Dnevni izvestaj za 25.decembar 2016.godine

 

Mesec je u znaku Skorpije, Venera pravi trigon sa Jupiterom u Vagi i sekstil sa Uranom u Ovnu i Saturnom u Strelcu.
Ovi aspekti donose skladne emotivne odnose, veselje, zabavu, druzenje, popularnost, iskrenost, srecu u ljubavi, ljubavne ponude, zaljubljenost, ushicenje, inspiraciju, veci novcani dobitak, poklone.
Venera planeta ljubavi, lepote, harmonije pravi odlican aspekt sa Jupiterom planetom srece, sirenja, blagostanja i duplira pozitivne osobine Venere. Uran donosi iznenadne susrete, zaljubljivanje na prvi pogled, neocekivane ljubavi, iznenadne emotivne odluke, a Saturn stabilnost, trajnost, vernost, pa se moze desiti da vam se u ovom danu pojavi i stara i nova ljubav. Na vama je da odlucite sta zelite. Imacete i interesantna poznanstva sa osobama sa kojima biste kasnije mogli ostvariti odlicnu poslovnu saradnju ili emotivnu vezu, tako da nikako ne propustate priliku da odete na neku zabavu i druzenje sa prijateljima. Pravo je vreme i za putovanja, darove i poklone.
Ovi aspekti posebno ce uticati na osobe rodjene u znaku Vodolije, Vage, Strelca i Ovna.
”Velicina coveka ne ogleda se u njegovom bogatstvu, vec u njegovom integritetu i sposobnosti da na ljude oko sebe utice pozitivno.” – Bob Marli

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale