Natal poznatih: Amar Jasarspahic

 

Amar Jasarspahic je rodjen 30.12.1990. godine u Zenici.U znaku je Jarac,podznak je u Ribama,Mesec u Blizancima.

Amar je veliki profesionalac u svom poslu,bitna mu je karijera i status. Vrlo je inteligentan,brzo razmislja,tradicionalan je,praktican i vredan.Po prirodi je vrlo nezavisan,slobodnog duha,duhovit,intuitivan, sto mu omogucava da vrlo brzo proceni ljude koji su mu vazni na licnom i poslovnom planu.Poseduje neverovtnu intuiciju . U zivotu pored karijere i materijalne stabilnosti veoma mu je vazna porodica.

 

Amar je vrlo talentovan ne samo za muziku i pesmu,vec ima smisao za komunikaciju i medjuljuske odnose,i organizaciju sto mu puno znaci u poslu i saradnji sa  ljudima. Vrlo je ambiciozan i svoju karijeru gradi postepeno,jer zeli da je gradi na cvrstim temeljima,napredujuci korak po korak.

 

Mesec u Blizancima govori da Amar ima izuzetnu sposobnost izrazavanja emocija.Mudar je i racionalan.On moze biti zustar,energican,ali i principijelan i u emotivnoj vezi se postavlja racionalno,smireno i ume dobro da se prilagodjava i da lako uspostavlja kontrolu nad svakom situacijom.Takodje vrlo je analitican,razborit i inteligentan.

Ljude oko sebe fascinira lakocom komunikacije,odlicnim govorom i upucenoscu u sve.Voli da putuje,posebno su mu bitni automobili u kojima se oseca komforno.Voli da se druzi u upoznaje ljude razlicitih obicaja,kulture i razlicitih interesovanja.

 

Podznak u Ribama govori da  Amar poseduje vanserijski talenat za umetnost,posebno muziku i pevanje.Vrlo je kreativan,mastovit,romantican,humanista.

Tokom naredne 2017. Godine imace puno uspeha u poslu i karijeri.Godina ce biti uspesna izvan ocekivanja.Posebno ce mu srecu doneti pesma koja ce postati veliki hit i koju ce raditi sa poznatom osobom iz inostranstva.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale