Nedeljni horoskop 25.12.2016. do 1.1.2017.:

 

 

Priredila astrolog Ana Savović

Nedeljni horoskop za pocetak 2017. je idealna prilika da saznate kakve su Vase astroloske predispozicije za narednih sedam dana.

Da li ce vam zvezde i u kojoj meri biti naklonjene? Proverite u nedeljnom horoskopu za pocetak 2017. koji je pred vama. Posao i novac, ljubav i odnosi sa drugima, zdravlje…

Ovan
Ovan je nestašan znak kojem se najviše u ljubavi sviđa osvajanje i koketiranje. Bice puno karmickih veza i otplata karmickih dugova. Na sreću, imaćete neverovatan potencijal za stabilnu i predanu vezu.
Uz to, Uran će vam omogućiti ekspanziju i licnu revoluciju jer se pojavljuje u vašem znaku. Sve što ste mislili da ste znali o ljubavi i seksu će se promeniti!
Ovnovi u braku i vezi
Brak ili ozbiljna veza će vam delovati kao teret. Ako ste zaljubljeni ovaj period će vam samo ojačati vezu.
Slobodni Ovnovi
Početak 2017. godine bi mogla za Ovna biti vreme da skrasi i uđe u ozbiljnu, trajnu vezu. Ali godina neće početi bez teškoća. Moguće je da će jedna površna afera preraste u nešto stabilnije. Otkrićete da se možete vezati i da se veze ne moraju samo vrteti oko seksa.

Bik
Kada je u pitanju ljubav, Bik je znak koji zahteva fizičku prisutnost, a početkom godine to će posebno doći do izražaja. Veze na daljinu neće biti za vas u 2017. godini. Kompatibilnost s drugim znakovima će zavisiti od sposobnosti te druge osobe da se prilagodi vašim potrebama.
Početkom 2017. godine ćete se suočiti s nekim frustracijama u ljubavi, jer nećete svaki put dobiti ono što želite. Pokušajte biti manje zahtevni kad je u pitanju seks. Ne morate sniziti standarde, ali se konačno odlučite šta zapravo želite. Izbegavajte korišćenje seksa kao oružja – početkom ove godine to neće paliti.
Bikovi u braku i vezi
Početkom ove godine imate mogućnost završiti neke razmirice iz prošlosti koje proganjaju vas i vašeg partnera – posebno pitanja oko intimnosti, poverenja i seksa. To će vas prisiliti da preispitate izdaje poverenja iz prošlosti i pokušate izlečiti svoje rane. Vreme je da odlučite možete li oprostiti i zaboraviti. Ako možete, sledi pravo izlečenje veze. Ako ne možete, vreme je da krenete dalje.
Slobodni Bikovi
Početkom 2017. godine vaš će se ljubavni život napokon pokrenuti! Došlo je vrijeme da otvorite svoje srce. Slede vam harmonicni odnosi,puni ljubavi i nežnosti.

Blizanci
Sve što ste mislili da znate o ljubavi i seksu će se promeniti početkom ove godine. Bilo da ste slobodni ili u vezi bićete prisiljeni otvoreno sagledati šta je ljubav zapravo, a šta ne. Deo tog procesa biće napuštanje jednog odnosa ukoliko odlučite da više ne zadovoljava vaše potrebe u ljubavi.
Blizanci u braku i vezi
Iako će vam partnerova ograničenja biti dominantna u pogledu ljubavi početkom godine, imaćete priliku doživeti veću dubinu i predanost u vezi, ako ste dobro savladali prethodne lekcije. Ponekad ljubav znači i žrtvovanje za partnera i u dobru i u zlu. Početkom 2017. Godine vam neće samo cvetati ruže u vezi – ponekad se treba i pomučiti.
Slobodni Blizanci
Moguće je da ćete obnoviti romansu s kolegom s posla, tako da ćete ozbiljno razmišljati o odluci da se vratite bivšem. Verovatno će vas to naučiti ponešto o mešanju posla sa zadovoljstvom. Privlačnost prema kolegi će biti jaka – ali ne znači da je to dobra ideja. Samo vi ćete znati da li se isplati krenuti tim putem.

Rak
Kada se zaljubite želite posebno negovati svoj odnos. Volite hraniti um, telo i dušu svog partnera, bilo kroz otvorene razgovore, domaću kuhinju ili neobuzdani seks. Kad je Rak zaljubljen želi učiniti sve kako bi zadržao emocionalnu sigurnost koju oseća u vezi.
Početkom naredne godine možete doživeti brojne promene u dinamici vaše individualnosti i vaše uloge u odnosima. Nemojte se skrivati – povlačenjem iza zida u 2017. godini samo ćete se osećati ranjivije. Ponekad su promene dobrodošle.
Rakovi u braku i vezi
Početkom 2017. godine Rakovi će doživeti pomračine koje padaju u vaš znak i vaše polje partnerstva i odnosa. Ove pomračine će u potpunosti promeniti oblik vaše veze. Za neke će naznačiti novi početak, dok će drugima doneti rastanak. Kako će ove pomračine delovati na vas najbolje ćete videti u svom ličnom horoskopu.
Kontrola vam postaje bitna i možda ćete odlučiti da je vreme da odete.
Slobodni Rakovi
Ako ste slobodni, možete očekivati novo poznanstvo i osećaćete da se vaš odnos pretvara u čvrstu i stabilnu vezu. Možda ćete ponovno početi izlaziti sa bivšim ili ćete maštati o toj osobi i seksu u kojem ste zajedno uživali.

Lav
Iako je istina da su Lavovi najromantičniji znak zodijaka koji uživaju u seksualnim igricama s početkom 2017. godine imace interesantan susret sa vrlo harizmatičnom osobom, koji će prerasti u ozbiljnu i čvrstu vezu.
Lavovi u u braku i vezi
Ovo će biti fantastična godina u kojoj ćete dodatno „začiniti“ vezu. Ovo je vreme kada ćete poželeti “otići daleko od svega”, a to će biti savršeni lek za dosadu u krevetu. A to znači da imate mogućnost istražiti seks s partnerom na drugačiji način i isprobati nešto novo.
Slobodni Lavovi
Početkom 2017. godine ćete uživati u nekim od najboljih seksualnih iskustava u životu. Može doći do duboke, intenzivne seksualnosti, a to će vam pomaći da pređete sadašnje granice i predate se partneru na nov i uzbudljiv način.

Devica
Ako postoji jedna stvar koju nam astrologija može reći o vašem znaku, to je da se najviše razlikujete od svih ostalih – posebno kada je u pitanju ljubav. Vi ste oprezni i pažljivo promišljate svoje radnje, jer nastojite postići savršeni sklad u vezi. Samo zapamtite: ako provedete toliko vremena čekajući savršenstvo, možda ljubav prođe pored vas.
Početkom 2017. godine imaćete uzbudljiva događanja u ljubavnom životu.
Device u braku i vezi
Ako ste već u vezi onda biste se 2017. godini mogli čvrsto vezati. Moguć je ulazak u bračnu zajednicu. Bićete srećni i zadovoljniji u ljubavi nego do sada.
Slobodne Device
Početkom 2017. godine vaše astrološko polje ljubavi i seksa biće u središtu snažnih pomračina. Tu energiju nemojte shvatati olako, jer su pomračine redak i snažan događaj koji može promeniti vaš životni smer preko noći.
Ako ste slobodni onda možete očekivati da će vam Svemir donijeti novu ljubav u život.
Afere nećete smatrati bezazlenima u 2017. godini.,ako želite doživeti pravu snagu ljubavi.

Vaga
Svaka će Vaga početkom 2017. godine osećati veći pritisak okoline da bi definisale svoj identitet. Rad koji će početkom godine utecati na izgradnju vaše ličnosti će imati veliki uticaj i na vašu vezu. Vaga je znak poznat po kompromisima i ravnoteži, početkom naredne godine, postaviće pitanje: “A šta je to samnom?”
Vage u braku i vezi
Početkom 2017. godine Vaga će imati neuobičajena previranja i širenje potencijala u ljubavi i seksu. Biće gotovo kao da ste se razveli i oženili u istoj godini! Neke Vage će učiniti upravo to – iako ne nužno s istim partnerom i tim redosledom.
Mogućnosti u ljubavnom i seksualnom životu su beskonačne za Vage početkom naredne godine!
Slobodne Vage
Slobodne Vage će takođe imati burnu nedelju, kada je u pitanju ljubav i seks. Verovatno ćete istovremeno imati dva različita seksualna partnera! Možda ćete iznenada otkriti magnetsku privlačnost prema nekom ko je vrlo različit od vašeg uobičajenog “tipa”. Moguća je stabilnost u ljubavnom životu, ali tek nakon što sve izvagate i odlučite kome zaista pripada vaše srce.
Upamtite, ne možete sedeti na dve stolice!

Škorpion
Kada ste zaljubljeni igrate na “sve ili ništa”, jer Škorpioni su najintenzivniji znak zodijaka. Ne možete nešto napraviti polovično, posebno kad je u pitanju vaše srce. Vaša duboka, verna i posesivna priroda može delovati privlačno, ali i zastrašivati druge, pa zbog toga Škorpioni pažljivo biraju ljubavnike.
Početkom 2017. godine ćete imati obilje mogućnosti za ljubav i seks, kao i osećaj ispunjenja u vezi.
Škorpioni u braku i vezi
Početkom 2017. godine vaša ljubavna veza će vas vratiti unatrag, prisiljavajući vas da obnovite strast koja vas je spojila s partnerom. Vi biste mogli osećati sumnju i teskobu u ljubavi i vašoj sposobnosti da zadovoljite svog partnera. Ovo će biti izvrsna prilika da pokušate nešto novo u seksu. Ljubav je za Škorpione uvek zabavnija kad postoji neka tajnovitost ili tabu.
Slobodni Škorpioni
Ljubav će cvetati slobodnim Škorpionima u 2017. Godini, a Škorpioni će imati obilje mogućnosti za povremeni seks i izlaske, kao i potencijal da se zaljube. Ovo se dešava jednom u dvanaest godina, pa iako su Škorpioni neverovatno privlačan znak, nemojte misliti da ćete imati ovakvu energiju svaki dan. Maksimalno to iskoristite! Očekujte nešto neočekivano u svom ljubavnom životu.

Strelac
Život sa Strelcem je uvek pun optimizma, zahvaljujući vašem neverovatnom idealizmu i optimističnoj prirodi. Kada je riječ o ljubavi i seksu, stvari se ne razlikuju. Vaš partner je sretan što su vaš entuzijazam i zaigranost prisutni u spavaćoj sobi. Seks je igra, a vi se volite zezati sa svojim ljubavnikom, igrati igrice i gledati na seks kao na sport. Početkom 2017. godine ljubavne igre se nastavljaju na uzbudljiv način.
Strelci u braku i vezi
Stvari će biti prilično mirne za Strelce u vezi. Stabilnost ne mora biti dosadna, pa zato upotrebite maštu i idite na putovanje sa svojim partnerom, ako je moguće – putovanja uvek usreće Strelca. Očekujte uzbudljive, strastvene noći!
Slobodni Strelci
Početak 2017. godine bi mogla biti vrlo burna za slobodne Strelce, a na sreću vi obožavate igre i uzbuđenje. Imaćete mogučnost neočekivane romanse u vašem životu. Budite otvoreni za nova poznanstva kako biste doživeli pravu ljubav.

Jarac
Jarac je ambiciozan i odgovoran znak i kad su u pitanju ljubav i seks krase ga iste osobine. Ljubav je ozbiljna, pa Jarcima može biti teško napustiti staru vezu, jer se naviknu na pravila i tradicije, u kojima se osećaju ugodno. Početkom 2017. godine međutim, na vaš znak i na polje odnosa uticaće pomračine koje vas izvlače iz zone udobnosti. Biti odgovoran u ljubavi znači pre svega biti veran sebi. Tek tada možete imati ispunjen ljubavni i seksualni život!
Jarci u braku i vezi
Pomračine 2017. godine krojiće vam sudbinu koja neće biti onakva kakvu priželjkujete. Osetićete snažnu potrebu da „volite sebe” pre svega i mogli biste odlučiti da je Nova godina pravo vreme za okončavanje veze koja vam ne dopušta da zasijate onako kako vi to možete. Na pomolu je nova veza povezana s vašom karijerom i poslom.
Slobodni Jarci
Napravićete značajne promene u vašem ljubavnom životu. Zbog tih promena, razviće se i vaš stav prema vezama. Kada je u pitanju ljubav i seks možete se okrenuti prošlosti. Moguće je da ćete se ponovno povezati sa starim dečkom i ovaj put ćete se zapravo zaljubiti.

Vodolija
Vodolije, spremne ste za nešto novo, ali možete osećati kao da se ne možete pokrenuti u ljubavi i seksu početkom godine. Vi ćete se boriti za vezu ili se boriti sa partnerom za dominaciju.
Vodolije u braku i vezi
Za Vodolije u vezi početak 2017.godine i vi i vaš partner ćete se zaglaviti u pat poziciji zbog većeg sukoba oko nečeg, a nijedno od vas dvoje nema dovoljno argumenata da pobedi. Ipak upetljani ste u svađu i želite li da vaša ljubav preživi, moraćete postići kompromis. Možda biste trebali potražiti stručnu pomoć ili samo trebate povremeni seks. Nažalost Vodolije će morati da sačekaju da im seksualni život počne normalno funkcionisati. Vodolije će imati mogućnost borbe za vezu.
Slobodne Vodolije
Početkom 2017. godine slobodne Vodolije će imati uspone i padove, ali možete očekivati da ćete ispoljavati najviše seksualne i ljubavne energije. Vodolije će se više zabavljati i izlaziti, pa će privlačiti mnoge nove ljude u život.

Ribe
Početkom 2017. godine Ribe će biti zahvalne za veću stabilnost i manje problema u ljubavnom i seksualnom životu. Dobrodošlo olakšanje nakon svega što se zbivalo u 2016. godine! 2017. godine će se prašina konačno sleći.
Ribe u braku i vezi
Bilo je to dugačko putovanje za Ribe, ali u 2017. godini ćete konačno osećati da ste se pronašli. A zbog toga će napor kroz koji ste prolazili vi i partner nestati, s manjim trzavicama.
Slobodne Ribe
Ribe će se konačno preporoditi. Promenili ste se iznutra, a svoju žeđ za slobodom i željom da izrazite svoju individualnost verovatno ćete osetiti početkom 2017. godine, kada vam se pruža mogućnost da okusite kakav je život kada niste više pod pritiskom okoline. Ribe će imati priliku za nove ljubavi. Očekujte vatromet i brz razvoj ljubavne veze!

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale