Nedeljni horoskop od 2.7. do 9.7.2017.:

 

Priredila astrolog Ana Savović

OVAN:

Posao: Merkur, planeta intelekta povoljno se odražava na one koji se bave biznisom, često putuju ili planiraju posao koji podrazumeva da komuniciraju sa mnogo ljudi. U ovom periodu obnovićete poslovnu saradnju sa Vagom, Vodolijom ili Blizancima. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav: Odbijate mnoge pozive za viđanje jer razmišljate o nekoj Vodoliji ili Ribama, s kojima ste nekada bili u vezi. Sve više naginjete tajnim vezama i simpatijama, ali niste naročito sigurni u sebe. Pozicija Venere deluje na vas prilično izazovno čineći vas spremnim da učinite ustupak osobi koja vam je posebno draga u vezi s nečim do čega vam je veoma stalo.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK:

Posao: Dobijate priliku da pokažete šta sve znate i koliko ste spremni da se angažujete na poslu da biste uspeli u onome što ste naumili. Neko će vam dati dobru poslovnu ponudu koju nećete moći da odbijete. Imate smisla za trgovinu i umetnost, a u medijima možete napraviti veliki uspeh.

Ljubav: Nemojte odustajati od veze sa osobom koja vam se dopada, samo zato što vas svojim ponašanjem pomalo obeshrabruje. Možete se organizovati tako da stignete da se sa partnerom viđate više nego što ste to donedavno mogli. Slobodni Bikovi dobiće poziv da se sretnu s nekim čija ste simpatija već duže vreme. Moguća je romansa sa Škorpijom ili Ribama.

Zdravlje: Stomačni problemi.

BLIZANCI:

Posao: Sledi Vam uspeh u nekom poslu koji zahteva kreativnost i poseban talenat. Verovatno ćete dobiti unapređenje ili će doći do srećnog obrta u poslu. Postoji mogućnost pregovora s nekim ko je spreman da sa vama uđe u zajednički posao. Mogući su dobici sa nekoliko strana, naročito ako ste umetik ili sportista.

Ljubav:  Pozicija Venere i Meseca teraju vas da stalno izlazite, očekujete nove doživljaje i da se nekome udvarate. Naići ćete na istu takvu osobu koja će imati potrebu da na vama isproba svoju sposobnost zavođenja. Neće vam biti potrebno mnogo da biste popustili pred njom, ali nemojte sebi dopustiti da budete samo igračka u tuđim rukama.

Zdravlje: Bavite se rekreacijom.

RAK:

Posao: O svojim poslovima pričajte samo sa proverenim saradnicima i prijateljima, jer u protivnom mogu vam lako ukrasti ideju, ili ćete imati jaku konkurenciju koja neće birati sredstva da vas gurne u drugi plan. U ovom periodu moguće je poboljšanje saradnje sa osobama koje žive na nemačkom jezičkom području.

Ljubav: Potrebna vam je stabilna porodična situacija da biste se dobro osećali i mogli da se posvetite karijeri. Neki drugi Rak, Ribe ili Devica verovatno vas intrigiraju. Ako ste svesni da se dopadate Jarcu ili Škorpiji, a niste načisto šta prema njima osećate nemojte im davati lažnu nadu. Može vam se udvarati osoba koja nije slobodna.

Zdravlje: Manji nazeb.

LAV:

Posao: Saradnja sa Ovnom i Vodolijom može vam se višestruko isplatiti, jer vas mogu povezati sa osobama koje su u poslu iskusnije od vas. Neko ko nije bio spreman da u nečemu popusti sada će to učiniti, jer imate jake adute da ga ubedite zašto to treba da učini. Prihodi će se značajno uvećati.

Ljubav: Pokušavate da se na lep način partneru nametnete i da mu pokažete šta bi moglo da vas učini srećnim, verovatno se radi o zajedničkom poslu. Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu ili imate priliku da često putujete zajedno s nekim ko vam se dopada, na pomolu je romansa. Osoba rođena u znaku Blizanaca ne odustaje od vas, čak i ako joj ne dajete mnogo nade.

Zdravlje : Više se šetajte.

DEVICA:

Posao: Možete doći do važnih informacija ili će neko biti spreman da vam da dobar honorar za posao koji malo ko može tako dobro da obavi kao vi. Vi postajete mnogo odlučniji i spremniji da se poduhvatite novog posla koji bi mogao da vam donese dobar položaj, ali i dobre prihode.

Ljubav: Merkur, vladalac vašeg znaka u astrološkom polju partnerskih odnosa čini vas veoma romantičnim i spremnim da po mnogim pitanjima napravite partneru ustupak. Ako ste u drugoj značajnoj vezi ili braku, verovatno ćete otići na zajedničko putovanje. Osoba koja vam je draga biće tolerantna prema nekim vašim propustima ili manama. Dopadate se jednom Raku ili Škorpiji.

Zdravlje: Budite oprezniji na putu.

VAGA:

Posao: Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa donosi nove poslovne mogućnosti. Nemojte se dvoumiti da li da prihvatite posao koji bi zahtevao znanje stranih jezika i mogućnost čestih putovanja. Dobro se slažete sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem. U ovom periodu moguće je uvećanje prihoda u radu sa Rakom ili Vagom.

Ljubav:  Tranzit Venere, planete ljubavi donosi uspeh u ljubavi, mogućnost veze ili braka, naročito ukoliko ste u dugoj vezi. Ako pravite planove u vezi posla, imaćete veliku podršku partnera.

Zdravlje: U dobroj ste kondiciji.

ŠKORPIJA:

Posao: Prvi deo perioda povoljan je za svaku vrstu dogovora sa Devicom i Lavom. Budite posebno oprezni jer možete doneti pogrešnu poslovnu odluku. Neko vas može prevariti u vezi sa informacijama koje mogu biti za vas veoma bitne da biste doneli pravilnu odluku. Mogući su dobici u igrama na sreću.

Ljubav: Merkur, planeta komunikacije, rođenima krajem znaka donosi nove izazove na ljubavnom planu. Imate veliku podršku partnera u vezi s nečim što se tiče odluke na duži rok. Ukoliko ste slobodni, najverovatnije će vam se svideti osoba koja se bavi umetnošću.

Zdravlje: Uzimajte biljne čajeve.

STRELAC:

Posao: Dobićete poziv da se pojavite na nekom važnom skupu gde možete upoznati uticajne osobe koje će vam najverovatnije pomoći da realizujete svoje planove. Spremni ste da rizikujete u poslu, ma čime da se bavite, ali i da se maksimalno posvetite karijeri.

Ljubav: Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu biti spremni da rešavaju važna životna pitanja, naročito ukoliko se radi o zajedničkom životu, ulasku u brak ili zajedničkom odlasku u inostranstvo. Nekome ste veoma dragi, moguće da će biti spreman da vam pruži novu šansu, pogotovo ako ste izvesno vreme bili odvojeni zbog nesuglasica. Slobodni Strelčevi mogu upoznati zanimljivu osobu u nekom rekreacionom centru.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC:

Posao: Ako vam neka Vaga, Rak ili Ovan ponude zajednički posao nemojte ga odbiti, jer će to biti idealna prilika da se istaknete. Svaki posao koji ima veze sa javnošću može vam doneti uspeh i popularnost, ali uspešni ste i u trgovini i raznim vrstama pregovora, naračito kada je u pitanju posao sa nekretninama.

Ljubav: U ovom periodu nećete biti poletni u ljubavi, očekivaćete da vam jedan Rak, Ovan ili Vaga organizuju vreme. Previše se opterećujete porodičnim pitanjima, zbog čega zanemarujete druženje s nekim ko vam je posebno veoma drag. Vaše poslovne obaveze ili eventualno odlazak na put mogu biti razlog što nećete moći stalnom partneru da posvetite onoliko vremena koliko on to od vas očekuje.

Zdravlje: Iscrpljenost.

VODOLIJA:

Posao: Tranzit Venere podstiče kreativnost kod umetnika. Ukoliko ste muškarac Vodolija, partnerka ima velikog uticaja na izbor posla kojim ćete se baviti, a dame Vodolije mogu naći posao koji će im omogućiti da pokažu talenat i lični šarm.

Ljubav: Preko posla, naročito ako ima veze sa putovanjem u inostranstvo možete biti u kontaktu s veoma atraktivnom i simpatičnom osobom. Moguć je početak nove veze s nekim ko će se oko vas ozbiljno potruditi. Neko kome ste bili u mladosti neostvareni san, sada će imati prilike da se s vama zbliži, što će vam posebno imponovati i zaintrigiraće vas.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE:

Posao: Ako ste rešeni da uđete u posao s nekretninama ili u privatni biznis, verovatno ćete imati mnogo sreće, pogotovo u radu sa uspešnim ženama, bilo da se bave modom ili nekim poslom u kojem će biti izražen njihov smisao za estetiku. Bez obzira na kakve prepreke nailazite, ostajete dosledni svojim ciljevima.

Ljubav: Nemojte odustajati od zajedničkog putovanja, ili od rešavanja problema koji bi značio poboljšanje vašeg materijalnog stanja. Ako ste mladi i slobodni, ili u tajnoj vezi, pazite se, neko motri na vas. Neka Vodolija ili Ribe jedva čekaju da vas sretnu.

Zdravlje: Ne podvrgavajte se rigoroznim dijetama.

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale