nadređenima, ili sa poslovnim partnerima, jer ste sad puni entuzijazma i željni promena.

Ljubav – Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva u konjunkciji sa Marsom ukazuje na tenzije u sukobe tokom narednog perioda. Hteli ili ne, ne možete ih izbeći. Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da upoznaju neku neobičnu osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu, obuzdajte apetit ako ne želite da se ugojite.

JARAC (22.12-20.1)

Posao – Jupiter se u desetom polju pridružio Mesecu i označio ovu nedelju kao bitnu u karijeri. To znači da vas neko procenjuje i da se morate dokazivati iznova. No, kako je aspekt dobar, nemojte biti u defanzivi, već učinite sve što možete da se vaši kvaliteti nađu u prvom planu.

Ljubav – Mars se našao u sedmom polju i situacija u partnerskim odnosima deluje kao pred objavu rata. Veza i status su na prekretnici, uz moguće prekide i probleme. Slobodni su na pragu nove oljbiljne veze. Vodite računa o partnerovim potrebama, ne preterjte sa nametanjem svojih ideja.

Zdravlje – Reumatski i slični problemi sa kostima i zglobovima. Iskoristite odmor za odlazak u banju.

VODOLIJA (21.1-19.2)

Posao – Brojne najave novih događanja ali i malo konkretnih prilika, najbolji je opis nastupajućeg perioda. U svakom slučaju dok je Venera u četvrtom polju stvari se još odvijaju na nivou planova i na nekim dogovorima iz prethodnog perioda. Tek posle 6. jula, dolazi do bitne promene situacije, a ukazuju se i rešenja svih zamagljenih situacija.

Ljubav – Jednako kao u poslovnom životu, kada Merkur promeni znak i uđe u Lava, u vaše sedmo polje, dakle od 6. jula, znaćete u kom pravcu bi trebalo da usmerite svoje emocije i sa kim možete da gradite stabilan partnerski odnos na zdravim temeljima.

Zdravlje – Učestala nerviranja na poslu mogla bi da naruše vaše zdravlje. Opustite se.

RIBE (20.2-20.3)

Posao – Saturn predugo dominira poljem karijere, a vi ste umorni od već viđenih rešenja. Vaš vladar Jupiter, iako u direktnom hodu, gradi loše aspekte sa Marsom i Merkurom, što ukazuje da niste u situaciji da doneste prave odluke.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva menja znak i ulazi u Lava, ali vam to ne donosi olakšanje, već naprotiv, polje u kome će biti ukazuje na nerazumevanje i na nemogućnost uređenja veze. Stoga ne planirajte ništa već samo izbegavajte konfliktne situacije.

Zdravlje – Izbegavajte alkohol i slatkiše. Obratite pažnju na signale koje vam telo šalje.

Izvor: Novosti/Mihailo Čukić

Zithromax for sale