Neki gube glavu, a drugi se pretvore u špijune… Koji je znak najljubomorniji?

 

Svi ponekad osete ugriz ljubomore… Ipak, neki znakovi zodijaka to podnose teže od drugih…

 

Ovan
Ovnovi moraju da osećaju da uvek kontrolišu situaciju, zbog čega su često nesigurni i imaju ispade ljubomore. To može da bude pravi emotivni ringišpil za njihove partnere. Od ovna uvek možete da očekujete suze i teatralne ispade. Ukoliko ste u vezi sa ovnom, najbolje je da ga konstantno uveravate da ih volite i da ih pustite dam misle da vode reč u vezi.
Bik
Tvrdoglavo lojalni, bikovi očekuju isto od svojih partnera. Ako postanu sumnjičavi, a hoće, počeće da istražuju na osnovu svog predosećaja. Dobra stvar je da su veoma racionalni, pa se to retko dešava. Ukoliko ste u vezi sa bikom, znajte da će ih umiriti saznanje dad elite iste vrednosti, principe i finansijske vrednosti.
Blizanci
Blizanci su skloni varanju i često razmišljaju o tome. Zbog toga misle i da ih partneri varaju i otovreno pokazuju svoju ljubomoru. Zbog toga ćete morati uvek da ih uveravate da ste im posvećeni, ali da ih ne prozivate jer će zauzeti odbranu. Takav odnos može biti zamoran, pa su blizanci najčešće u otvorenim vezama.

 

Kako se izboriti sa ljubomorom, različite savete i iskustva možete da pročitateovde.

Rak
Rakovi uvek poslednji primete da ih partner vara jer su slepo zaljubljeni. Ipak, nemojte da mislite da su potpuno naivni, ker oni svoju ljubomoru dobro skrivaju. Međutim, kada se ta ljubomora pretvori u prezir, ništa ih neće ubediti da vam oproste. Brlo su posesivni, ali ne pokazuju to otvoreno, već se mnogo dure i ljute.
Lav
Nemojte ni slučajno da posvećujete puno pažnje nekome pred lavom, jer oni vole da budu u centru pažnje. Najmanja sitnica može da izazove ljubomoru i pravu scenu. Ipak, nisu zavisni od partnera i vole svoju nezavisnost. Samo im dajte dovoljno prostora i uverite ih da za vas ne postoji niko drugi.
Devica
Ekstremno su ljubomorni, ali nikada ih nećete uhvatiti da vas špijuniraju. Postaće veoma sumnjičavi i analiziraće svaki vaš pokret, a biće im potrebno puno da vam opet veruju. Nemojte nikada da ih varate jer su neumoljivi i imaju jako dobro pamćenje. Sećaće se čak i kada ste jednom, pre nekoliko godina gledali drugu devojku koja je prelazila ulicu.

 
Vaga
Vage će u tajnosti biti veoma ljubomorne , jer su nesigurne i imaju potrebu da ih svi vole. Ipak, izbegavaće konflikt, pa vi nikada nećete saznati. Pored toga će verovatno pokušati da ubede sebe da nema potrebe da budu ljubomorne. Nemojte direktno da im se suprostavljate, već ih lagano uverite da nema potrebe da budu ljubomorne.
Škorpija
Škorpije su definitivno najljubomorniji znak, ali nećete osetiti njihov bes u punoj znazi, već samo konstantno neprijateljstvo. Oni su po prirodi takmičarski nastrojeni i posesivni, pa ih konstantno muči osećaj ljubomore. Sa svetlije strane, u njima ćete imati partnere za ceo život, ako ih uverite da su vam na prvom mestu.
Strelac
Nikada neće priznati da su ljubomorni jer to za njih označava kraj veze. Možda će nekima biti iritantno što deluju nonšalantno na površini, ali oni su u dubini veoma posesivni. Njima možete veoma suptilno da pokažete da vam je stalo, ali da ih ne gušite.

 

Jarac
Naterati jarca da otvoreno priča o svojim osećanjima je jako teško. Verovatno nećete nikada ni znati da su ljubomorni, a to se dešava retko i kratko. Bitno je samo da izgradite dobru osnovu i vaša veza sa jarcem će moći da izdrži sve.
Vodolija
Možda izgledaju hladno na površini, ali ako postanu ljubomorni, izmanipulisaće partnera da im se vrati. Srećom, veoma retko se dešava da su ljubomorni. Trebaće vam mnogo da ih slomite.
Ribe
Nisu posebno ljubomorni, a o kada jesu, njihova osećajna strana uvek nadvlada sve drugo. Ipak, posesivni su jer su veoma lojalni i zahtevaju isto od svojih partnera. Bilo da je istina ili ne, ako ribe osete da ne dobijaju dovoljno pažnje, polako će se povući u sebe.

 

Izvor:mig.

Zithromax for sale