Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.

Još jedna nedelja septembra je pred nama. Nedelja kada zvanično i počinje jesen. Kome ona donosi novu jesenju ljubav, a kome kišu briga, šta kažu zvezde? Za vas pripremila astrolog Ana Savović

 

 

 

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:OVAN
Posao: Ovnovi, pred vama je nedelja od koje će mnoge stvari zavisiti na profesionalnom i poslovnom planu. Imate strašan osećaj nepravde što može predje u sukob, smanjite ton, ne vičite, odložite važne razgovore, i pazite kako vozite.
Ljubav: U ljubavi vas privlači osoba sa kojom radite i koju znate duže vreme. Klonite se dosta mlađih osoba jer bi u ovom trenutku to moglo biti loše po vas. Vreme starih ljubavi nastupa, razmišljate o nekome iz prošlosti.
Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:BIK
Posao: Ova nedelja može biti prilično napeta kada je posao u pitanju. Pošto već dugo trpite spletke na poslu, podmetanje i laži, baš ove nedelje možete biti svedok otkrivanja svega toga i raskrinkavanja prikrivenih neprijatelja.

Ljubav: Moguci su slučajni susreti sa nekim iz prošlosti i razmišljanje o tome. Možda je problem u tome što vam sada prilaze osobe opterećene svojim mislima, i što se osećate usamljeno.
Zdravlje: Vodite visa racuna o ishrani.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:BLIZANCI
Posao: Blizanci, pred vama je vrlo aktivna poslovna nedelja i tako će biti do kraja ovog meseca. Zabrinuti ste za vlastiti posao i u pravu ste, ali sada nećete moći ništa da učinite, primirite se I ocekujte promene pocetkom narednog meseca.
Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, prilično ste nervozni i nesigurni. Moguće je da je za sve kriva vaša loša materijalna situacija ili možda, po vašem mišljenju, podcenjivački odnos partnera prema vama ili nekoga ko vam se dopada.
Zdravlje: Problemi sa plucima.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:RAK
Posao: Ova nedelja bice posebno stresna za vas, naročito sreda. Moguće je da se nešto sprema na poslu, a da vi uopšte niste toga svesni. Sredinom nedelje desiće se nagli zaokret na poslovnom planu što će uticati vrlo povoljno po vas.
Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, kompletno ugrožavate ovo polje zbog posla i poslovne krize, svađate se sa partnerom, krijete stvari od njega i zapostavljate ga iako znate da nije krivac za takvu situaciju. Ako ovako nastavite vaš dom će se pocepati ili udvojiti. Budite oprezni.
Zdravlje: Problem sa mokracnim kanalima.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:LAV
Posao: Kod vas su već prisutni hronična oskudica sa novcem i problemi na poslu, a tako će biti i ove nedelje. Trpite neku nepravdu na poslu i skloni ste da planete, što se naravno nikako ne savetuje sada.
Ljubav: Imate razumevanje od strane partnera pa se osecate sigurno i zasticeno.Slobodni Lavovi ocekujte iznenadni sudbinski susret.POvoljna situacija sto se tice ljubavi,uspeh I sreca.
Zdravlje: Bolovi u kicmi.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:DEVICA
Posao: Tokom ove nedelje očekuje vas „hiljadu“ obaveza zbog kojih možete biti prilično nervozni. Kao da je sve pristiglo na rešavanje. Nervira vas totalna dezorganizacija u firmi, bahatost kolega, aljkavost i nerad.
Ljubav: Na emotivnom polju, vi ste jedan od retkih znakova koji će zaista sada imati sreće. Vraćanje starih ljubavi ili učvršćivanje veze biće jako naglašeno,uzivajte.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:VAGA
Posao: Pokušajte da smanjite nervozu i napetost jer očigledno nećete moći da utičete na događaje. Sredinom nedelje napetost kulminira, iznerviraće vas neka situacija oko novca, računa, dugovanja, isplate, pravno administrativnih aspekata.
Ljubav: U ljubavi, ako ste u braku ili dužoj vezi, komunikacija je svakako loša, do tačke usijanja. Ako ste slobodni, privlači vas neka neobična i egzotična osoba, moguće potpuni stranac kojeg ste upoznali na internetu i još ga niste videli uživo. Ovo nije vreme za flert, a ipak vas privlače zauzete osobe.
Zdravlje: Moguca je prehlada.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:ŠKORPIJA
Posao: Ako imate u planu da menjate posao ili da uradite nešto na tom polju, upravo ove nedelje pokrenite razgovore i kontakte sa ljudima sa kojima dugo sarađujete. Ako sada to učinite, imaćete dobre rezultate do kraja ove godine.
Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, slobodne Škorpije mogu prihvatiti udvaranja kojih će sigurno biti dosta u narednom periodu, na pomolu je ozbiljna veza. Zauzete Škorpije vraćaju se mislima u neku prošlost i privlače ih zauzete osobe.
Zdravlje: Problemi sa donjim delom stomaka.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:STRELAC
Posao: Pred vama je aktivna poslovna nedelja u kojoj mogu biti najavljene dodatne poslovne obaveze. Cenjeni ste na radnom mestu, dobro prihvaćeni.Budite spremni na sve i ocekujte brojne promene.
Ljubav: U ljubavi vas privlači osoba koja se bavi sportom ili nosi neku vrstu uniforme, moguće je da radi u zdravstvu ili nekoj sličnoj oblasti. Dobar period za vas u kojem možete započeti ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Moguce su alergije.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:JARAC
Posao: Budite oprezni ove nedelje kada je posao u pitanju, naročito ukoliko radite u timu ili ako vaš posao zavisi od nekoga. Možete iznenada postati svesni da vaš poslovni partner nije ispoštovao neke dogovorene obaveze ili da vas je naprosto izdao, prevario.
Ljubav: U ovom periodu kao da nemate vremena za ljubav, skeptični ste prema svemu i svakome što je možda dobro u poslu, ali u ljubavi sada pravi problem. Opustite se i verujte partneru. Slobodnim jarčevima stiže poziv iz prošlosti.
Zdravlje: Bolovi u zglobovima:

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:VODOLIJA
Posao: Poslednjih dana imali ste veliki pritisak na poslovnom planu, mnoštvo preokreta i potpuno novih momenata. Možda je sada trenutak da se odmorite ukoliko možete sebi to da priuštite, i da se povučete.
Ljubav:. Na ljubavnom planu, tokom ove nedelje biće vam lako da se zamerite i posvađate sa partnerom bez ikakvog razloga, prosto ćete osetiti potrebu da odgovorite agresivno na svaku sitnicu, redovno se vraćajući na prošlost, uz podsećanje na neke davne greške.
Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom.

Nedeljni horoskop od 18.9. do 25.9.2016.:RIBE
Posao: Pred vama je nedelja u kojoj ćete shvatiti da sami nećete baš mnogo postići na poslovnom planu. Pomoć kolega koje ste upoznali, moguće nedavno ili na novom poslu, jako će vam značiti jer će doneti čvrste planove za budućnost i protekciju ili preporuku sa njihove strane.
Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, ovo je nedelja stresa. Ne verujete partneru i pomalo ste ljubomorni, mada nemate razloga. Okruženi ste ljudima iz porodice koji vas konstantno iritiraju svojim ponašanjem, zbog čega će možda trpeti vas odnos sa partnerom.
Zdravlje: Budite oprezni u vezi hrane koju unosite u organizam,da ne pokvarite stomak.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale