Natal poznatih: Nataša Bekvalac

Natasa Bekvalac je rodjena 25.09.1980. u Novom Sadu. U znaku je Vage, podznak je u Devici, a Mesec u Ovnu.
Jupiter u 1.polju daje Natasi optimizam, snagu, vedar pogled na svet, zelju da svakom pomogne i da razume, po prirodi je vesela i njen osmeh svakog razoruza. Mora da obrati paznju na ishranu, jer je sklona gojenju.
Poseduje dar da motivise i vrati drugima izgubljeno samopouzdanje, optimizam. Ona je osoba velikog duhovnog potencijala, harizmaticna, puna optimizma i vedrine, otvorena, uvek zeljna novih saznanja, voli da uci i radi na sebi. Ima svojstva predvodnika i prirodno privlači ljude uz sebe. Poseduju sposobnost za organizaciju. Otmene je prirode i sklona elitizmu. Poštuje hijerarhiju, prezire nered, nerad i izbegavanje obaveza. Sebe najbolje pronalazi u visokom obrazovanju, kao i u inostranstvu.
Jupiter u 1.polju govori da je Natasa rođena pod „srecnom zvezdom“ sa ovom pozicijom, jer je Jupiter veliki benefik i donosi sreću, uspeh i novac. On je veliki zaštitnik i cesto je spašava od loših životnih situacija.
Jupiter u prvoj kući u natalnoj karti najčešće ukazuje na harizmatičnost i na slobodan pristup u komunikaciji u međuljudskim odnosima. Jupiter u ovom položaju gradi harmonične aspekte sa drugim planetama, pa Natasa ima jak potencijal za privlačenje sreće u ljubavi i generalno u međuljudskim odnosima tako da shodno tome može najlakše doći do ostvarenja većeg poslovnog uspeha u onim oblastima u kojima se stavlja akcenat na komunikaciju i na kontakt sa ljudima.

Jupiter u prvoj kuci daje Natasi siroke vidike, razdraganost, optimizam, sklonost i zelju putovanjima. Prisutani su i lepi maniri, interesovanje za sport, kao i smisao za humor.
Jupiter u Devici je pozicija koja neretko otkriva vrlo radoznalu i perfekcionističku prirodu ličnosti koja može biti neprestano u potrazi za novim mentalnim i duhovnim podsticajima kako bi na što kvalitetnijim i čvršćim osnovama izgradila svoj život i time podigla svoju egzistenciju na viši nivo.

Na poslovnom i finansijskom planu, položaj Jupitera u Devici podstiče želju za ubrzanim napredovanjem i unapređenjem poslovnog statusa radi pokušaja ostvarenja potpune finansijske sigurnosti. Dakle, prisutna je snažnija težnja za uvećanjem zarade i za ostvarenjem vrhovne poslovne pozicije. Želja za uvećanjem bogatstva može biti zaista velika ali neretko je prisutno, takođe, i postojanje dobre organizovanosti prilikom ispunjavanja važnih poslovnih obaveza kao i veće spremnosti na ulaganje ogromnog truda i marljivog rada kako bi se što više približila ostvarenju takvih svojih zamisli.

Saturn u 1.polju Natasi daruje ozbiljnost, marljivost, strpljivost, ali i aristokratsko ponasanje. Važno joj je misljenje dragih ljudi. Stroga je prema sebi, ali i prema drugima. Pouzdana i privržena. Ne menja se lako i čovek se na nju može osloniti. Zna da bude tvrdoglava i samovoljna, a ponekad i vrlo sebična.

Natasa je samouverena osoba, sigurna u sebe i u stanju da u to ubedi svoju okolinu. Dobar je organizator, ume da nametne svoju volju vrlo uspešno. U tome je veoma spontana, ekstravertna. Na nju nije lako uticati, jer je egocentrična, svesna svojih vrednosti i jaka ličnost. Jasno se izražava, otmenih je manira, dostojanstvena.
Podznak u Devici često ukazuje da ima potrebu da bude perfekcionista. Takodje ukazuje da ima odmerenu i razboritu prirodu koja s lakoćom uspeva da ostvaruje komunikaciju i ima dobru moć zapažanja. Podznak u Devici može ispoljiti takav uticaj da joj otežava iskazivanje osećanja u ljubavi pa zbog toga može ponekad delovati konfuzno i spetljano kada želi da se izrazi rečima. Takodje, ume biti veoma nervozna po prirodi i da ponekad previše brine oko raznih sitnica.

Venera u Lavu je kraljica. Tatina princeza. Njome vlada Sunce, pa ona uvek voli da sija.
Voli da je u centru pažnje, da privlači pažnju, da svi gledaju u nju. Voli da se šminka, da se ulepšava. Kosa joj je jako bitna, kao i izgled. Voli da je hvale, da se dokazuje i pokazuje.
Lako drže pažnju drugima. Ponosna je, a i kad joj nešto nije po volji, a ne žele da to drugi vide, sakrije se iza osmeha. Voli skupe stvari, voli uspeh i trudi se da na svaki način ostvari sve što naumi, samo da u isto vreme zadrži svoje dostojanstvo. Voli izlaske, glamur, akciju, ne voli staticnost i monotoniju.
Ljubav prema deci je naglašena. Natasa je zahtevna u svim odnosima, svako ko nije dostojan da bude s njom u društvu po njenoj proceni, biće ignorisan. Ipak, kod nje je sve otvoreno, zato je i lako sprijateljiti se sa njom, jer nema skrivenih začkoljica, sa njom možete ili ne.

Natasi predstoje lepi dogadjaji u naredne dve godine, jer predstoji sreća zbog dobijanja drugog deteta.
Ova godina je vrlo srecna za uspeh u poslu i karijeri, posebno jer ce joj doneti slavu izvan ocekivanja.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale